Prijavi se! Prijavi se!
Čveka forum

Alenka Koren Gomboc

čveka123 :: 07.02.2013 ob 22:38
Ponaredila srednješolsko spričevalo, priporočila, diplomo... Mislim, pakako je ni sram? Resno. Kako je ni sram? Da je šla med politike jo očitno ni! Misli, groza, kakšen folk je med politiki. Namesto, da bi bili to najboljši, najbolj sposobni je ravno obratno. Največji butci grejo za politika. Vsaj, če po slovenskem parlamentu sodimo. Groza!

agata :: 08.02.2013 ob 10:08
Res je groza. Tako mlada, pa živi samo od laži in goljufij. Ne morem verjeti, da živi v naši sredini. Prav tako me je strah, ko pomislim, kako daleč še lahko gre s svojimi lažmi in prevarami. Korošci in vsi Slovenci si zaslužimo svojega poslanca in sicer takšnega, da lahko svojim ljudem pogleda v obraz.
Prav tako je zelo nerazgledana, da ne rečem kaj hujšega. Na Koroškem radio v oddaji "iz poslanskih klopi" , na vprašanje novinarke kaj meni o gospodarstvu v Sloveniji in na Koroškem, je izjavila, da za takšno stanje v gospodarstvu ni kriva politika ampak predvsem podjetja sama. Prav tako je odgovorila, da poslanska plača niti ni tako velika, kolikor so obremenjeni in da bi si zaslužili več. Na koncu pa je izjavila "sicer pa razumem tiste, ki ne dobijo plače, in ki pravijo, da so poslanci preveč plačani".
Sami presodite, kolikšen je njen IQ.
polde35 :: 08.02.2013 ob 13:49
Tej ženski majka veliko koleščk v glavi. Naravnost grozno pa je, da za politika ne obstaja nikakršno sito, da bi se takše nesposobneže in prevarante izločilo iz nje. V politiko lahko gre praktično vsak. Na žalost se potem na kupu zmerejo največji nesposobneži in luzerji. Pa mislim, da ni tako samo v Sloveniji.
čveka123 :: 09.02.2013 ob 9:10
Hvala bogu, da so jo vsaj vrgli iz poslanskih klopi. Je pa naravnost sramotno, da SDS ni niti komentiral njenega potečtja. Popolna aroganca in vzvišenost do ljudstva. Če bi Janez Janša lahko bi po moje pol Slovenije iztrebil, samo da ne bi imel nasprotnikov. Me vse spominja na neke druge režime.
mentalist :: 13.02.2013 ob 8:14
Tudi jaz menim, da je ženska povsem neprimerna za poslanko. Kaj pa ji je bilo treba goljufati? V parlament lahko prideš tudi s končano osnovno šolo.