Prijavi se! Prijavi se!
Čveka forum
majamoja :: 25.11.2009 ob 23:31
Mojci je do njenega 38. rojstnega dne manjkal le še en mesec. Bila je poročena z Andrejem in letos sta praznovala že 15-letnico poroke. Da,mlada sta se poročila. Ampak res sta se imela rada in ni bilo nobenega razloga,da se ne bi. Po nekako petih letih sta ugotovila,da ne moreta imeti otrok. To ju je zelo potrlo,hkrati pa še bolj zbližalo. Nekaj časa sta celo razmišljala o posvojitvi,a se na koncu zanjo nista odločila. Uživala sta življenje. Kupila sta si stanovanje,imela vsak svoj avto,službe so bile dokaj solidne. Vsako leto sta šla na potovanje. Spoznala sta ogromno ljudi,tako da jima res ni bilo dolgčas. Njuni prijatelji so vsi imeli otroke in to ju je nekako oddaljilo od njih. Ampak nista se čutila prikrajšana. Vedela sta,da je njun odnos tak,da drugi o njem le sanjajo. Bila sta popolna en za drugega. Ujela sta se v vseh pogledih in njuno seksualno življenje je bilo enkratno.
Ampak kot pravijo: Vse lepo se enkrat konča. Andrej je izgubil službo. In to je prineslo mnogo težav. V tem času je težko najti novo službo in tako so meseci minevali,prihranki kopneli,Andrej pa je postajal čedalje bolj zaprt vase. Sicer je Mojca imela službo,a žal ni prav dobro zaslužila. Bila pa je zelo hvaležna,da jo ima,sploh ko je gledala,kaj se dogaja z Andrejem. Njun odnos se je povsem spremenil, komaj da sta govorila,čeprav se je Mojca zelo trudila,da bi. Nikamor več nista šla,družbe ni bilo,in kmalu tudi seksala nista več. In kar je bilo še huje,Andrej se je preselil v sobo za goste. Mojco je vse to spravljalo v obup. Ni vedela,kaj bi storila. Vsak poskus reševanja njunega odnosa je padel v vodo,saj jo je Andrej zavrnil še preden je do konca povedala,kar je želela.
Po skoraj letu dni životarjenja,se je Andreju končno nasmehnila sreča. Dobil je novo službo,krasno službo s super plačo in dobrimi delovnimi pogoji. Bila je le ena stvar,ki Mojci ni bila všeč. Delo je bilo v Rusiji. Na njeno presenečenje je Andrej službo sprejel,brez da bi se z njo o tem posvetoval. In še več. Ni želel,da gre z njim. Rekel je,da potrebuje čas zase in da bo to njuni vezi le koristilo. Bila je popolnoma obupana in ni vedela, kaj naj si misli. Bila je prepričana,da je to začetek konca.
Kmalu je prišel dan slovesa. Andrej jo je objel,ji rekel da jo ima rad in obljubil,da se ji javi,takoj ko bo prispel. Gledala je za njim s solzami v očeh in bila žalostna ter prestrašena.
Dnevi so bili enolični: služba,domov,služba,domov… Ni imela prijateljic,starši so bili daleč stran. Edina popestritev je bil internet. Prijavila se je v vsemogoče klepetalnice in iskala »prijatelje«. Vmes je vsak dan govorila z Andrejem. Bil je slišati precej bolje. Govoril ji je,da jo pogreša,in jo tolažil,da bo par mesecev hitro minilo. Za božično-novoletne praznike naj bi bil doma. Njej pa se je do takrat zdela še cela večnost.
Odločila se je,da mora naredit nekaj zase. Začela je hodit na telovadbo in to jo je držalo pokonci. Zdelo se ji je,da je tudi videti precej bolje. Spoznala je nekaj prijetnih žensk,s katerimi so po telovadbi vsakič odšle na pijačo. Ko pa se je vrnila v prazno stanovanje,ji je žalost prekrila obraz in je večer za večerom preživljala pred računalnikom. Našla je nekaj svojih bivših sošolcev in znancev. Eden izmed njih je bil tudi Jure,njena ljubezen iz najstniških dni. Po nekaj vljudnostnih sporočilih,jima je kmalu prišlo v navado,da sta vsak dan klepetala. In to je v Mojci začelo prebujati občutke,na katere je že zdavnaj pozabila. Po dolgem času se je spet počutila kot ženska,na trenutke celo kot tista punca izpred dvajsetih let. Klepeti z Juretom so bili vrhunec dneva,počasi brez njih sploh ni več mogla. Pošiljala sta si slike in obujala spomine. Kot da vseh tistih let vmes sploh ni bilo. Zaupala mu je vse o zakonu z Andrejem in on njej o propadli zvezi. Bila sta si blizu,manjkalo je le še to,da bi se lahko dotaknila en drugega. In kako je Mojca hrepenela po njegovem dotiku! Spomnila se je,kako je bilo,ko sta bila mulca in sta se mečkala v njegovem avtu. Kako je bil nežen,včasih tudi bolj grob. Pri njem je takrat imela vse,kar je hotela. Sprehajala sta se ob večerih,ko pa sta se poslovila in šla domov,sta še ure in ure preživela na telefonu. Vsi,ki so ju poznali,so rekli,da se med njima kar iskri. In res se je,vsaj nekaj časa. Potem pa se je vse nekako čudno končalo. Ni bilo nobenega prepira ali karkoli podobnega,enostavno Jure ni več tako pogosto klical. In tista zaljubljenost in norost je minila. Iskrice so izginile. On je kmalu našel drugo punco in Mojci ni preostalo drugega,kot da ga je pozabila in prebolela. In zdaj po vseh teh letih je ugotovila,da ga nikoli ni povsem prebolela.
Njuni klepeti so postajali iz večera v večer bolj vroči in strastni,celo tako daleč je šlo,da je roka kmalu zašla pod hlačke in ob vsakem dotiku,si je Mojca predstavljala Jureta. Po tej »internetni izkušnji« sta se odločila,da se morata srečati iz oči v oči. Prvič je odpovedala Mojca in tudi drugič,zaradi službenih obveznosti. Tretjič je odpovedal on. Kot da jima ni usojeno,kot da jima vesolje sporoča,da kar počneta,ni prav.
In kar naenkrat je bil tu december in praznični čas. Andrej naj bi prišel domov za cel mesec. Mojca je bila povsem na trnih in kar naenkrat ji je bilo odveč,da prihaja. Želela si je dotikov,ampak ne njegovih. V mislih je bil Jure,ves čas.
