Prijavi se! Prijavi se!
Čveka forum
trebusnaplesalka :: 04.08.2012 ob 12:43
Vsi, ki se želite prijaviti na brezplačno stojnico nam pošljite email z naslovom

STOJNICA OBALA AVGUST
ali če želite uporabiti to možnost septembra

STOJNICA OBALA SEPTEMBER

na buyartdirect@gmail.com

poslano v temi :: Razpis za uporabo brezplačne razstavno prodajne stojnice na obali avgust + sept
trebusnaplesalka :: 03.08.2012 ob 16:38
Spoštovani,

Vsak dan avgusta in septembra imate možnost uporabe brezplačne stojnice na obali. Nekateri ste se na obvestila o možnosti uporabe brezplačnih stojnic prijavili sami, nekatere med vami so priporočili vaši prijatelji. Kakorkoli želimo, da bi med ljudmi vladal duh podpore in solidarnosti ter, da bi o tej odlični možnosti za člane BUY ART DIRECT obvestili tudi druge prijatelje, ki si želijo, zaslužijo ali potrebujejo

brezplačno stojnico za prodajo in razstavljanje svojih izdelkov.
Vsi, ki se želite prijaviti na brezplačno stojnico nam pošljite email z naslovom

STOJNICA OBALA AVGUST
ali če želite uporabiti to možnost septembra
STOJNICA OBALA SEPTEMBER

V sporočilu predstavite svoje izdelke, navedite datume, kdaj bi želeli uporabljati stojnico in uredili vam bomo vse razpoložljive datume. Trajen predstavitveni profil si lahko ustvarite tudi na http://mrezakreativnihljudi.si/ Preko mreže boste povabljeni v še večje število projektov in odprle se vam bodo do sedaj v Sloveniji neobstoječe možnosti promocije. Možnosti promocije je več, kot so vam jih do sedaj ponujale izkušnje.

Prednost na tej stojnici imajo razstavljalci, ki prihajajo s področij v naslednjem vrstnem redu z začetkom na vrhu prioritetne liste :

1. obala
2. zaledje
3. severna primorska
4. kras
5. ostali

Na isti dan lahko razstavlja tudi več razstavljalcev hkrati. Gre za klasično pokrito stojnico tako, da sonce ne bo problem. Lahko se organizirate tudi tako, da gre na teren eden iz skupine in predstavi izdelke večjega števila svojih kolegov. Tako je potnega stroška manj učinka iz prodaje pa več.

V kolikor ste lastniki trgovin te možnosti ne morete uporabiti lahko pa preko Buy Art Direct ponudite, vsem izdelovalcem, da svoje izdelke prodajajo tudi preko vas.
O tej možnosti bomo obvestili vse in vsak naj se odloči sam.

Tudi tokrat kot vedno pričakujemo da boste o tej izvirni in korisnti možnosti obvestili vse svoje znance z obale in okolice. Za bodoče brezplačne stojnice lahko obvestite tudi ustvarjalce iz drugih krajev naj se prijavijo in prejemajo obvestila.

Več možnosti za vse in več podpore ustvarjalcem pokaže bogastvo, ki ga ima Slovenija v ljudeh in njihovih talentih. S tem želimo pokazati na možnost, da se ustvari boljši svet tako za generacije zdaj, kot tudi za vse prihajajoče zanamce.

Dober zgled bi moral biti pravilo pravilo, prijateljstvo pa vodilo za uspeh.

Prestopimo na stran rešitve.

Dobrodošli !

poslano v temi :: Razpis za uporabo brezplačne razstavno prodajne stojnice na obali avgust + sept
trebusnaplesalka :: 27.06.2012 ob 17:11
Najbolj vroča orientalska zabava

Rock Cafe
Kostanjevica na Krki
PETEK 29.6.2012
17: 00 – 02:00

Vedeževanje iz kart, Glasba, ples, bogata darila sponzorjev,
Nastopili bodo:
Orientalska plesalka Tara Zareena, Dj Dan Mitra, Solar Percussion – live arabska tabla,
Kalypso – kraljeva pitonka

Uživali boste:
Vedeževanje iz kart, Dj, Kajenje vodnih pip, Video projekcije, Slikanje s kraljevim pitonom, slastna, uporabna in bogata darila
10€ igralnega denarja darilo Casinoja Lev – Nakit Darilo trgovine Šarm - Meter vina darilo Rock Caffeja - Tečaji prstnih činel, bobnanja, orientalskega plesa, darilo portala Trebusnaplesalka.si, 4 x Sprostilna masaža - Vodne pipe - Vinska klet jože hosta-vinogradništvo - karton cvička,karton frankinje; Prevozi pešič – prevozništvo - kostajnjevica - bon za avtovleko v vrednosti 50eur;
Rock cafe-gostinstvo-kostanjevica-www.rockcafe.si – 10 x bon za pijačo v vrednosti 5eur; Rock cafe-gradbeništvo-kostanjevica-www.rockcafe.si-pešič robert - gradbene storitve v vrednosti 50eur.


