Prijavi se! Prijavi se!
Čveka forum

Izposoja

breskvica :: 24.11.2007 ob 21:02
Sandi se je hitel preoblačit v službeni garderobi. Šihta je bilo konec za danes in čakal ga je še trening. Le še hitro domov skoči po opremo in pograbi kaj za pojest. Tako hitro mine čas…

Na mobilniku utripa novo sporočilo. »Vse najboljše, dragi, vidiva se zvečer. Čaka te presenečenje!«

O, kako lepo. Tanja se je spomnila nanj. Le kaj ima v mislih…kaj mu pripravlja? Vedno mu je to delala. Samo malo namignila in ga pustila, da je trpel preostanek dneva.
Ima v mislih le romantično večerjo v dvoje..? Ali kaj več? Oh, sigurno kaj več. Saj sta par že dobro leto, a le kaj si je miška izmislila za danes? Si je kupila novo erotično perilo? Mmm. Morda kaj čipkastega, črnega...ali pa rdeče? Ja, rdeče ji tako paše na njeni zagoreli koži. Kak hud seksi modrček pa tangice…tudi pozimi je redno obiskovala solarij, znala je poskrbeti za lep videz.
Vedno znova ga je presenečala s kakimi malenkostmi.

Trening se mu je danes nekam vlekel. Seveda, ko pa je bil z mislimi čisto drugje. Še trener je moral opazit, saj ga je oštel, da ne sledi dobro. Ej, težko se je skoncentrirati, ko ti gre po glavi tisto telesce…

V garderobi je vrgel oko na mobi v upanju, da bo kaj novega. In res, spet nov SMS. Od nje. »Nekaj sem si izposodila za nocoj…«
Hmm…izposodila? Izposoja se vendar knjige. Še kaj drugega? Avto? Ne…
Le kaj, za vraga…radovednost ga je razžirala. Pogledal je na uro. Šele štiri popoldan. Uf. Še vsaj štiri ure do njunega zmenka. Samo da je pomislil nanjo, se mu je korenjak napel, da je bilo kar premalo prostora zanj v hlačah.

Pod tušem se je skušal malo ohladiti in spraviti misli v pravo smer.
Doma sploh ni vedel, kam bi se dal. Mama ga je poslala v trgovino, pa malo je moral pospravit po sobi…kar naprej je pogledoval na uro in premišljal, kaj ga čaka zvečer. Tako prijetno je bilo to ugibanje, pričakovanje nečesa lepega..
Končno se je zvečerilo in Sandi se je že spet tuširal, da bo svež za svojo drago. Skrbno je izbral lepo srajco in hlače, iz hladilnika vzel buteljko vina, pograbil rože, ki jih je prej kupil in se odpravil.

Tanja je živela na drugem koncu mesta, imela je že svoje stanovanje. Najemniško sicer, a živela je sama, tako, da sta se večinoma dobivala pri njej.

Pozvonil je in ko mu je odprla, mu je kar vzelo sapo. Bila je v oprijeti črni kratki obleki, okoli vratu je imela biserno ogrlico in podobne uhane v ušesih. Rdečerjave lase je imela spete v umetelno frizuro. Dišala je tako omamno, da se bi najraje kar potopil v njen vonj. Za hip je pomislil, kako dobro, da ni prišel v kavbojkah in majici, saj nikakor ne bi pasal k tej lepotici.
Poljubila ga je, čisto nežno in čeprav si je želel več, se je dotaknila njegovega lica, ga nežno odrinila in odprla vrata, da je vstopil. Podal ji je šopek, za kar se mu je zahvalila z malo daljšim poljubom. Stisnil jo je k sebi in začel nežno grizljati po vratu, a se mu je spet izvila… »Ne še, dragi.«
Nestrpen je postajal. Spet ji je dovolil, da je vodila to igro mačke in miši. Kakor ga je mučila, mu je tudi ugajalo, da ga trpinči, da mu še ne pokloni vsega, kar si ta hip tako močno želi.
Njegov tič je kar silil iz hlač, napenjal je šive, a nič ni pomagalo. Ne bo smel stopit v akcijo, dokler ona ne bo dovolila.
Prinesla je kozarce na mizo in Sandi je odprl vino. Nazdravila sta kar stoje in malo popila. Tamara je odnesla rože v kuhinjo, da poišče primerno vazo. Opazoval je njeno mačjo hojo. Njen sloki hrbet in ravno prav zaobljeno ritko, njene boke, ki so se zapeljivo zibali ob vsakem koraku. Njene dolge seksi noge. Res je bila prečudovita. Tako rad jo je opazoval. Tako težko je čakal, da jo bo smel posuti s poljubi, sleči z nje to oblekico in videti, kaj se skriva pod njo. Je morda gola? Ali si je nabavila kakšno hudo opremo, kot sta jo ponavadi videla v porničih?