Andrej je sporočil,da prihaja na ponedeljek in da naj ga Mojca pričaka na letališču. Imela je še štiri dni časa. In hotela jih je izkoristiti,kot se je najbolje dalo. Juretu je zvečer rekla,da ne more več čakati in da ga mora videti. Dogovorila sta se za soboto. Mojca naj bi obiskala svoje starše,ki živijo zelo blizu Jureta in zvečer,ko naj bi se vračala domov,bo šla k Juretu.
Naslednji dan si je vzela dopust. Šla je po nakupih in si privoščila krasno črno-belo perilo,samostoječe nogavice in nov parfum. Šla je na masažo,na depilacijo in manikuro. Za Jureta je hotela biti popolna. Bila je kot prerojena. Od razburjenja ni spala celo noč,ampak je raje klepetala z Juretom. Brez dlake na jeziku mu je povedala česa si želi in kaj bi počela z njim. Že sam govor je vzburil oba…
Naslednje jutro je s simpatično rdečico na obrazu prispela v svoje rojstno mesto. Ko se je peljala mimo Juretove hišo,ji je srce začelo hitreje biti. Komaj je čakala,da ga vidi.
S starši so preživeli prijeten dan,in ko se je bližal večer,se je v kopalnici uredila in si oblekla novo perilo. Poklicala je Jureta,a se ni oglasil. Ko niti po eni uri ni poklical nazaj,niti se ni oglašal na telefon,se je žalostno poslovila od staršev in se odpeljala. Ko je bila blizu njegove hiše,ga je še enkrat poklicala,a tokrat je bil nedosegljiv. Hiša je bila v temi in avta ni bilo pred njo. Razočarana in jezna sama nase se je vrnila domov. V svojem seksi perilu je sedla na sedežno s steklenico rdečega vina. Jure jo je razočaral,a še bolj je bila razočarana nad seboj. Le kako je mogla biti tako neumna,da mu je verjela? Konec koncev je bila poročena in verjetno niti on ni verjel,da misli resno.
Po kakšnih štirih kozarcih vina,se je na računalniškem zaslonu izpisalo,da je prejela novo sporočila. Niti najmanj ni bila pri volji za klepet s kakšno bivšo sošolko. Vseeno se je presedla in kliknila. Bilo je Juretovo sporočilo. Nekaj časa je samo strmela v zaslon,roke sploh ni mogla premakniti. Končno je zbrala dovolj poguma in odprla sporočilo. »Se opravičujem za danes. Bil sem na Hrvaškem,s kolegi smo šli gledat neko zemljišče. Baterija na telefonu se je spraznila in te nisem mogel poklicati. Upam,da nisi jezna. Se zmeniva za jutri?« Pograbila je telefonsko slušalko in vtipkala njegovo številko. V mislih je imela kar nekaj stvari,ki pa so dobesedno izpuhtele,ko je zaslišala njegov glas. Še vedno je zvenel kot nekoč. Nekako zapeljivo in nagajivo hkrati. Povedala mu je vse,kako je razočarana,kako močno si ga želi in o novem perilu,ki ga je kupila samo za njega. Pogovarjala sta se skoraj dve uri. Bilo mu je žal,da se ni izšlo in upal je,da se jima bo ponudila še kakšna prilika. Seveda naslednji dan ni prišel v poštev,ker je morala v nakupe za Andrejev prihod. In potem še cel mesec,dokler bo Andrej doma,ne bo možnosti,da bi se dobila. Mu je pa za lahko noč poslala eno svojo fotografijo,na kateri je bila v »njegovem« perilu. Poslovila sta se,oba vzburjena in si obljubila,da se slišita naslednji dan.
Rahlo vinjena,z vročino po celem telesu,se je Mojca odpravila v posteljo. Čez približno eno uro je zazvonil telefon. V strahu,da je sigurno kaj narobe,je pogledala na ekran. Klical je Jure. Presenečena se je oglasila in ga vprašala,če ne more spat. Rekel ji je,da res ne,ker misli samo nanjo in da ne bo zaspal,dokler je ne vidi. Le kako bi me videl,si je mislila in še isti trenutek ji je naročil,naj pogleda skozi okno. Stal je na koncu ulice in ji mahal. Prekinila je zvezo in odhitela proti vhodnim vratom. Ko jih je odprla,je bil že pred njimi. Za trenutek sta se gledala,potem pa strastno poljubila. Potegnila ga je za sabo in zaprla vrata.
Še preden sta prišla do dnevne sobe,sta bila napol slečena. Jure je bil videti še bolje kot pred leti. Pridobil je nekaj kilogramov in mišic,zdaj je bil pravi moški. On pa je njej rekel,da je še vedno taka kot nekoč. S prstom mu je zaprla usta,ni hotela govoriti niti razmišljati. Hotela ga je samo čutiti. Slekla se je do konca in za trenutek obstala pred njim. Gledal jo je s poželenjem v očeh in to je bilo vse,kar je hotela vedeti v tistem trenutku. Stopila je k njemu in mu odpela hlače ter ga strastno poljubila. Spustila se je na kolena in ga poljubila. Poljubila tja,kamor ga je že včasih poljubljala. Nato ga je vzela v usta. Počasi,nežno je premikala ustnice in jezik. Še nikoli si ni tako močno želela imeti ga v ustih. Ko ga je obdelovala,je vzdihoval in jo vlekel za lase. Čutila je,da mu ne manjka veliko,da bi mu prišlo. Še bolj strastno ga je vlekla in ga poleg masirala. Naenkrat je začutila,kako so se mu napele vse mišice in v ustih okusila njegovo sladkost. Pogledala ga je naravnost v oči in pogoltnila. Nato ga je potegnila k sebi na tla in ga poljubila. Prijel jo je za prsi in jih začel nežno masirati in gnesti. Skoraj predla je od ugodja. Kako je pogrešala te dotike,te njegove močne roke. Z usti se je približal bradavici in jo obliznil. Čutila je mravljince po celem telesu. Rahlo jih je grizljal in bila je povsem mokra. Ko se je njegov jezik začel igrati še z drugo bradavico,je roka zašla med njene noge. Takoj je začutil njeno mokroto,ona pa je le še bolj razširila noge. Komaj je čakala,da zarine prste vanjo. Vzel si je čas in s prsti nežno raziskoval njeno muco. Drgnil ji je ščegetavček in vedel,da ne bo več dolgo zdržala. Vzdihovala je glasno,ga zagrabila za roko in si potisnila njegove prste v svojo povsem razgreto in pripravljeno