Prijavi se! Prijavi se!
Čveka forum

Fronta za osvoboditev sveta

aloalo :: 06.05.2009 ob 9:15
O KAKŠNI SVOBODI SO GOVORILI PROTESTNIKI 27.4 VB PRESTOLNICI NE VEM! KAKO LAHKO ZAHTEVAJO SVOBODO TISTI KI MAHAJO Z JUGOSLOVANSKIMI IN CELO SOVJETSKIKI ZASTAVAMI? POVELIČEVANJE KOMUNIZMA IN NJEGOVE IDEOLOGIJE JE BIL TA PROTEST, ODVRAČANJE OD NEUSPEHOV SEDANJE VLADE! ZAKAJ PA ŠE NE PROTI KOMUNIZMU IN FAŠIZMU. NI KOMUNIZEM NIČ BOLJŠI OD FAŠIZMA.
beautiful liar :: 06.05.2009 ob 11:54
Pa organiziraj še protest proti komunizmu, če se ti zdi utemeljeno. It's a free country.

Pa kumninistični simboli niso bli uradni simboli organizatorejv, jasno pa je, da se na takem shodu pojavijo simboli skrajne levice.

Jap, v bistvu si zadel(a) skrivno agendo protestnikov. pahor jih je najel, da prikrijejo njegove neuspehe (a je to sploh možno? ;D).
Monkeyape :: 09.05.2009 ob 16:06
Je, ker so shod organizirali tudi podmladki polit strank.
Miš :: 09.05.2009 ob 16:11
Tega shoda sploh ni za jemat resno. Po shodu so 15 letnice še limale po celi ljubljani nalepke z "provokativnimi" zadevcami... men je tole delval kot slabo zapravljanje prostga časa in nč več.
beautiful liar :: 09.05.2009 ob 21:22
Niso glih tvoje vrstnice ble veš, draga Rahowa. Pa mal smešn je, da nekdo s takim nickom, kot je tvoj, govori o provokaciji...

Monkeyape, organizatorji niso bli iz podmlatkov strank, oni so sam ime dal zraven, ko je blo že zdavnaj vse dokončno narejeno.

Ps: Rahowa, a si užaljena, ker vašega shoda za sveto rasno vojno ni blo?
Monkeyape :: 11.05.2009 ob 10:01
Avtor: beautiful liar


Monkeyape, organizatorji niso bli iz podmlatkov strank, oni so sam ime dal zraven, ko je blo že zdavnaj vse dokončno narejeno.Zakaj so jim pa to dovolili? potem je bil to pro-vladni shod, v bistvu politična propaganda za vladajoče stranke. Po moje bi jim shod drugače prepovedali.
beautiful liar :: 11.05.2009 ob 12:14
mah dejstvo je, da na tem shodu ni bla ravno janševa volilna baza, to ni treba bit genij, da ugotoviš. ne razumem pa, zakaj bi bil to provladni shod, če so podporo izrazli tud podmladki nekaterih stran? a če bi na shodu od hervadija podporo izrazil sns (kar se ne bo zgodilo), bi bla pa to propaganda za jelinčiča? pa ne vem, zakaj bi bil shod brez podpore podmladka prepovedan. koliko shodov se dogaja vsak dan, pa vi še niti ne veste zanje, in to brez kake politične podpore

hec je pač v tem, da poznam motive organizatorjev in verjemite, da so daleeeeč od tega, kar je aloalo napisal(a) (kao namen je bil odvračanje od neuspehov sedanje vlade). sem že nekje napislala, zakaj je bil ta shod na začetku organiziran.
Monkeyape :: 11.05.2009 ob 13:31
Hočem reči, da so povsod po svetu, razen na Kubi in v Sloveniji levičarji najbolj udaren in kritičen del družbe. Pri nas pa vedno znova samo v rit lezejo in se grejo predvolilno propagando. Pa kaj so ti slov.levičarji dosedaj sploh koristnega storili?

'Joj, kok se mamo fajn k smo ta levi, anede!'
beautiful liar :: 11.05.2009 ob 22:19
men se fronta za svobodo sveta ne zdi predvolilna kampanja.
freddie :: 16.05.2009 ob 13:55
Avtor: Monkeyape

Hočem reči, da so povsod po svetu, razen na Kubi in v Sloveniji levičarji najbolj udaren in kritičen del družbe. Pri nas pa vedno znova samo v rit lezejo in se grejo predvolilno propagando. Pa kaj so ti slov.levičarji dosedaj sploh koristnega storili?

'Joj, kok se mamo fajn k smo ta levi, anede!'


svoboda govora je prvo kar mi pade na pamet in je hkrati posledica udejstvovanja levih političnih struj (pustimo to, da se je pojem levičar skozi zgodovino spreminjal in se "levičarji" v državah nekdanjega socialističnega bloka razlikujejo od "levičarjev" drugje...)

aja pa levičarji v franciji -rings a bell? (hint: zgodovinski učbenik)