Dogodek bo tudi v primeru slabega vremena

Rezervacije miz Robi 041 233 312

POMEMBNO !!!
* Na lokaciji bo potekala tudi prijava na kasting za reklame in filme
* Glasbeniki se na dogodku lahko prijavite za plačane nastope po vsej Sloveniji.
* Oblikovalci, izdelovalci ročnih izdelkov, obrtniki in umetniki se lahko prijavite za dodelitev BREZPLAČNIH prodajno, predstavitvenih stojnic v različnih mestih po Sloveniji

poslano v temi :: Vroča orientalska zabava
trebusnaplesalka :: 02.06.2011 ob 12:24
Petek 3. 6. 2011

Večer z akustično zasedbo KEČUA. Romantično in plesno. Vroče in cool. Vse v eni zasedbi.


Trio:

Older Anthony Palomino Romero - kitara - vokal
Robert Ivačič - harmonica (orglice)
Pablo Vitali - kitara

Zvrst:

Latino pop akustična glasba.

Posebnost večera:

Ta večer na odru Kavarne Tromostovje trio KEČUA snema promocijski video. Lahko boste opazovali kako nastaja interview, delo kamermanke in režiserke, lahko jih boste podprli z močnim aplavzom. Če boste želeli se boste lahko pojavili v videu. Če to ne boste želeli bomo diskrenti in boste lahko nemoteno uživali zaseben romantičen večer ob božajočih latino vibracijah. Obujte plesne čevlje in začutite ljubezen.


poslano v temi :: Latino večer v Kavarni Tromostovje
trebusnaplesalka :: 12.05.2011 ob 10:36
Hejla samci in samičke.
Pridte na prvi pomladni spoznavni žur v LJ.
Spoznavni FB Happy Singles Party
SOBOTA, 14. 5. 2011, od 21. ure naprej

RACA bar, Cesta Dolomitskega odreda 10, Ljubljana - Vič
Fuuul parkinga. Garmin najde, google mape najdejo, najdi.si najde najdi še ti in se nam pridruži.


Dogodek je brezplačen, zajema pa:

* animacijo trebušne plesalke,
* promocijske cene pijač,
* dober ambient za spoznavanje in
* nagradno igro

Pridi, se spoznavaj in zabavaj.

Vstopnine ni, za dogodek pa se je vseeno treba prijaviti, kar na naš mail.

Hvala in LP

Več o nastopajočih na
http://trebusnaplesalka.si/narocite-plesalko


poslano v temi :: 14.05.2011 | Prvi pomladni spoznavni žur v LJ
trebusnaplesalka :: 07.03.2011 ob 23:19
Zima se odmika in vse bolj smo živahni. Ples je prava odločitev za rekreacijo, zabavo in prebujanje telesa. Oblikujte postavo, plešite in se družite, spoznajte sebe in nove prijatelje. Tečaji so namenjeni vsem, ne glede na starost, spol ali postavo.Cene so dostopne, prva vaja je brezplačna, vsaka nova tečajnica pa ob vpisu prejme tudi ORIENTALSKO DARILO – PRESENEČENJE! Vse naše tečajnice so deležne tudi posebnih popustov z strani naših partnerjev in imajo BREZPLAČEN vstop na naše orientalske večere!

Več na

htpp://trebusnaplesalka.si

Prijave in dodatne informacije:

telefon: 041 965 799

e-pošta: trebusnaplesalka@gmail.com

poslano v temi :: Pomladni tečaji trebušnega plesa!
trebusnaplesalka :: 07.03.2011 ob 23:18
Zima se odmika in vse bolj smo živahni. Ples je prava odločitev za rekreacijo, zabavo in prebujanje telesa. Oblikujte postavo, plešite in se družite, spoznajte sebe in nove prijatelje. Tečaji so namenjeni vsem, ne glede na starost, spol ali postavo.Cene so dostopne, prva vaja je brezplačna, vsaka nova tečajnica pa ob vpisu prejme tudi ORIENTALSKO DARILO – PRESENEČENJE! Vse naše tečajnice so deležne tudi posebnih popustov z strani naših partnerjev in imajo BREZPLAČEN vstop na naše orientalske večere!

Več na

htpp://trebusnaplesalka.si

Prijave in dodatne informacije:

telefon: 041 965 799

e-pošta: trebusnaplesalka@gmail.com

poslano v temi :: Pomladni tečaji trebušnega plesa!
trebusnaplesalka :: 26.01.2011 ob 15:58
Po odlični premieri, še boljša ponovitev!