muco. Začela se je premikati naprej in nazaj,kot da tisto niso le prsti,ampak njegov korenjak. Ko so njegovi prsti vešče drseli noter in ven,je jezik poiskal ščegetavček. Le še nekajkrat je šel z jezikom gor in dol in že ji je v glavo butnila vročina. Telo ji je prevzel tisti neverjeten občutek in kar treslo jo je,ko ji je prišlo močno,kot že dolgo ne. Prijetno utrujena je sta obležala eden ob drugem. Njena glava je počivala na njegovih prsih,on pa jo je božal po hrbtu. Kot da tistih 20 let vmes sploh ni bilo. Besede niso bile potrebne,ko sta se čez nekaj trenutkov spet poljubila. Začutila je,kako je njegov korenjak spet postal trd in začela ga je božati. V njej se je spet prebudila močna želja po tem,da ga začuti globoko v sebi. Roke so grabile povsod,kjer so lahko, in njune ustnice se niso ločile niti za trenutek. Počasi jo je obrnil stran od sebe in se posvetil njenim ušesom in vratu. V trenutku je med nogami nastala prava poplava in njena muca je bila pripravljena na akcijo. Gnetel ji je joške in jo grizljal po ušesu. Nagnil jo je naprej in od zadaj prodrl vanjo. Od krasnega občutka bi najraje zakričala. Začel je suvati vanjo,najprej počasi,potem čedalje hitreje. Nabijal jo,mislila je,da se ji bo zmešalo od ugodja. Začela se je božati še sama. Čez trenutek ga je potegnil ven in jo obrnil k sebi. Porinil ji ga je v usta in vlekla mu ga je kot nora. Bilo je čudovito imeti ga v ustih in hkrati okušati tudi svoje sokove. Še vedno se je božala in ko jo je opazil,jo je porinil na tla in ji rekel,da jo hoče gledat,kako se zadovoljuje. Pljunil ji je na razgreto muco in začela je gnesti svoj ščegetavček. Prste druge roke si je obliznila in jih porinila vase. Nekaj časa jo je le gledal,nato se ji je pridružil in si ga začel drgniti. Kmalu sta oba glasno vzdihovala in si gledala naravnost v oči. Ni mogla več zdržati in mu je rekla,naj ji ga zarine močno in globoko. Zagrabil jo je za rit in si jo potegnil k sebi,njene noge si je naslonil na rame in nato vstopil vanjo. Porival je,kot da je zadnjič in Mojci se je od užitka vrtelo v glavi. Kričala je,naj si jo vzame,naj ji ga zabije globoko. Vstala je in mu ukazala,naj se uleže in ga zajahala. Jahala ga je in z nohti potovala po njegovem telesu in puščala krvavo rdeče sledi. Kapljice potu so ji tekle med joškami,ko se je nasajala nanj. Obraz je približala njegovemu in ga narahlo ugriznila za ustnico,nato pa še pospešila tempo. V očeh mu je videla,da orgazem ni več daleč,zato je njegove prste vodila do ščegetavčka. Začel jo je drgniti,ona pa se je v nasladi dvigala in spuščala. Ko jima je skupaj prišlo,se ji je resnično zdelo,da vidi zvezde. Takega orgazma še ni doživela. Z nasmehom jo je potegnil v objem in sta zaspala.
Ko se je Mojca zbudila,najprej ni vedela,kje je. Okoli sebe je čutila močne,moške roke in v tistem trenutku se je zavedela,kaj je bilo prejšnjo noč. Jure je še spokojno spal. Narahlo ga je potresla in odprl je oči. Takoj se je nasmehnil in ji zaželel dobro jutro. Poljubil jo je,Mojca pa je bila kar malo v zadregi. Po drugi strani pa ji je kar zaščemelo v glavi. Rekla je,da mora nujno po nakupih,saj se jutri vrača Andrej. Ko je omenila njegovo ime,je med njima zavladala neprijetna tišina. Nihče od njiju ni točno vedel,kam to vse pelje. Jure se je hitro oblekel in jo vprašal,če so kakšna stranska vrata. Pospremila ga je in ga hotela kar na hitro opraviti,ampak se je v zadnjem trenutku premislila ter ga potegnila k sebi. Strastno ga je poljubila in se mu zahvalila za čudovito noč.
Ko ga ni bilo več,se je v njej začela prebujati slaba vest. Potisnila jo je nekam stran in se kmalu odpravila od doma.
Z listkom je hodila po trgovini in nabirala potrebne stvari,v glavi pa je imela nekaj povsem drugega. Ni mogla verjet,da vse skupaj niso bile sanje.
Odločila se je,da si gre kupit še nekaj novih oblačil za praznike. Zasanjano in z nasmeškom na ustnicah je hodila med policami in nabirala oblačila za pomerjanje. Ko se je bližala garderobi,jo je nekdo močno zagrabil,ji zakril oči in jo potisnil v eno izmed garderob. Po vonju je vedela,kdo je. Privzdignil ji je krilo in ji slekel hlačke in kmalu je v sebi začutila Juretovega korenjaka. Pridušila je glas,tako da je ugriznila v njegovo roko,ko jo je tako strastno nabijal. Z eno roko ji je slekel plašč in pod gmoto,takrat popolnoma odvečnih oblačil,poiskal njene joške in jih osvobodil iz modrčka,da so prosto nihale. S prstom ji je obkrožal bradavičko,ki je bila trda in pokončna. Prsi so se ji dvigale v hitrem tempu njenega pospešenega dihanja. Z jezikom je navlažil obe bradavice,da si jih je potem sama začela božati. Potem je poiskal njen ščegetavček. Ostajala je brez sape,tako dobro jo je obdeloval. Še par sunkov in prišlo ji je. V glavi se ji je zvrtelo in telo ji je prevzela vročina. On pa je še bolj noro porival vanjo. Še tesneje se ga je oklenila in migala v njegovem ritmu. Z roko mu je šla skozi lase in mu glavo potegnila nazaj. Z jezikom je obkrožila ušesno mečico in spolzela po vratu. Takrat je v sebi začutila eksplozijo njegove sperme in kot v afektu jo je še vedno nabijal. Zadihana sta se ustavljala in njegov korenjak je zdrsnil iz nje.
Zardelih lic ga je gledala,ko ji je rekel,da je enostavno mogel še enkrat občutit njeno telo. Obljubila mu je,da ga po praznikih pokliče,potem pa ga v slovo še enkrat strastno poljubila in odšla iz garderobe praznih rok in tresočih se nog. Njenega nasmeška pa ni mogel spregledati nihče.
