Prijavi se! Prijavi se!
Čveka forum

Kako zaslužiti preko interneta?

polde35 :: 09.02.2013 ob 11:05
timek: težko, če mene vprašaš
mattic1 :: 10.05.2013 ob 13:22
super internetna stran zasluzek denarja preko interneta stran resno izplacuje denar meni so ze izplacali 85 eurov

http://visitors2cash.com/ref.php?refId=117482
desertfox :: 24.06.2013 ob 16:55
Lep pozdrav,

torej kaj je igra Marketglory. To je strateška spletna igra web browserju.K igri se priključite kot prebivalec republike Slovenije. Lahko ste pridni delavci,lastniki firme,trgujete z delnicami,trgujete z valutami,se borite v areni itd. v Marketglory lahko z nekaj vstrajnosti zaslužite pravi denar,seveda se morate zavedati da ne boste obogateli ampak z nekaj vstrajnosti lahko pridete do približno 10€ na mesec,seveda se moramo zavedati da na začetku gre vse bolj počasi s časom pa se da tudi zaslužit. Vsaj tako na to stvar jst osebno gledam. Morete se tudi zavedati,da je igra narejena tako da če začneš brez začetnega vložka(recimo 10&euro,je vse skupaj malo težje. Toliko je stvari v igri da vam težko vse razložim tukaj.Zakaj vas vabim k igri,zato ker Slovenija rabi večje število igralcev in pridnih delavcev,da smo lahko konkurenčni tudi na tujemo trgu z našimi proizvodi. Prihajajo tudi vojne v katerih se bomo borili in potrebujemo dobre branilce oz. napadalce.


V igro se lahko prijavite tukaj

http://www.marketglory.com/strategygame/desertfox00

slovenija nujno potrebuje nove igralce kot je že bilo rečeno ni potrebno nič vlagat svojega denarja je popolnoma zastonj igra in se da zaslužit pravi denar ki ti ga nakažejo ali na kreditno kartico ali pa na paypal, imam tudi slike izplačil tako da ni nobena nategancija.
lep pozdrav
justa51 :: 28.06.2013 ob 10:48
Zaslužek na internetu. Zadeva uspešno deluje že od oktobra 2011, nizki vstopni vložki, 100% provizije, možnost hitrega zaslužka... Če želite več informacij, mi pišite na jurkojob@gmail.com.
vuli :: 02.07.2013 ob 17:36
Jaz vam predlagam probat tale sistem.

Super Paypal System
razo0r :: 29.07.2013 ob 13:52
Neobux je kr dobra stran in še deluje

http://www.neobux.com/?r=razo0r19
Centella :: 23.09.2013 ob 12:57
Zaslužek na internetu!
Centella je znamka visoko kvalitetne certificirane naravne kozmetike iz Francije. Izdelki imajo po ECOCERT-U izdane BIO in ECO certifikate in so proizvedeni po principu pravične trgovine. Proizvaja se od leta 1972, od nedavnega pa je na voljo tudi v Sloveniji. Več na www.centella.si.
Glede zaslužka na internetu, je na Centella.si na voljo partnerski program. Je zelo enostaven za uporabo in je na voljo za lastnike spletnih strani ali forumov, ki lahko namestijo pasico in za vse nakupe izvedene preko pasice, prejmejo 10% provizijo.
Za zaslužek s partnerskim programomo Centella.si pa ni potrebno imeti strani ali foruma, ampak si kot partnerji enostavno kreirate partnerske povezave na izdelek, skupino izdelkov ali vso ponudbo, dodate zanimiv tekst in jo delite kakorkoli na internetu (socialna omrežja, maili, forumi...). Za vsak nakup preko partnerske povezave prejmete na vaš račun 10% provizijo.
V nadzorni plošči partnerskega programa lahko spremljate število klikov na vaše povezave ali pasice, stanje na vašem računu.. V trenutku nakupa sistem pošlje tudi mail povezanemu partnerju o nakupu, izdelkih, proviziji...
Tukaj se lahko zasluži precej denarja, ni omejeno navzgor, seveda so mnogo uspešnejši tisti, ki so vztrajni, preizkušajo različne pristope in so iznajdljivi.
Izplačila so lahko mesečna ali na zahtevo, na TRR aliPayPal, podjetja pa izdajo račun v vrednosti provizij.
Vpis v partnerski program: http://www.centella.si/affiliates/account/register/
Za več info pišite na info@centella.si

Lep pozdrav.
mialluka :: 29.10.2013 ob 12:33
Pozdravljeni!
Poznam zanimivo stran, kjer se da kar nekaj zaslužit.

http://Visitors2Cash.com/ref.php?refId=149246

In tudi NeoBux je dobra stran.
Ducat.si :: 01.04.2014 ob 13:49
Mislim, da bo za začetek najbolje, da se vključite v Ducatov partnerski program - je brezplačno in brez obveznosti, skrbnik partnerskega programa pa je preko maila, telefona in Skypea vedno na voljo za pomoč in nasvete.
Za več info obiščite http://www.ducat.si/partnerski-program/ ali pa blog z nasveti http://partnerskiprogramducat.wordpress.com/.
Timo :: 13.01.2015 ob 17:52
Živjo!
Zasluži s klikanjem oglasov.
Registracija: https://www.paidverts.com/ref/Timoo

Za več informacij mi piši tukaj ali na mail -> timos.skavt@gmail.com
Pa lep dan!