Awalim Dance Group vabi na plesno predstavo :

Spirit of Bellydance

60 min

PONOVITEV 11.februar. 2011, ob 20. uri

Center Kulture Španski borciOrientalski ples se je v arabskih deželah v Afriki razvil že pred stoletji. Tedaj je imel, če posplošimo, ritualno funkcijo; ples je bil čas druženja za ženske vseh generacij, ki so na ta način utrjevale svojo vlogo v muslimanski družbi. V 20. stoletju je orientalski plesni gib prevzel Zahod in ga po svoje predelal, morda celo komercializiral, kot je, denimo, vidno v klasičnih hollywoodskih filmih. Konec prejšnjega stoletja je ta plesni izraz ponovno oživel in dosegel veliko popularnost v več različicah. Orientalski ples pooseblja slavljenje odnosa do seksualnosti, čutnosti, potrditev osebnega dostojanstva in samospoštovanja.
V predstavi se srečamo tudi s salso, ki ima svoje korenine prav tako v Afriki. Salso naj bi inspirirali bogovi in boginje, vseskozi se ta ples poigrava z odnosom med moškim in žensko.Spirit of Bellydance v eni uri gledalca popelje od tradicionalnih orientalskih gibov, prek njegove upodobitve na Zahodu, do moderne interpretacije in razvoja orientalskega plesa in salse v okviru Awalim Dance Group. Prek skupinskih točk, duov in solov, s plesnim prehodom iz tradicije v modernost, predstava poskuša obuditi čar, ki so ga temu plesu pripisovali od nekdaj, igro zakritosti in odkritosti, privlaka in odboja. Skozi cel diapazon plesnih točk se kot osrednja tema izpostavlja žensko telo, tj. telo, ki ga plesalka ob specifični glasbi in bobenski spremljavi začuti, obvlada in prek plesa zbere pogum za soočenje same s seboj z drugimi plesalkami in z moškim kot reprezentantom drugosti in nasprotja. Napetost predstava razvija iz odnosa do lastnega telesa in duše, ki je pogojeno z razmerjem do moškega glede na časovno premico od tradicije do modernosti.koncept, koreografija: Eva Stramšek-Midžić, Špela Shayala Stramšek, Varja Vitorovič

bobni, tolkala: Marjan Stanič

plesalke Studia za orientalski ples Hava: Katja
Dvanajščak, Laura Lukavačkić, Tadeja Dvanajščak

plesalke Studia za orientalski ples Shayala: Brina Brence, Hermina Hatunić, Jasna Rupnik, Maja Jerala, Marja Horvat, Nina Smole, Tamara Đogić (Tara Zareena), Vanja Zidar, Vita Marolt

solistke: Eva Stramšek Midžić, Špela Shayala Stramšek, Varja Vitorovič

plesalec: Žiga Bebler

artikulacija koncepta: Špela Shayala Stramšekcena vstopnice 18 eur, na dan prireditve 20 eur
za študente in upokojence pa v predprodaji samo 16€!!


vstopnice kupite na blagajni Španskih borcev vsak delavnik od 17. do 19. ure in uro pred prireditvami in na www.mojekarte.si

Ahlan Wa Sahlan! Dobrodošli!


poslano v temi :: Plesni spektakel SPIRIT OF BELLYDANCE!
trebusnaplesalka :: 04.01.2011 ob 22:21
Prava odločitev za rekreacijo, zabavo ali profesionalno pot.
Ne glede na starost, spol, postavo. Pri nas ponujamo vse.
Odločite se in nam pišite, tako se bomo bolje spoznale in vstopile boste v svet orientalskega plesa.
Ne bo vam žal.
Cene so dostopne - za prvih pet novih vpisov pa tudi popust za prva dva meseca tečajev!

Dream bellydance učiteljica in plesalka orientalskih plesov urple">Tara Zareena, Vas vabi, da se udeležite
prijetnih učnih uric orientalskega plesa. Tečaj je namenjen začetnicam in nadaljevalkam.
Na tečaju se boste seznanili z osnovnimi gibi skrivnostnega Orienta, spoznali različne stile Orientalskega
plesa (saidi, beledi, floor dance, drum solo, klasični raqs sharqi,...), za popestritev pa še kakšno
zanimivo, koristno zgodovinsko zgodbico o tem mističnem plesu.


Ahlan Wa Sahlan! DOBRODOŠLI!

Več o njej si lahko preberete na:
http://trebusnaplesalka.si/narocite-plesalkoPrijave in dodatne informacije:
telefon: 041 965 799
e-pošta: trebusnaplesalka@gmail.com


poslano v temi :: TEČAJ ORIENTALSKIH PLESOV V LJUBLJANI