Prijavi se! Prijavi se!
Čveka forum
ppm-slo :: 15.06.2010 ob 17:21
Pozdravljeni prijatelji. Ker smo vsi nogometni navdušenci in sem na spletu našel zelo zanimivo nogometno igro, bi vam jo rad priporocil. Morda se boste nekateri od vas lepo zabavali ob igranju! Gre za spletno managersko igro nogometa, kjer vodite svojo lastno ekipo in igrate proti ostalim resnicnim managerjem s celega sveta. Nogometna igra se je pravkar zacela v polni verziji, zato imate redko priložnost biti na vrhu. Upam, da vam bo všec. In še link do strani: http://www.ppm.powerplaymanager.com/sl

poslano v temi :: PowerPlay Manager
ppm-slo :: 28.04.2009 ob 10:49


Cilj projekta PowerPlay Manager je ustvariti zbirko online managerskih športnih iger. V planu je 9 športov: Nogomet, Tenis, Košarka, Odbojka, Hokej na ledu, Baseball, Biatlon, Formula 1 in Rokomet.

Zaenkrat je v fazi razvijanja Hokej. Pred parimi dnevi se je odprla končna verzija tega športa. To so šele začetki in če se prijavite sedaj niste zamudili nič in se lahko še vedno enakovredno borite za vodilna mesta v ligi!Ta igra je primerna za vsakega, ki ga šport le malo zanima, saj je izbira res raznovrstna. Prihodnost je res svetla, saj igra z vsakim dnevom pridobiva nove in nove igralce, ki so z njo več kot navdušeni. Če bi bili radi del te velike skupnosti se le registrirajte na http://ppm.powerplaymanager.com/sl/online-sport-na-manager-ska-igra.html in se nam pridružite!

+

Za vse tiste, ki boste kupili PRO paket za igranje PPM-ja, so pripravili posebno ponudbo med Svetovnim prvenstvom v hokeju 2009. Vsakokrat, ko boste kupili kredite med prvenstvom, boste dobili 20% več kreditov kot bonus.

Kako to deluje?
Vsa plačila med 24. aprilom in 10. majem boste dobili 20% več kreditov. Za 28 eurov boste dobili 420 kreditov namesto običajnih 350.

poslano v temi :: PowerPlay Manager