Domišljija res nima meja. In le kaj je tisto, kar mu že cel dan obljublja? Nekaj da si je izposodila…

Tamara se je vrnila in usedla sta se na zofo. Prižgala je tiho, prijetno glasbo in zatemnila luči. Vedel je, da je to znak. Znak za nizki štart. A čeprav bi najraje kar strgal oblačila z nje in jo podrl na tla, je vedel, da ne sme. Ona je bila nocoj glavna in pokazala mu bo, kaj si želi. Hotel ji je ustreči. Hotel jo je ljubiti dolgo in strastno, se igrati z njo, dokler ne bosta oba doživela vrhunca.
Bil je že tako vzburjen, da se mu je mešalo.
Vzela mu je kozarec iz roke in oba položila na mizico z prav neverjetno seksi gibom. Ob tem ga je ves čas gledala globoko v oči.
Približala se mu je in ga nežno poljubila. Od nekod je potegnila črn svilen šal in se nasmehnila.
»Malo se nagni naprej, prosim…« Prevezala mu je oči, da ni ničesar videl in ga naslonila nazaj na zofo.

Sandi je zaslišal nek šum, za katerega ni vedel, kaj bi bilo, nato pa je do njegovih nosnic priplaval čudovit vonj. Bil je ženski parfum, a ne Tanjin. Nežne roke so mu pričele gladit telo...zatipal je za njimi in ugotovil, da so štiri!
»Ne, ne, to ni res, ne morem verjet…oh Tanja…«

Njegova največja, dolgoletna želja...imeti dve mačkici hkrati zase...Tanja je to vedela, a nikoli nista kaj dosti govorila o tem…in zdaj mu je sklenila podariti najlepše darilo za rojstni dan.

Roke so ga božale, usta poljubljala, komaj je sledil dogodkom, nekdo mu je pričel odpenjat hlače, a ni vedel, katera je to bila, sploh ni vedel, kdo je ta ženska, ki jo je Tanja pripeljala…
Ni več zdržal, snel si je prevezo z oči in se zazrl v novi obraz. Bila je Maša, punca njegovega najboljšega frenda. Blondinka z velikimi usti in še večjimi joški. Bila je oblečena samo v oprijeto belo majčko s tankimi naramnicami, skozi katero so se videle napete bradavičke in tangice.
Vedno se mu je zdela dobra bejba, a nikoli si ni predstavljal, da se bosta kdaj mečkala. O hudo...to je bilo vse, kar mu je šlo po glavi. Sploh ni mogel verjet, še vedno.

Tanja ga je nagajivo pogledala. »Ti je všeč, kar sem si izposodila za danes?

Samo prikimal je kot v transu. Maša je že izvlekla njegovega korenjaka in mu ga začela fafat. Kaj dosti se ji ni bilo potrebno trudit, saj je bil že trd ko kamen. Tanja mu je grizljala bradavičke, prijela njegovo roko in si jo porinila v mednožje. Ni nosila hlačk in kar cedilo se je od nje.
Z eno roko ji je drgnil muco, z drugo Maši segel pod majico in ji mečkal joške, ona pa mu ga je obdelovala ko nora. Ni zdržal, preveč je bilo naenkrat, prišlo mu je zelo hitro in močno. Pošprical je Mašo po joških in obrazu.

Obsedel je še ves v šoku in samo opazoval, kako je Tanja stopila k Maši in začela lizat njegovo spermo z nje. Punci sta začeli slačit druga drugo, se grabit, poljubljat, zalizovali sta se kot dve porno zvezdi. In to sta tudi bili ta hip, pravi profesionalki. Ni trajalo dolgo in obe sta bili goli. Tanja je Mašo položila na tla pred njega in ji začela lizat muco, Maša pa se je zvijala od ugodja in si mečkala napeti joškici. Tanja jo je lizala, kot da še nikoli ni počela nič drugega, vtikala ji je prste v muco, ki je kar cmokala od velike količine sokov. Sesala ji je ščegetavček, čedalje hitreje, Sandi pa se je pomaknil malo bližje in spet začel z roko obdelovat njeno muco.

