Prijavi se! Prijavi se!
Čveka forum

Bi rad zasluzil denar?

mirt :: 28.02.2009 ob 22:20
NAJVAŽNEJE JE TO, DA PREBERES DO KONCA.
Bi rad zaslužil? Beri naprej!

Stvar pridobivanja denarja deluje kot nekakšen sistem piramide, vendar da v bistvu temu ni tako!
Zadevo mi je predstavil kolega, in z dolgotrajnim branjem strani, forumov in raznoraznih dokazov sem se prepričal da stvar deluje! verjetno se sprašuješ, ce je treba kaj placati za zacetek? Odgovor je NE..

Zacneš takole, da se registriraš na stran *(Na zacetku ni nujno,lahko tudi najprej na *) saj boš tukaj imel svoj "bancni racun" na katerega si boš nakazal denar, ki ga prislužiš z 5-10 kliki reklam na dan. Vzame ti 4-5 min tvojega življenja dnevno!
Pri registraciji, ce nisi polnoleten daj letnico 1990! Drugace daj kot je v resnici..

Ko stvar opraviš, pojdi na to stran *
Se sprašuješ zakaj je na koncu link r= števlike to je samo zato, ker bova skupaj sodelovala, in bos od mene jaz pa od tebe prejel 50 % zaslužka od tvojih klikov, ki jih boš opravil!Tako da je zate bolje da kliknes tocno to povezavo. V zameno ti bom jaz pomagal, svetoval in kar je še podobnega..
Izgub ti zaradi tega nimaš!

PS: Ko klikneš na reklamo pocakaj da se iztece cas v zgornjem levem kotu!

Koliko lahko zaslužiš?
Cisto odvisno od tebe in tvoje "žilice za tole stvar" .. Od enega klika ti prejmeš 1 cent nakazan na tvoj racun. Na dan
kot receno lahko klikneš 5-10 razlicnih reklam.. Torej sam boš zaslužil od 5-10 centov dnevno, kar znaša od 1.5 $ - 3 $ na mesec.

To ni še nic, beri naprej!
Od vsakega, ki ga boš ti privabil v našo piramido, boš prejel 50 % njegovega zaslužka! Ce tvoj prijatelj pridno klika reklame, kot ti, boš od njega deležen od 0.75 $ - 1.5 $ na mesec.. Za 10 prijateljev je to do 15 $, za 100 prijateljev
je tole 150 $ !

Kako pa ga jaz povabim? Na strani klikneš svoj ime in greš pod BANERS ter mu daš refferal link!

Verjetno se sprašuješ, kje pa naj najdem toliko prijateljev ( ceprav jih mam dosti za sabo )
Enostavno! Na strani je tudi funkcija odkupa svojih refferalov oz. moj izraz "podložnikov" ki jih še nihce nima pod sabo!
Nekateri se namrec niso registrirali pod povabilom drugega, ampak so stran odkrili sami in sistem ti ga avtomatsko podrediin ti potem služiš od njega! Za odkup enega placaš 0.30 $ in kar hitro se podložniki naberejo!
Govoril sem o 400 € na mesec.. za 400 € na mesec boš potreboval od 300-400 podložnikov.. Kako hitro boš to dosegel je odvisno od tvoje volje in strategije..Ampak ne obupaj….

Kaj pa sploh ima stran od tega, da nam daje denar? Uff.. ogromno! Veliko vec kot mi vsi skupaj!
Najrazlicnejši ljudje, ki si ustvarijo svojo spletno stran, želijo da je poznana.. Tudi na tej strani je možno oglaševati!
In tisti ki oglašujejo svojo stran morajo zakupiti en prikaz njihove strani za ceno 0.025 $.. ( in te reklamese ravno nam prikazujejo! zdaj pa racunaj!
Za en prikaz in klik glavni dobi 0.01 $, njegov nadrejeni 0.005 $, strani pa ostane 0.001 $.. Klikov oz prikazov na dan je vec kot 100000, torej stran obogati za vec, kot 1000 $ na dan.. racunaj koliko je to na mesec!

Kako dobiš denar? Enostavno.. iz te strani * si ga preneseš na* ki je svetovno znana stran za spletni bancni racun.. Naprej si ga preneseš na svoj transakcijski racun v slo.. Vse
skupaj v nekaj minutah. Gre tudi na racun ( ce ga ti nimaš ) od mame, ateja, dedeja, tete itd..
Vse skupaj je uradno preverjeno, na voljo imate, kot pravim tudi forum, kjer je nešteto zadovoljnih in presrecnih uporabnikov ki so podali svoja mnenja in zahvale! Denar je nakazan v sekundi!


Ce te še kaj zanima, me posli ZS in z veseljem ti bom pomagal.. zdaj pa hitro se registrirat, kliknit prvih 5 linkov, obvestiti nekaj prijateljev in uživat ob pogledu kako raste denar na vašem racunu!
Ne obupat ce v prvem tednu neboste zasluzili milijone!

PS:Ce nebi delovalo se mi nebi dal napisat toliko!Prepricajte se sami!

Adminstratorji raje kot da zbrisete temo se registrirajte in sluzite!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.Registracija *
2.Registracija *
3.Pridno klikaj in sluzi denar!
tupatam :: 14.03.2009 ob 22:59
Ljudje bol se splaca krast.
cveka :: 15.03.2009 ob 13:56
Toliko tem je kjer lahko spamata, a še vedno smetite ostale kategorije.

Linke sem izbrisal, ker tema ni bila uvrščena v pravo kategorijo.

locked