Ko je doma pripravljala vse za Andrejev prihod,je prepevala od veselja in potešenosti. Bila je srečna in zadovoljena kot že dolgo ne,mogoče sploh nikoli prej.
Zvečer je dobila Juretovo sporočilo,da še vedno čuti njene joške v svojih rokah in da komaj čaka,da se jih zares spet dotakne in jih vzame v usta.
Ni mu odgovorila. Šla je v posteljo in kmalu se je roka znašla pod hlačkami. Drgnila si je svojo vlažno muco in si predstavljala Jureta. Prste je porinila globoko vase,z drugo roko pa si gnetla joške. Ko ji je prišlo,je vedela,da seks nikoli več ne bo kot je bil.
Zjutraj se je uredila in odšla na letališče. Ko je zagledala Andreja,ji je srce poskočilo. Šele takrat se je zavedla,kako ga je v resnici pogrešala in kako ga še vedno ljubi. Objela sta se in poljubila.
Ko sta prišla domov,se je šel Andrej naprej stuširat. Čez nekaj trenutkov se mu je Mojca pridružila. Od zadaj ga je objela in ga prijela za orjaka,ki je v trenutku otrdel. Ni se ji upiral. Obrnila ga je proti sebi in mu porinila jezik globo v usta. Z roko je drsela gor in dol,nato pa se spustila na kolena in ga lačno vzela v usta. Požirala ga je,kot še nikoli. Z jezikom ga je dražila,dokler ni bil že tik pred vrhuncem. Takrat je vstala,se obrnila,rahlo sklonila in porinila svojo napeto rit proti njegovemu junaku. Zaril ga je vanjo in suval kot nor. Nekontrolirano je njegova roka grabila po njenem mokrem telesu. Grobo jo je zgrabil za joške. Potem je roko približal njeni muci,ki je željno požirala njegovega orjaka in jo začel masirati. Nabijal je in zdelo se je,kot da sta v nekakšen transu. Še bolj jo je prepognil,da se je še globlje zaril vanjo. Kričala je od užitka in mu govorila,naj nikar ne neha. To ga je le še bolj podžgalo. Noro je drgnil njen ščegetavček in ko je začutil,da se je napela,je vedel,da ji bo vsak trenutek prišlo. Še močneje je suval vanjo,dokler ni zakričala,ko ji je prišlo. Kričala je in se zvijala,kot da orgazmu sploh ni konca. Potegnil ga je ven,jo obrnil k sebi in ji ga porinil v usta. Nabijal jo je v usta,ona pa mu je zarila nohte v ritnici. Še par sunkov in prišlo mu je. Tudi on je zakričal od užitka. Potem se je počasi sesedel poleg nje in jo poljubil. Pustila sta vodo,da je tekla po njunih prepotenih telesih.
Praznični december jima je minil prehitro,saj sta večino preživela v postelji,pod tušem,na kuhinjskem pultu… Ko sta se vračala z božične večerje,sta se ustavila nekje ob gozdu in si dala duška v avtu. Spet je bilo kot nekoč,vsaj tako je mislil Andrej. Za Mojco je bilo še veliko bolje…
Njun odnos je bil spet krasen. Andrej je hodil domov vsaka dva meseca in takrat sta uživala skupaj. Medtem pa ko ga ni bilo doma,je njegovo mesto večino noči zavzemal nekdo drug…


poslano v temi :: KO SE VSE SPREMENI
majamoja :: 17.11.2009 ob 23:44
Bil je petek in prijateljice so me že par dni prepričevale,da grem z njimi na neko zabavo. Ker sem bila od napornega tedna povsem uničena,mi niti najmanj ni bilo do tega,da bi šla med ljudi. Res pa je,da je minila že cela večnost,odkar sem nazadnje bila zunaj in so bile prijateljice že kar malo jezne name,ker sem jim vsak teden obljubljala,da bom šla naslednji teden.
Saj sem se res malo zapustila,v smislu,da si nisem več privoščila ničesar zabavnega. Služba,po službi šola,po šoli pa še naporni starši in sestra doma. Vse to je terjalo svoj davek,in energije je zmanjkalo. Seveda posledično nisem imela fanta že celo večnost. Zadnja veza se je slabo končala,vsaj zame – on je imel drugo že v rezervi. Ni potrebno posebej razlagati,da me je varal in da sem potem vse moške metala v isti koš. In če je že kdo sploh dobil možnost,da me je ogovoril,je še skoraj v isti minuti pobral šila in kopita. Moj jezik je bil oster in strupen.

Ura je bila že šest popoldan pa se še vedno nisem odločila. So se pa prijateljice odločile namesto mene. Dobesedno vdrle so v mojo sobo in priprave so se začele. Najprej so mi izbrale garderobo potem pa so mu uredile še make up in frizuro. Moram reči,da sem bila z rezultatom zelo zadovoljna in sem ugotovila,da bi bilo škoda,da bi tako lepo urejena sedela doma pred televizijo.
Potem smo šle. Ko smo vstopile v lokal,sem bila deležna kar nekaj občudujočih pogledov. In naenkrat sem bila prav zadovoljna,da sem šla. Bilo je že precej ljudi,glasba je bila dobra. Našle smo si mesto v kotu,da smo imele lep razgled nad celotnim prostorom. In smo si naročilo prvo pijačo… Potem se ne spomnim,kdaj so nam prinesli še drugo in tretjo in četrto. Seveda smo bile zanimive in fantje so nam kot za stavo plačevali pijače. In kaj kmalu se je to očitno poznalo. Smejale smo se kot nore in se odločile,da gremo plesat. Plesale smo,se zabavale na veliko,ko sem naenkrat za vrat dobila eno hladno pošiljko – vrč piva. Obrnem se in že hočem klofnit in stresti svojo jezo,ko vidim enega zelo zelo seksi tipa. Roka mi je nerodno obvisela nekje na pol poti proti njegovemu obrazu,rdečica mi je šinila v glavo,on pa je prijel mojo roko,mi jo poljubil in se opravičil. Nekaj sem zajeclala v odgovor in se nasmehnila. Ponavadi ne ostanem kar tako brez besed. Šele po nekaj trenutkih sem opazila,da je moja bela majica skoraj povsem prosojna – zaradi politega piva. Naravnost krasno! Odvihrala sem stran in se šla malo očistit na stranišče. Veliko res nisem mogla naredit. Prijateljica je prišla za mano in me komaj zadržala,da nisem odšla domov. Na koncu mi je dala svojo črno spodnjo majico,ki jo je nosila pod puloverjem. Malo smešno sem se počutila,ampak ko sem se pogledala v ogledalu,sploh nisem bila videti slabo. Nihče ne bi ugotovil,da je spodnja majica.