Čez čas se je Maša dvignila in punci sta se zamenjali. Tanja se je vsedla poleg njega in prijela njegovega tiča, ki se je že pripravljal na novo akcijo. Drkala mu ga je, medtem ko ji je Maša pokleknila med noge in jo lizala in sesala…Tanja je sopla, njen prsni koš se je dvigoval v norem ritmu in njene pokončne prsi z njim…kako lep pogled.
Prijel je Tanjo za boke, jo malo privzdignil in se nastavil pod njo. Hotel ji ga je zarinit v ritko, hotel je čutit njeno ozko luknjico…Ni se upirala. Nasadila se je nanj, najprej počasi, nato pa se je pričela zibat v seksi ritmu…oh kako mu je pasalo…poznal jo je, vedel je, kdaj se približuje njen vrhunec…čvrsto jo je prijel za boke, da je obmirovala in začel divje nabijat vanjo. Maša se je prisesala na njen ščegetavček, prste pa porivala v njeno muco, dokler ji ni prišlo z glasnim krikom. Komaj je lovila sapo in kar tresla se je od užitka.

Posadil jo je nazaj na zofo in vstal. Tudi on ni bil več daleč. Pograbil je Mašo, jo porinil proti zofi, da se je naslonila in mu nastavila svojo vročo muco. Na hitro si je nataknil gumico in vstopil vanjo. Zaječala je od ugodja. Nabijal je, kot da je zadnjič v življenju in ob tem gledal Tanjo v oči. Opazovala ga je, kako poriva njeno prijateljico in se smehljala. Maša je stokala čedalje glasneje in z roko si je segla med noge, da si je še dodatno dražila ščegetavček.
Ni popustil prijema, porival ji ga je not in ven, še in še, divje, močno, poslušal njene vzdihe in stokanje, ki se je čedalje bolj stopnjevalo…prišlo ji je noro, skušala je zadušiti krike z blazino, a vseeno se jo je močno slišalo.
Sandi ni več mogel vztrajati, komaj se je že zadrževal, a je hotel, da ji pride prej kot njemu. Sprostil se je in dovolil toku, da ga odnese. Špricnil je vanjo, čutil je val vročine, ki mu preplavlja telo, njegov tič je utripal od naslade…odmaknil se je in se usedel med obe punci. Poljubil je najprej eno, pa drugo, pa spet in spet…naslonil se je nazaj, zaprl oči in za hip pomislil, kaj pa če so bile le sanje…a niso bile. Ko je oči odprl, sta bili obe punci še vedno tu, se pomenljivo gledali in se hihitali.

Tanja je približala ustnice njegovemu ušesu in dahnila…vse najboljše, Sandi.
gospod :: 30.11.2007 ob 0:03
Breskvica, prebral sem na hitro, a te moram pohvaliti. Zelo lepa zgodba. Si me kar malo zrajcala, veš? Mogoče bi v bodoče lahko samo malo bolj pazila na doslednost (Tamara ali Tanja?), pa malo me je zmotilo (upam, da ni napaka pri meni zaradi hitrega branja) to, da si zapisala, da sta par že 1 leto, vendar on živi pri mami, ona pa SAMA v stanovanju. To nekako ne gre skupaj. Zelo lepo je tudi to, da si se vživela tudi v vlogo moškega. Mogoče bi bilo še boljše, da bi zapisala, da si ga je pod tušom vrgel na roke, vsaj jaz bi si ga ;D Drugače pa vse pohvale, breskvica.
xmala :: 19.02.2009 ob 20:29
maš morda kakšno knjigo za posodit!!! ;DHECAM SE!!!! ;D ;D ;D
StiNkyBuLlShit :: 22.05.2010 ob 22:03
Huudooo mu je (blo)
rambo 123 :: 30.05.2010 ob 20:43
jjuuujjjj.....a to si napisala po kakem resničnem dogotku al si si zmislila??pa sej ni važno...pozabmo na vse napake k so se pojavle(čeprav jas jih nism najdu) zgodba je zaakoonn
StiNkyBuLlShit :: 30.05.2010 ob 21:09
Necakec-ti si se mal premlad za takele zgodbice brat bos videl ko potlej ponoci spat nea bos mogel
čveka123 :: 07.02.2013 ob 21:00
huda