Prijavi se! Prijavi se!
Čveka forum

dr. Janez Drnovšek kot predsednik

janez :: 10.08.2007 ob 17:32
Kakšen se vam zdi kot predsednik torej Janez Drnovšek in ne Janez D.? Moje mnenje je, da se mu malo meša. Na začetku svoje "preobrazbe" se mi je zdel dober, pozitivna sprememba. Zavzemal sej je za človeka, za njegove pravice (sicer ne ravno slovenske, pa vseeno). No, kasneje mi je pa postajal vse bolj "čuden" in zdi se mi, da samo zato, ker nima platna in škarij v rokah. Zavzemal se je za ambruške rome (oprostite, ampak to so zame tipični manipulatorji, ki skrbijo samo za svoje riti za ostale se jim pa milorečeno jebe), oprostil je Kovačiča - obsojenega gospodarskega kriminala, nekaj je poskušal v Darfurju (kjer se res dogajajo grozodejstva) ampak ni nič dosegel, ni se udeležil državne slovesnosti (!?!)...
miska20 :: 11.08.2007 ob 14:46
no, odkrito povedano se meni zdi malo zmešan...vem, grdo se sliši, ampak kar počne, se mi ne zdi prav, oz. normalno za nekega predsednika države.

- Poskuša reševati probleme tujih držav, namesto da bi najprej doma pošlihtu..kolk je tut v Sloveniji bogih in revnih ljudi...ampak ne, najprej je treba Darfur in rome pošlihtat.. >Sej ne rečem, sej so res ljudje tut drugje po svetu bogi, sam, če je predsednik neke države, ki ima tudi probleme, bi po mojem moral najprej za svoje državljane poskrbet.
- Ne udeležuje se državnih proslav...ok..ga je pač vlada razjezila..sam ne vem, kaj ga jezi to, da so izbrali drugega govornika, če pa je on najprej odklonu...pa ne more se kr tako premišljevat, sej je sam bil premier in ve, kolk priprav zahtevajo te proslave..in zdej, k ni bil govornik on, on kar na nobeno proslavo ne bo več šel...mislim, halo :

Ne vem, za moje pojme on ni dober predsednik in upam, da se bo mal zamislu nad sabo ;D
timek :: 11.08.2007 ob 20:15
Janez Drnovšek že ve zakaj ne bo več kandidiral, ker nima nobene možnosti, da bi zmagal, glede na to kako ga trenutno biksa. Mah naj že gre enkrat, ga ne bo nihče pogrešal.
Detox :: 12.08.2007 ob 10:16
on je tako bolan, da JE GROZA samo to uspešno skriva. Baje vsak mesec odleti v Ameriko na zdravljenje.
Jaz :: 29.01.2009 ob 19:22
Jaz Drnovšek je bil zakon spravil nas je v privatizacijo pa eu pa nato pa inflacija pa pa boljše de neham kr je preveč stvari k nam jih je pudtaknu pa za****. Ful se je zavzemu za majhnega slovenca sploh če je bil cigan. Mislem no kr se zdajle dogaja ni blo splaniran včeraj tkuk jugoslavija ni razpadla čez noč pa brez tuje pomoči. Vem de je že staro tole sam učinke pa šele zdej začenjamo čutiti.