Prijavi se! Prijavi se!
Čveka forum
Tosk :: 07.11.2008 ob 9:49
2 litra vode, aspirin in juhca,
a najboljši nasvet maš definitivno tule http://www.arkadne-igre.si/igre-Amy-Winehouse.php 8)poslano v temi :: Kako se znebiti mačka?
Tosk :: 07.11.2008 ob 9:31
Ja, tko je to s ke$om, ni meje ... pa če so to Rusi v Viet namu (zg. vezani nanj) al pa domači/evropski ti. tajkuni...
Hrvaška obala je tud že totalno razprodana. Arenoturist (Istra) hoteliersko-turistično podjetje, ki je melo na desetine campov, hotelov, vso infrastukturo, je "župan" Istre pred leti prodal za dva milijona eurov! Svašta! Vredno pa naj bi blo najmanj 100x več, cca. 190 mil.
Glede teženja pa ... odvisno kako se postaviš ... kako ti z njim, oni s teboj. Ma, sm tud že navajena, najmanj 5-6 tednov si vzamem za eno državo, tko, da sm zdej bla že 4 v BKK in around.

A si bla mogoče, Jordanija, Kuvajt?poslano v temi :: Letošnji dopust
Tosk :: 05.11.2008 ob 22:37
Kul film! In Bruges - Morilca na kolektivca
Režija: Martin McDonagh, igrajo: Colin Farrell, Brendan Gleeson, Ralph Fiennes
poslano v temi :: Zadnji film, ki ste si ga ogledali?
Tosk :: 05.11.2008 ob 7:09
Joooj kolk ti zavidam
Ma ne, ne! Jst sm čist zaljubljena v Azijo... kr lezem nazaj in nazaj, pa si vedno rečem, da bom šla kam drugam ... a tud ko grem kam drugam, se vsako toliko vrnem! Bankog ma itak nek tak feeling in je folku al všeč al pa totalno ne. Sicer pa je to itak tko s celo Azijo... ali jo ljubiš ali sovržiš... ne gre vmes in tud nobenga ne poznam, ki bi bil indiferenten.
Meni je definitivno Burma na prvem mestu, čeprav je zakon tud Viet nam pa Kambodža, Tajska, Laos, al pa Malezija, Filipini...
Na potovanje... in to kr še letos, al pa vsaj na začetku 09!

poslano v temi :: Letošnji dopust