Vrnili sva se,nazdravili in se smejali dogodku. In kar naenkrat se poleg mene znajde spet on. On,ki me je zalil s pivom. Še enkrat se je opravičil in nam častil pijačo. Po vsem,kar sem spila,sem že čutila tisto prijetno vrtoglavico. In bilo je super! Šla sem plesat z njim in ko me je prijel za roko,me je spreletelo po vsem telesu. In takrat sem se odločila,da se ta večer še ne sme zaključiti.
Imel je krasno telo,ravno prav mišic,daljše lase in modre oči. Pravi Jan Plestenjak! Večkrat sem ga pohvalila in opazila,da ne umakne pogleda z mojega oprsja. Saj ne rečem,da ni imel kaj videti. Mati narava me je lepo obdarila,le sama tega nisem ravno s pridom izkoriščala. Tokrat pa sem. Zapeljivo sem se nasmehnila in privila svoje telo k njegovemu. Čutila sam,da se v njegovih hlačah nekaj dogaja in bila sem zadovoljna,ker sem to tudi hotela. Ko sva se vrnila k mizi,sva se ves čas gledala in pod mizo se je marsikaj dogajalo. Njegova roka na mojem stegnu,moja noga se je osvobodila čevlja in potovala med njegove noge,čisto do njegovega premoženja,ki je bilo povsem trdo. Spila sem še nekaj kozarčkov in komaj čakala,da bi šla iz lokala nekam na samo z njim. Ko se je njegova roka že nekaj časa zadrževala v mojem mednožju,nisem več zdržala in sem mu rekla,da greva. Takoj je bil za stvar. Prijateljicam sem nakazala,da se slišimo in pomižiknila,one pa so v smehu mahale za nama.
Šla sva do njegovega avta in nisva mogla odtrgat rok eden od drugega. Naslonil me je ob avto in mi porinil jezik v usta. Če ne bi bilo tako mrzlo,bi šla že tam do konca. Tako pa sva se zmenila,da greva do njega.
Živel je v najemniškem stanovanju s kolegom,ki je bil na srečo ta vikend na službenem tekmovanju.
Komaj sva stopila skozi vrata,že je trgal obleko z mene. Sam nisem zaostajala in kmalu sva bila popolnoma gola. Stopil je malo nazaj in si me ogledal od glave do pete. Rekel mi je,da sem krasna,da sem kot Marilyn Monroe. On pa je bil… Ne vem,sploh nisem mogla gledat drugam kot njegovega korenjaka,ki je pokončno stal in bil je ogromen.
Na sredo dnevne sobe je pogrnil odejo in mi rekel,naj se mu pridružim. Močno me je zgrabil in njegov jezik se je znašel pri mojem ušesu. To je moja točka. V tistem trenutku sem bila popolnoma razorožena in pripravljena na vse. Jezik je potoval do mojih prsi in v usta je nežno vzel moje bradavičke. Počasi se je poigraval z njimi,jih grizljal,lizal. Moje telo je bilo iz trenutka v trenutek bolj usločeno in med nogami sem imela pravo poplavo. Zagrabila sem ga za njegovo bogastvo in ga začela masirati,on pa me je prijel za roko in mi jo vodil do moje mokrote. Rekel mi je,da sem najprej na vrsti jaz. Skupaj sva raziskovala moje mednožje in kmalu se je nekaj najinih prstov znašlo v moji špranjici. Stopnjevala sva tempo,ko so prsti drseli ven in noter. Z enim prstom je dražil moj ščegetavček in samo še malo je manjkalo. Začutil je,da se približujem orgazmu, me posadil na sedežno in se z obrazom zakopal med moje noge in njegov jezik je nadomestil prste. Komaj sem se zadrževala,ampak nisem hotela,da mi pride, ne še. Hotela sem misliti na nekaj povsem drugega,ampak ko je njegov jezik tako vešče potoval med mojimi sramnimi ustnicami,nisem več zdržala. Prišlo mi je. Tako močno,tako noro in nekontrolirano. Od užitka sem zapičila nohte v njegove rame in zakričala. Prsi so se dvigale kot za stavo,mislila sem,da mi jih bo razneslo in v glavi sem čutila vročino. Čez par minut,je dvignil obraz proti mojemu in me poljubil. Rekel je,da že dolgo ni srečal ženske,ki bi se tako brez zadržkov prepustila in se sprostila.
Še vedno v afektu sem ga strastno poljubila. Z rokami sem se počasi bližala njegovemu korenjaku in ga začela nežno drgniti. Od užitka je zastokal. Počutila sem se na vrhu sveta,saj sem vedela,da ga bom zadovoljila,mogoče bolje kot sem kogarkoli do sedaj. Spustila sem se na kolena in se še naprej počasi poigravala z njim. Začela sem ga poljubljati po trebuhu in se spuščala nižje proti trdoti. Z ustnicami sem ga objela in ga nato celega vzela v usta. Počasi,nežno,z občutkom. S prsti mi je šel skozi lase in čutila sem,kako se mu je koža naježila. Še močneje sem ga zagrabila in ga dala v usta kolikor se je dalo. Še nikoli nisem tako uživala v zadovoljevanju moškega. Potegnila sem da proti tlom,da se je ulegel predme. Bil je tako trd,tako pokončen,da sem komaj čakala,da ga začutim v sebi. Spet sem ga vzela v usta,da sem ga navlažila,nato pa se usedla nanj. V meni so divjali močni občutki in začela sem se dvigati in spuščati. Gledala sem ga naravnost v oči in zdelo se mi je,da me vsak njegov pogled vedno znova začara. Ko so se moji boki v ritmu neke glasbe v moji glavi premikali,me je začel božati po prsih. Nato mi je rekel,naj vstanem. Tudi on je vstal in me poljubil,ter me prijel za roko in mi rekel,naj mi sledim. Odprl je balkonska vrata in v naju še butnil svež,hladen zrak. Potisnil me je ob ograjo in spet in spet me je poljubljal. Obrnila sem se in vame je vstopil od zadaj. Bilo je noro razburljivo,saj je balkon gledal na ulico in spodaj so se sprehajali ljudje,ki se jim ni niti sanjalo,kaj midva počneva. Ker sem zadrževala glasno vzdihovanje,se mi je zdelo,da ga čutim še močneje. Suval je vame in me hkrati grabil za prsi. Nisva čutila hladnega vetra,ki je pihal po najinih razgretih,golih telesih.
