Prijavi se! Prijavi se!
Čveka forum

FlexKom Slovenija - iščemo koordinatorje za SLO

FlexKom :: 28.08.2013 ob 20:24
V Slovenijo prihaja povsem nova in menda do zdaj najboljša poslovna priložnost današnjega časa! Pozabite Stiforp, SiteTalk, HerbaLife in ostale mrežne marketinge (MLM). Tukaj je FlexKom! Način poslovanja lahko še najlažje primerjamo z zdaj že zelo razširjenim Lyonessom, vendar kaj, ko ponuja samo 1% bonusa, FlexKom je drugačen, saj ponuja ogromno vrst zaslužka in kar je najpomembnejše popust določa PRODAJALEC in ne FlexKom. Slovenija je trenutno čisto na začetku posla (prelaunch), torej če se pridružite zdaj, je uspeh skoraj zagotovljen, saj je FlexKom članov v SLO še tako malo, da skoraj lahko trdimo boste med prvimi! Za zdaj lahko v SLO samo še gradite team in to povsem BREZPLAČNO. Tako je, prav ste prebrali! Svoj posel lahko začnete brez vložka v razne izdelke, izobraževanja, itd. Torej nimate kaj izgubiti, pridobite pa lahko OGROMNO.

<a href="http://zasluzi.net/flexkom-slovenija/" target="_blank"><img src="http://zasluzi.net/wp-content/uploads/2013/08/8560970_orig.png" border="0"></a><br>

Kako naprej? Ko bo v Sloveniji vsaj 1000 članov, se bo Slovenija odprla in lahko boste začeli delati kot koordinator, se pravi lahko boste iskali trgovine, restavracije, storitvene dejavnosti, delavnice,… ki bodo ponujale FlexKom kartico ali stranke, ki bodo to kartico uporabljale. FlexKom kartice ne moremo enačiti z karticami zvestobe, ki jo ponujajo raznorazne trgovske verige, saj bo ta kartica delovala v posebnem FlexPOS omrežju (vsak trgovec bo dobil svoj FlexPOS terminal), preko katerega bo vaša kartica povezana z celim svetom. Se pravi, kjerkoli na svetu boste videli FlexKom logo, boste lahko unovčili svoj dobropis, ki ste ga pridobili pri kateremkoli FlexKom partnerju kjerkoli na svetu!

Več na: FlexKom Slovenija

Facebook: https://www.facebook.com/flexkomSLO