Prijavi se! Prijavi se!
Čveka forum

e-Sim

reminator :: 18.12.2011 ob 20:38
E-sim je browser, socialna, multyplayer igra in simulacija modernega sveta, v kateri trenutno sodeluje 37 držav, med njimi tudi Slovenija. V igri se lahko pridružiš vojski, lahko se preizkusiš v podjetništvu ali politiki, lahko postaneš celo predsednik države!
Lahko se osredotočiš na svojo kariero ali pomagaš svoji državi v vojnah in bitkah do vse večjega uspeha! Lahko organiziraš svojo lastno vojsko ali pa postaneš podjetnik. Izbira je tvoja! Drugače ti pa igra vzame lahko največ 5min na dan, kar ni tako časovno zahtevno.

Trenutno se odvija prva svetovna vojna in Slovenija je potegnila slabo v njej, zaradi pomankanja igralcev. Smo pod dominacijo Litvicev in Grkov, ki so med naj močnejšimi v igri. Zato potrebujemo vsakega, ki bi se boril za Slovenijo in ji ponovno pomagal priti na pot slave in osvajanj. Pridruži se nam in pomagaj Sloveniji!


Slika Slovenije v dobrih časih: http://shrani.si/f/U/6e/1SXUgDT7/1/esim-slo.png
in slika trenutno: http://shrani.si/f/3l/Pd/1ZTsxsNa/esim-slo.jpg

Prosim te, da se registriraš pod tem linkom: http://e-sim.org/lan.8676/

Igro lahko predlagaš tudi prijatelju, staršem, bratu, sestri, sodelavcu tu ni starostne omejitve. Vabimo te pa tudi na rizon: irc://rizon.mibbit.org/esim-slo , kjer lahko zveš vse informacije o igri in si tudi krajšaš čas

Lep Pozdrav
Piski :: 18.12.2011 ob 20:47
Super igra! Vredna igranja
BrodDragon :: 06.02.2012 ob 20:59
Strinjam se