Zdrsnil je iz mene,še vedno ves pokončen in preselila sva se k mizi. Usedla sem se čisto na rob mize,razkoračila noge in ga povabila mednje. Migala sva v ritmu,čedalje hitreje. Najino dihanje je postajalo bolj in bolj sunkovito,približevala sva se vrhuncu. Ko je suval vame,se mi je zdelo,da naju miza ne bo zdržala. Moje roke so potovale po njegovem hrbtu in nohti so puščali sledi. Mravljinci so potovali po mojem telesu in vročina me je objela,ko sem dosegla vrhunec. Tiho sem zaječala,kar mu je dalo še dodaten zagon in še močneje in hitreje je suval vame in po nekaj sunkih,je tudi njemu prišlo. Obraz je zakopal v moj vrat in me močno ugriznil. Nato pa je njegov korenjak počasi zdrsnil iz mene.
Oba zardela,sva se še enkrat strastno poljubila,nato pa sva se vrnila noter. Ulegla sva se na kavč in v objemu zaspala.
Ko sem se zjutraj zbudila,me je že čakala skodelica kave. Bila sem presenečena nad njegovim obnašanjem,bil je tako skrben in prijazen. Moja oblačila so bila zložena na stolu,na mizi pa je bil pripravljen zajtrk. Vprašal me je,če sem dobro spala. Seveda sem dobro spala,saj sem bila prijetno utrujena in sem počutila zelo domače. Še celo dopoldne sva preživela skupaj,nato pa me je odpeljal domov. Izmenjala sva si telefonski številki in se zmenila,da se slišiva in definitivno tudi dobiva.
Res sva se še dobila in ne samo enkrat. Prišlo nama je v navado,da sva vse vikende preživela skupaj. Imela sva se krasno in kmalu nisva več zdržala eden brez drugega. Seks je bil neverjeten in vsakič sva odkrila kaj novega,kar nama je pasalo.
Tista ena nora noč,ki naj bi se končala izključno z divjim seksom,se je prelevila v romanco in romanca sčasoma v trdno zvezo. Še danes sem hvaležna prijateljicam,da so me tisti petek nagovorile,da sem šla z njimi.


poslano v temi :: TISTA NORA NOČ
majamoja :: 06.11.2009 ob 13:53
Ležala sem na plaži in se predajala sončnim žarkom. Vsake toliko časa sem zaplavala in pustila morski vodi,da se dotika tudi mojih najbolj skritih kotičkov.
Kako dober je občutek,ko voda s svojim že skoraj ledenim dotikom,raziskuje moje telo. Bradavičke nehote postanejo trde kot kamen,po telesu me spreleti in tam malo nižje začutim toploto… Hmmmm,če ne bi bila na očem množici ljudi,bi začela vzdihovati in bi se znebila teh nadležnih kopalk,ki mi samo preprečujejo,da bi res povsem uživala.
Ko se po takem prijetnem plavanju,spet predam soncu,se nekdo usede poleg mene. Pogledam in vidim dekle. Tudi ona me gleda in se zasmeji,potem pa v angleškem jeziku razloži,da me je z nekom zamenjala,se opraviči in vstane,da bi šla. Hitro vstanem še jaz,da mi ne bi pobegnila in jo vprašam,kako ji je ime. Pravi,da je Alexsandra in da jo vsi kličejo Alex. Še sama se predstavim in rečem,da me veseli,da sem jo spoznala in da če ne bo našla prijateljice,ki jo je iskala,naj se vrne,pa bova šle na kavo.
Nekaj na njej me je močno pritegnilo; ne znam opisati… Mogoče so bili to njeni dolgi temni lasje,njene modre oči in krasen nasmeh… ne vem… Bila je kot magnet in to so opazili tudi moški okoli mene,saj so se vsi obračali za njo.
Kar nekako žalostno sem se ozrla za njo,ko je odhajala in mi mahala v pozdrav.

Čez čas me je prijateljica prišla iskat za kosilo. Na Alex sem za nekaj časa pozabila. S kolegicami smo bile v bungalovu blizu obale. Bilo nas je pet in vse smo bile močno potrebne tega dopusta,saj smo celo leto trdo garale. In ženske,ki se med delom gibljejo v povsem različnih krogih,si imajo ogromno za povedat,zato je deset dni na prelepi obali kot nalašč,da smo se načvekale in seveda zabavale. Lažje se je sprostiti nekje,ker ni poznanih ljudi. Za ta večer smo imele na urniku večerjo v nekem prestižnem hotelu,ki se bo pozneje nadaljevala v cocktail – party.
S pomočjo ena drugi smo se uredile in bile pripravljene na zabavo. Hotel je bil res krasen,imel je 5 zvezdic, osebje nadvse prijazno in hrana božanska.
Med klepetom sem začutila,da me nekdo gleda. Pogledala sem naokoli,a opazila nikogar,ki bi imel pogled usmerjen proti meni.
Po odlični večerji in že treh koktaljih,sem si odšla »napudrat nos«. Ko sem odprla vrata,je močno zaropotalo,saj se je nekdo zaletel naravnost v njih. In na moje veliko presenečenje je bila to Alex. Z roko na buški,ki jo je dobila od vrat,se je nasmehnila in v meni se je nekaj premaknilo. Na hitro mi je razložila,kje sta s prijateljico in do kdaj bo tu in me vprašala,če se vedno sončim na istem mestu. Seveda sem se in rekla je,da me naslednji dan pride pozdravit. Pritisnila mi je poljubček na lice in že je ni bilo več. Ostala sem sama in prevevala me je vročina. Niti najmanj mi ni bilo jasno,od kod taki čudni občutki.
Ko sem se vrnila za mizo,je moja rdečica na obrazu seveda povzročila plaz vprašanj. Kdo je bil, je bil seksi,temen,svetel, sta govorila… Tipična vprašanja,glede na to,da me je rdečica vedno izdala,kadarkoli sem srečala koga privlačnega. Na hitro sem se izmotala s par izmišljenimi odgovori,ker mi nekako ni bilo do tega,da bi jim povedala o Alex.
Večer se je nadaljeval in zaključil v prijetnem vzdušju in z dobro voljo – brez moških,brez dela,skratka brez vsega,kar nam doma povzroča probleme in zahteva največ truda.

