Prijavi se! Prijavi se!
Čveka forum

brezplačno služenje na internetu

emilaletic :: 14.02.2010 ob 14:55
Če vas podrobnosti ne zanimajo,je na koncu strani bistvo::::::

Kaj sploh so PTC strani?

Najprej, kaj kratica PTC sploh pomeni? "Paid To Click" lahko prevedemo kot "plačani za klikanje". "Kakšno klikanje?" se vprašate. V bistvu gre bolj za obiskovanje spletnih strani, katere Vam želijo predstaviti prodajalci, oglaševalci, velikokrat se med tako imenovanimi "adi", torej reklamami, najdejo tudi povezave na druge PTC strani.Na teh straneh se torej srečujejo ljudje željni zaslužka, ter oglaševalci.

Pa si poglejmo kako to deluje v praksi!

PTC stran NeoBux ponuja oglaševalski paket 200 prikazov strani za 5$. PTC stran iz prodanega paketa izplača 2$ ljudem, ki pogledajo reklamo (200 x 0,01$), 2$ ljudem, katerim so ljudje, ki so kliknili na reklamo podložniki, 1$ pa obdrži zase. Torej nam nudijo 80% (včasih tudi več, če na reklame klikajo nadgrajeni člani, več o tem spodaj) svojega deleža od prodanega oglaševalskega paketa! Reklamo si lahko ogledamo in smo za to plačani, 1x na 24 ur. Na nekaterih straneh pa se naprimer vse reklame, spremenijo v plačljive ob točno določeni uri. Naprimer, če se reklame vrnejo v gledljivo obliko ob 00:00, lahko pogledamo in smo hkrati plačani za reklamo ob 23:59 in 00:01
Se pravi,medtem ko si na forumu ali kjerkoli drugje na netu,si vzameš čas in poklikaš te 4 oglase ki jih imaš na voljo(2 min.)

S tem že začneš nekaj služiti

vse kar rabiš je internet,računalnik in spletni bančni račun(ZELO VARNA ZADEVA,NE POTREBUJETE ŠTEVILK BANČNIH RAČUNOV IN TAKO NAPREJ.)

ok,najprej si ustvarite ta spletni bbančni račun:

https://www.alertpay.com/?UVhow/zpZc/UUF4hU5kkbg%3d%3d

in kasneje se prijavite še na NEOBUX:

http://www.neobux.com/?r=eemilaletic

in že začnete z služenjem..

ZADEVA DEJANSKO DELUJE!!!!!!


Če pa še kaj koga kaj zanima,me lahko kontaktira tukaj,
e-mail(emilaletic@gmail.com)