Prijavi se! Prijavi se!
Čveka forum

Volitve 2011

hujšanje
beautiful liar :: 05.12.2011 ob 9:06
Dajte kaj pametnega rečt na to temo...
Da predebatiram še kako domačo temo, Grčije in evropske ekonomije imam že dosti
bibi.buu :: 05.12.2011 ob 11:41
najebali smo :'( še večja korupcija bo
El_Pingvino :: 05.12.2011 ob 21:33
No, no, sej ne da so bile hude alternative drugač pa ja. Ljudje so Zokija volili ne zato ker bi bil pošten, pameten ali človekoljuben ampak zato ker (bojda) prinaša rezultate. Bomo vidli kako bo. Vrjetno težko, JJ je s tisto izjavo da bodo kmalu ponovne predčasne volitve dal svetu vedeti, da namerava Zokija zajebavati na vsakemu koraku, tako kot je Pahorčka do zdaj. Da si vedno in povsod proti vsemu proti, to je najlažje in najmanj te košta če se zmoziš, k vragu z državo...
bibi.buu :: 06.12.2011 ob 11:38
Zoki pa rezultate??? Ja , kot gospodarstvenik je OK .Ampak politik ?? Ko ustvariš firmo delaš za svoj dobiček (izkoriščaš delavce) pri vodenju države pa bi moral skrbet za ljudi, ne zase. Ne verjamem, da je on to sposoben. Upam da nebo tako kot Pahor jemal najbol ranljivim invalidom.
beautiful liar :: 06.12.2011 ob 13:30
Nja, v Lj je dejansko videt rezultate. Kakšne, je druga stvar. Ampak kruha in iger (predvsem iger, beri štadion) je znal dati ljudem. Najbolj debilna argumentacija, zakaj volit Zokija je, da vsi kradejo, on vsaj še kaj zraven naredi. Matr, pa kaj smo tako nizko pristal s to našo Slovenijo?
Dober, da me ni blo doma, ker se ne bi mogla odločit, koga volit.
bibi.buu :: 06.12.2011 ob 15:20
Ja koliko smo pa dolžni za ta stadijon ? Še 20 let ga ne bomo odplačali. Za LJ bo še kaj naredo , kaj bo pa z ostalimi kraji v naši ljubi Sloveniji.
El_Pingvino :: 07.12.2011 ob 23:01
Ne zdi se mi debilna argumentacija; volitve so pač proces iskanja najmanjšega prevaranta.
Drugače pa, LJ se je v zadnjih 4 letih precej spremenila, to se opazi, morda ne mi močvirniki, ampak tisti, ki prihajajo v LJ na delo, v štacuno ipd. pa gotovo opazijo hitre spremembe, sploh če to primerjaš z Simšičko, ki ji je uspevlo v 4 letih postavit gondolo na grad, pa še ta stane 3€.
Pomoje je Zoki zmagal, samo zaradi nikakve konkurence;
-Pahor je svoje zavozil,
-JJ je pa sam svoj največji sovražnik, s tistim šarjenjem po arhivih, in pogrevanjem raznih sranj izpred 20 let, ki ljudem sredi krize sigurno niso pomembna.
-Drugega ni.

Jaz sem sicer za voltve ostal doma, a mislm da je dobro, če ne za drugo pa vsaj da nas spomnijo, da naj bi bili v demokraciji, in nismo omejeni na vedno iste tri pajace, ki so vedno in povsod zraven že 20 let. A dvomim da bo Zokiju kaj dosti uspelo, težko se bo dajal z raznimi sindikalisti ki nočejo razumet matematike, pa še piše se na -ić.
beautiful liar :: 08.12.2011 ob 10:27
Avtor: bibi.buu

Ja koliko smo pa dolžni za ta stadijon


Jst nč, zate pa ne vem

Ampak meni je ta izbira v stilu najmanjšega zla grozna. Še bolj pa to, da se to ljudem zdi normalno. Ma jaz bom kar tu (Uganda) ostala, se vsaj ve, kdo bo dosmrtni predsednik, demokratične volitve gor al dol. Pa še repat zna, kar Janković sigurn ne
Sicer pa tako paniko vsi zganjajo, kot da nimamo parlamentarne demokracije pri nas in tradicionalno tečne opozicije in je praktično nemogoče, da bi en sam tepček preveč uveljavljal svojo voljo, še celo z večjo podporo, kot jo ima Janković. Za zavozit državo pri nas rabimo kar cel nesposoben parlament, Zoki je le en del tega
bibi.buu :: 08.12.2011 ob 14:11
Mislim da bomo vsi davkoplačevalci odplačevali ta stadion,tudi ti. V parlamentu res odloča večina,bomo vidli kako bo sestavljena koalicija. ???
El_Pingvino :: 08.12.2011 ob 17:06
Ampak meni je ta izbira v stilu najmanjšega zla grozna. Še bolj pa to, da se to ljudem zdi normalno.
No, sej lahko bi bil sicer še bolj ciničen, in raje rekel da so volitve proces iskanja najbolj uspešnega prevaranta...

Mislim da bomo vsi davkoplačevalci odplačevali ta stadion,tudi ti.

30.000-50.000 € za eno dvorano za 1 dan, 15.000€ za priprave, 5.000 € za čiščenje ipd... kar naj pridno prirejajo koncerte pa se bo štadijon nekoč sam odplačal... če bo dnar ne bo "izginil", pa še lokalni biznis bo profitiral na tujih navijačih, če pridejo... ljudje ne znajo cenit nobene vizije.