Naslednji dan sem že zgodaj odšla na plažo in bila prijetno vznemirjena,ker sem vedela,da pride Alex. S seboj sem imela knjigo in začela brat,potem pa me je kmalu zmanjkalo in sem se potopila v sanje. In to kakšne sanje!!! Vroče,res vroče in tudi Alex je bila v njih… Naenkrat se zdrznem in zbudim,ker sem začutila,da gre nekdo z roko čez hrbet… Pogledam in… tam je bila! Spet vsa nasmejana,s svojimi polnimi ustnicami in sijočimi očmi. Alex,seveda!
Povabila sem jo,da je sedla poleg mene. Potem je debata stekla brez težav,kljub angleškem jeziku. Bila je 23- letna študentka prava, da pa si je lahko plačala šolnino,je plesala v neki predstavi. Prišla je obiskat svoj prijateljico iz otroških dni,ki že dalj časa živi tu na obali. Samska in kot jaz,ravno po propadli zvezi. Tako sva ugotovili,da imava veliko skupnega,saj je tudi njen moški raje preživljal ves svoj prosti čas pri drugi. Sicer kdo pa rabi moške,saj smo povsem sposobne preživeti same. No,če odštejemo seks – za to jih pa res rabimo.
Nehote se me je dotaknila in bilo mi je kot da me je stresla elektrika. V tistem trenutku sem pomislila na to,da bi z njo z veseljem počela še kaj drugega kot se pogovarjala. Nekaj mi je govorila,a je nisem poslušala,opazovala sem njeno popolno oblikovano telo,ki sta ga krasila uhanček v popku in malo tetovirano srce,ki se je lepo videlo,ker je bila v kopalkah. Pogledala sem jo naravnost v oči in ji položila roko na stegno ter jo narahlo pobožala. Opazila sem,da se je naježila,ampak se je le zapeljivo nasmehnila,me poljubila na lice,se ob tem s svojimi prsmi podrgnila ob moje in že je ni bilo več.
V glavi se mi je vrtelo,srce mi je nabijalo in imela sem občutek,da bom eksplodirala. Zapodila sem se v vodo in plavala in plavala,tako daleč,da me je le redko kdo še lahko videl. Zaprla sem oči,si predstavljala njo in si šla z roko pod hlačke. Bradavičke so že zdavnaj otrdele in bila sem popolnoma vlažna. Potisnila sem si prst v to svojo vlažnost in zastokala od užitka. Le nekaj krat sem se pobožala in že sem dosegla vrhunec. Od užitka sem zakričala in bilo mi je vseeno,kdo me vidi ali sliši. Počutila sem se božansko.

Naslednji dan Alex ni prišla in bila sem razočarana. Močno sem upala,da jo še vidim,ker sem imela občutek,da se tudi njej nekaj plete po glavi.
Zvečer smo odšle v salsa klub,pile in plesale kot nore. Kar precej sem spila,ker sem hotela pozabit na Alex in se zdivjat. Naenkrat se je vse ustavilo. Zagledala sem jo na drugi strani plesišča,kako zvija svoje seksi telo pred nekim zelo privlačnim moškim. Tudi ona me je videla in mi pomahala,potem pa plesala naprej,kot da me ni. Bila sem kot omamljena,alkohol je naredil svoje in tako močno sem si v tistem trenutku želela,da bi se je dotaknila,da me je kar bolelo. Šla sem na wc,da bi se osvežila,saj nisem mogla več niti razmišljat.
Odprla sem pipo in si pljusknila vodo v obraz. Pustila sem,da mi je stekla povsod,tudi za modrček,da je ohladila moje vroče telo. V tistem trenutku sem začutila roko na moji riti in obrnila sem se. Bila je Alex. Z eno roko me je zagrabila za lase,z drugo za joške in mi porinila jezik globoko v usta. Tudi jaz sem jo zagrabila,kamorkoli pač je padla roka. Jezika sta se prepletala kot nora,roke so grabile,vzdihovali sva. Z roko mi je šla pod majico in mi začela masirati in gnesti joške. Skoraj se mi je že zmešalo od naslade. Z drugo roko mi je potovala pod krilo in jo vtaknila pod moje hlačke. Božala me je in meni se je mešalo… Nisem vedela,kje sem,kaj počnem,vedela sem samo,da je to nekaj najbolj vročega,kar sem kdaj doživela.
Potem se je naenkrat ustavila in rekla,da mora it,ker jo čaka spremljevalec. Dodala je še,da se kaj vidiva in odhitela skozi vrata.
Za trenutek nisem vedela,kaj se je zgodilo. Še vedno sem bila popolnoma vzburjena in želela samo ene stvari. Dobrega,vročega in divjega seksa.

Pijana od naslade in alkohola sem se vrnila na plesišče. Začela sem plesat in ni bilo dolgo,ko me je ogovoril nek moški. Bil je mišičast in pobrit, z lepimi očmi in nasmehom. Plačal mi je pijačo,ki sem jo hitro spila,potem pa ga povabila plesat. Plesala sva čedalje bolj skupaj,začutila sem izboklino v njegovih hlačah. Požiral me je z očmi,jaz pa sem ga le še bolj podžigala. Na uho mi je zašepetal,da sem tako seksi,da ne ve,če bo lahko še dolgo zdržal. Prijela sem ga za roko in ga potegnila za sabo. Brez besed mi je sledil. Šla sva ven,do plaže,do najbolj skritega kotička. Tam sem se postavila predenj in si slekla majico in modrček. Videla sem,kako se mu spet dviga. Zastokal je… Slekla sem si še krilo in že popolnoma mokre hlačke in se začela božat. Bil je popolnoma pripravljen za akcijo. Ulegla sem se v pesek in mu pokazala naj se približa. Poljubil me je močno,mi z jezikom drsel čez vrat do mojih povsem otrdelih bradavičk. Poigral se je z njimi za kakšno minutko,potem pa se spustil do mednožja. S svojim jezikom je začel krožiti okoli mojega ščegetavčka,prst pa je vtaknil v mojo vlažno špranjo. Rajcal me je tako dobro,da mi je že med tem dvakrat prišlo. Nisem mogla več zdržat. Kričala sem od naslade. Zgrabila sem ga in ga vtaknila v usta. Vlekla sem mu ga,hkrati pa masirala svojo muco. Potem sem se postavila na vse štiri,da je od zadaj prodrl vame. Kakšen užitek,kakšna nora,prvinska strast. Nabijal me je,kot da je zadnjič in tudi počutila sem se tako. Gnetla sem si ščegetavček in čutila ga globoko v sebi. Čutila sem,da sva prišla že skoraj do vrhunca. Še nekajkrat mi ga je zabil,potem pa sva oba naenkrat prav živalsko zakričala,ko nama je prišlo. In čez nekaj trenutkov sva oba prepotena obležala na pesku. Pogledala sem ga in nasmehnil se mi je. Rekel je,da česa takega še nikoli ni doživel in da je bilo vrhunsko. Zasmejala sem se in mu rekla,da se za to lahko zahvali ženski. Zmedeno me je pogledal,a sem mu rekla,naj pozabi. Vprašala sem ga kako mu je ime. Bil Alen. Še nikoli nisem storila kaj takega. Alex me je popolnoma obnorela in morala sem se potešit. Z Alenom sva se oblekla in počasi šla nazaj do kluba. Zahvalila sem se mu in oba sva se zasmejala. Rekel mi je,da me ne bo nikoli pozabil. Potem sva šla vsak svojo pot.
