Prijavi se! Prijavi se!
Čveka forum

eRepublik

B3N0 :: 24.10.2009 ob 10:05
eRepublik
eRepublik je brezplačna spletna igra in simulacija pravega sveta, ki je dostopna vsakemu. Trenutno je že preko 226 tisoč uporabnikov, medtem ko pa je Slovencev le 760, vendar pa lahko vi vse spremenite z klikom na to stran http://www2.erepublik.com/en. Registrirajte se in postanite del Slovencev tudi preko spleta.

Opis igre
Na začetku se boste morali zaposliti in kupovati hrano. Z delom boste dvigovali vaš skill za posamezno panogo in tako tudi plačo. Čez čas se boste lahko borili v vojni, naredili svoj časopis, ustanovili organizacije in pa podjetja ter sodelovali v politiki kot kongresnik, predsednik stranke ali predsednik države. Dobili pa boste tudi 5 Golda in še pokal, ki bo prikazan v vašem profilu, če ste npr. 30 dni zapored delali, postali kongresnik, postali predsednik države in podobno.

Kako je v Sloveniji
Slovenija ima 6 pokrajin to so: Primorska, Gorenjska, Dolenjska, Notranjska, Štajerska in Koroška ter Prekmurje. Prej smo imeli tudi avstrijsko Koroško, vendar pa smo jim zaradi premajhnega števila prebivalcev morali vrniti. Slovenija je socialna država, saj pomaga svojim začetnikom, da se takoj lahko zaposlijo in dobijo še nasvete ter podobno od vlade. Več informacij pa na slovenskem forumu http://www.erepublik.si/forum/

REFF LINK: http://www.erepublik.com/en/referrer/Pinky%26Smart