Prijavi se! Prijavi se!
Čveka forum

Final destination (brez povratka)

piki :: 28.01.2012 ob 20:03
Prosim da odgovorite ker zbiram podatke o priljubljenosti posameznega dela.Po pravici se sama ne morem odločiti.(v pomoč sem k možnostim dopisala kje se je zgodila "vizija") HVALA in L.P.
beautiful liar :: 28.01.2012 ob 21:32
6. del (med snemanjem Final Destination se zruši filmska scena in pod sabo pokoplje celotno ekipo, da končno nehajo snemat to boring zlajnano zadevo)
piki :: 29.01.2012 ob 12:11
S temle komentarjem se ne strinjam in to zato ker mi je ta grozljivka zelo všeč res pa je da je na nekaterih delih malo dolgočasna, smrti pa so po moje zelo domiselne. Vem pa da ima vsak svoje mnenje in to spoštujem.

"6. del (med snemanjem Final Destination se zruši filmska scena in pod sabo pokoplje celotno ekipo, da končno nehajo snemat to boring zlajnano zadevo)"

L.P.
beautiful liar :: 29.01.2012 ob 12:18
No, ampak če že, prvi film mi je bil še najboljši, ker je bil vsaj izviren. Nadaljni filmi so pač kul samo zato, ker se lahko režiš načinom, kako ubijajo neumne najstnike. Posledično jih uvrščam ob bok Shark Attack filmom.
piki :: 29.01.2012 ob 12:25
Ja s tem se pa strinjam da je bil 1.del najbolj izviren no zdaj pri 5.delu jim že malo primankuje domišlije. Po drugi strani pa mi je prvi del najbolj neumen, zato ker tam, ko je scena v kopalnici voda priteče potem pa se kar skrije nazaj. To je moje osebno mnenje ker imam rada realistične grozljivke. ;D
Všeč mi je tudi tvoj stavek : "Nadaljni filmi so pač kul samo zato, ker se lahko režiš načinom, kako ubijajo neumne najstnike." saj se tudi jas strinjam s tem.
LP