Prijateljice so me že zagledale in spet ena prek druge začele postavljat vprašanja. Rekla sem jim le,da sem pravkar doživela najboljši seks v svojem življenju in da je to vse kar morajo vedeti. Sama pri sebi pa sem si vseeno želela še enkrat videti Alex in končati kar sva začeli,čeprav sem vedela,da je to nemogoče,saj smo naslednji dan namreč odhajale domov.

Na dopust sem popolnoma pozabila in se vrgla v delo. Dnevi so minevali hitro,noči še hitreje. V meni pa je bilo neko nerazložljivo hrepenenje.

Nekega dne sem se vračala s sestanka proti domu. Odločila sem,da grem peš in izkoristim zadnje sončne žarke dneva. Ko sem hodila skozi mesto,sem v parku na klopi zagledala znan obraz. Najprej nisem vedela,kam bi ga dala,ampak že naslednji trenutek je v meni nekaj preskočilo. Bila je Alex, seksi,vroča Alex. Sedela je z nahrbtnikom ob sebi in s knjigo v roki. Nekaj časa sem jo le gledala,potem pa je tudi ona zagledala mene. Pomahala mi je in nakazala,naj se ji pridružim. Kar sem seveda z veseljem storila. Objeli sva se in poljubili na lica,ob čemer sem začutila njene čvrste joške ob mojih. Streslo me je. Razložila mi je,da potuje po Evropi in da je sedaj 2 dni v mojem mestu. Iskala je neko ugodno nočitev. Brez pomisleka sem jo povabila k sebi in ona je povabilo hvaležno sprejela.
Poklicala sem taksi,ki naju je odpeljal do mojega stanovanja.
Pokazala sem ji sobo za goste in ji razkazala stanovanje. Bila je navdušena nad njim. Vprašala me je,če sem še vedno samska. Pritrdila sem,saj navsezadnje tudi nisem imela časa,da bi koga spoznala.
Naredila sem večerjo in nama nalila vino. Uživale sva v hrani,pijači in pogovoru in ura je bila kmalu polnoči. Zaželeli sva si lahko noč in odšle vsaka v svojo sobo.
Počasi sem se slekla in si predstavljala,kako to počne Alex. Polna vročih misli sem stopila pod tuš in se hotela otresti vsega. Zaslišala sem vrata in v kopalnico je stopila Alex. Nerodno sem poskušala zakriti svoje telo,a mi ni uspelo. Rekla mi je,da sem lepa. Zardela sem kot šolarka. Potem se je tudi ona slekla in se mi pridružila pod tušem. Vzela je gobico in me počasi,nežno in zapeljivo umivala. Delček za delčkom je drgnila moje drhteče telo. Potem je dala gobico v moje roke,da sem tudi jaz umila njo. Ko sva bile gotove,me je obrisala,potem še sebe. Nisem vedela,kaj naj sama s sabo. Bila sem vznemirjena,tudi vzburjena. Potegnila me je za roko in me odpeljala do spalnice. Tam mi je rekla,naj ležem. S šalom mi je zvezala roke in sedla med moje noge. Začela me je ljubkovati po celem telesu. Čutila sem kako mi vročina buta v glavo in kako postaja moje mednožje čedalje bolj vlažno. Vzela si je čas in se posvetila vsakemu delčku posebej. Ko se je približala moji popolnoma vlažni muci,sem vztrepetala od pričakovanja in naslade. Z jezikom me je raziskovala in prsti pa so delali svoje. Porinila jih je globoko v mene in zaječala sem. Bila sem tik pred tem,da mi pride,ko se je ustavila. Cela sem se tresla,zgrabila bi jo,a nisem mogla,ker sem bila zvezana. Poljubila me je in njen jezik je iskal mojega. Rekla mi je naj ne bom neučakana. Potem je ponovila vse še enkrat od začetka. Grizljala mi je bradavičke,se igrala z mojim ščegetavčkom… Z eno roko je božala sebe,z drugo mene. Slišala sem,da diha čedalje težje in vedela sem,da je tako kot jaz,že čisto blizu vrhunca. Stopnjevala je božanje,dokler nama ni teles prevzel najboljši občutek na svetu… Bilo je neverjetno!!! Nisem se mogla zadržat in sem kričala… Kričala je tudi ona… Ko sva se le uspeli pomiriti,me je še enkrat poljubila in čez trenutek je že spala ob men. Bila je res lepa,skoraj popolna! In nisem mogla verjet,da je to kar se pravkar zgodilo,resnično. Z nasmehom na ustnicah sem zaspala.

Zjutraj sem se zbudila in za trenutek nisem vedela,kje sem. Pogledala sem okoli sebe. Bila sem gola,a pokrita z odejo. V trenutku sem se spomnila včerajšnjega dogajanja in se tiho vprašala,če bova danes ponovile. Vstala sem in šla v kuhinjo,da bi nama skuhala kavo. Na pultu je že bila kava,poleg nje pa sporočilo.
» Draga moja, kar sva imeli, je bilo nekaj najboljšega in iskrenega,kar sem kdaj doživela. Lepa si in seksi,še mnogim moškim pa verjetno tudi kakšni ženski,boš zmešala glavo. Želim ti lepo življenje in ti obljubim,da te ne bom nikoli pozabila. Bila si moja prva…

Poljubček na najbolj intimen delček tvojega telesa,
Alex«

Tudi Alex je bila moja prva… seveda tudi edina. Bilo je nepozabno doživetje,ki me je naučilo še bolj ceniti sebe in svoje telo. Našla sem človeka,ki ga ljubim in on ljubi mene. Včasih pa med seksom še vedno zaslišim Alexin glas…


poslano v temi :: MOJA PRVA... IN EDINA