Prijavi se! Prijavi se!
Čveka forum

internet zasluzki

rock feler :: 14.11.2011 ob 18:41
Pozdravljeni.Ze tri mesece redno dnevno klikam nekaj reklam in do danes sem zasluzil borih 18 dolarjev,vendar kot kaze se s casom povprecni zasluzek pocasi povecuje.Zanima me ce ponate tudi vi kake take strani in koliko ste ze zasluzili.
link mojih strani ki so sigurno med najbolj resnimi in najdlje delujejo. LP
tina5 :: 08.12.2011 ob 12:11
Pozdravljen,

morem rečt, da si v treh mesecih kar dobro zaslužil. Odvisno je od tega ali se nadgradiš, koliko referalov imaš in podobno...
Na teh straneh je treba kar nekaj vložit, da se izplača, drugače so zaslužki res minimalni. Seveda, če vztrajaš ti lahko uspe kar do lepega mesečnega dohodka.Potreben je sistem in kar nekaj časa. S klikanje uspe res le 0,1% ljudi. Torej, če želiš uspeti pri tem , je potrebno ogromno volje. Jaz nisem vedela skoraj nič, preden sem začela raziskovat na internetu, zato sem začela s temi zadevami, ker ni bilo potrebno dosti vlagat. Rabila sem več kot dve leti, da sem prišla do solidnega zaslužka. Seveda poleg tega počnem tudi druge stvari. Zaslužiti na internetu ni enostavno, brez znanja ne gre, pa tudi čez noč ne.
Torej, če imaš voljo, nekaj časa, si vztrajen in res potrebuješ denar, ti bo zagotovo uspelo.

Tukaj je link mojih PTC strani, ki mi prinašajo nekaj denarja. In še stran, ki sem jo naredila "brez posebnega znanja", super za začetnike. Takih zadev je kar nekaj, s katerimi si lahko pomagaš. In glede na to, da nisem imela veliko pojma, kako se to dela, sem kar zadovoljna in vsekakor ponosna, da mi je sploh uspelo.

www.starthomeonlinebusiness.com

Veliko uspeha
norbert50 :: 19.01.2012 ob 15:04
Jaz imam izjemne izkušnje in zagotovljen zaslužek s firmo ZEEK Rewards
ZEEK Rewards je zasebna, članska oglaševalska divizija podjetja Zeekler.com (podjetje s 14-letno tradicijo), ki se ji lahko pridružiš le na podlagi povabila obstoječega člana. Člani se s svojim delom kvalificiramo za dnevni odstotek zaslužka podjetja, pod določenimi pogoji, seveda.
Kaj je naše »delo«? Vsak dan objavimo (predpripravljen) oglas za avkcijsko stran zeekler.com v različnih internetnih oglasnikih, na Twitterju, na Facebooku itd. Z oglaševanjem si delimo delež prej omenjenega dobička, ki ga lahko spremljamo dnevno. Zaslužek variira od dneva v tednu, tipično pa znaša okoli 1$ dnevno v prvem mesecu in od 2$ – 3$ dnevno v drugem mesecu.
POMEMBNO: Vsakdo, ki objavlja oglase, zasluži. To je preverljivo dejstvo!
NAJPOMEMBNEJŠE: Za začetek dela NI POTREBNO investirati nobenega lastnega denarja.
Če te zanima, se lahko BREZPLAČNO včlaniš tukaj in pošljem ti izčrpne informacije kako naprej.
bos2tjan :: 04.02.2012 ob 23:40
VSEKAKOR VAM PRIPOROCAM TALE SISTEM ZA SLUZENJE PREKO NETA


SLOVENSKI YOUTUBE VIDEO zIGJjwv7w4E
ljubi78 :: 20.02.2012 ob 20:33
Zanima me ce je ze kdo od vas probal tole brendi-cycle.mmstudio.si stran je v slovenscini in anglescini, ampak mi ne zgleda dokoncana??
suny16 :: 06.05.2012 ob 17:59
Res kar dober zaslužek za začetek pa si kaj investiral že? Jaz sicer malo probavam s PTC-ju Neo je na prvem mestu, ker je že zelo dolgo na sceni in izplačuje, ampak se mi zdi brez vložka kar majhen zaslužek ???

Probavam še ostale načine trenutno, bomo videli kateri se bo obnesel. Če imaš rad glasbo lahko poizkusiš s SliceThePie kjer dobiš denar za to, da oceniš glasbo manj znanih izvajalcev. Je pa super, ni problemov z izplačili, sem ga dobila že naslednji dan
skorpijon13 :: 07.05.2012 ob 20:15
sem probu sto stvari pred leti in nič ... same obljube, nategi, zelo mali zaslužki ... >

v začetku leta sem začel

edino in najboljše do sedaj. zaslužim ... super !!!

poglej, preveri in če želiš več info ???

lahkotako@gmail.com

cveka :: 09.05.2012 ob 20:28
še en tak spam v predstavitvah pa bom začel brisati VSA vaša sporočila in vam banal uporabniški račun!

locked