Prijavi se! Prijavi se!
Čveka forum

Mladoporočenca

vrtnica :: 28.09.2007 ob 19:35
No pa da jaz dodam za začetek eno vročo iz našega portala, za uspešen preboj Čveke v svet!!Prav hitela sem domov iz službe, dovolj mi je bilo vsega za ta dan.
Odklenila sem vrata stanovanja in vstopila. Še preden sem jih dobro zaprla za sabo, slišim: Sleči se. Kar čutila sem kako se v moje izmučeno telo vrača energija, ko je padel plašč na tla. Vzela sem si čas. Počasi in z užitkom sem odpenjala gumb na svoji srajci, za njo je bilo na vrsti krilo. Ostala sem samo še v modrčku in hlačkah ko spet slišim: Na polički je darilo zate. Želim, da imaš samo to na sebi. Ozrem se na poličko in na njej zagledam majhno roza škatlico. Le kaj bi to lahko bilo? Hitro slečem še to, kar je ostalo na meni in odprem škatlico. V njej je nekaj, kar naj bi bile tangice. Najmanjše kar sem jih do sedaj videla. Samo trakci in minimalen trikotniček blaga, ki niti pod razno nebo pokril ničesar.
Oblečem jih. Imela sem prav. Tisti trikotniček je bil komaj toliko velik, da mi pokrije ščegetavček in nič drugega. Čakam. Obujem si še svoje najljubše sandale z visoko petko in grem proti glasu. No naj si te ogledam, mi reče. Stojim na sredi sobe, ko počasi hodi okoli mene in žge mojo kožo s svojim pogledom. Vidim zadovoljstvo v njegovih očeh ko opazuje, kako moje bradavičke postajajo vedno trše. Nagni se naprej in razširi noge. Ubogam ga. Stopi izza mene. Čutim njegovo roko med nogami. S sredincem mi pritisne na ščegetavček in ga nahitro podrgne, potem pa začne vleči prst proti sebi. Poriva mi trakec med moje druge ustnice. Ko pride do moje zdaj že zelo vlažne luknice še bolj pritisne, da čutim trakec in prst v njej.
Nadaljuje svojo pot vse do konca trakca, vmes pa ne pozabi še na mojo drugo luknico. Sedaj pa je tako, kot mora biti, obrne se in odide proti vratom.
Čez eno uro bom nazaj, ti pa ta čas pripravi kosilo, mi še reče, preden zapre vrata za sabo.
Končno slišim odpiranje vrat! Vstopi in mi nameni tisti svoj poredni pogled, zaradi katerega mi hitro posane mokro in vroče med nogami.Danes bom začel kar s sladico.
Nimam sladice, odgovorim poklapano.
Si jo bom pa sam pripravil, mi reče in me dvigne s svojimi močnimi rokami ter posadi na mizo. Nič mi ni jasno. Prav počasi namesti moje telo tako kot si je zamislil. Potisne me nazaj, tako da se moram upreti na roke. Z vsake noge mi najprej sezuje čevelj, potem pa jo postavi na mizo tako, da sta narazen toliko kot je to mogoče. Še vedno ne vem kaj ima v planu, ko ga gledam kako se slači. Bradavičke so že trde, v muci pa čutim začetek poplave. Tako lep, gol stoji pred mano in si vzame še nekaj trenutkov, da v miru uživa v pogledu, potem pa stopi do pulta in vzame posodo s sadjem.
Postavi jo na mizo zraven mene, potem pa se vsede na stol tako, da je točno med mojimi nogami. Prime me za pas in povleče proti sebi, da je ritka skoraj na robu mize.
No, pa začnimo, reče, me pogleda v oči in si oblizne ustnice.
Kako lepo dišiš. Me zanima če je tudi okus tako dober, je vse kar reče, preden začutim njegov jezik na svoji zdaj že zelo mokri muci. Začne pri ščegetavčku, liže ga kar čez blago mojih minimalnih hlačk. Z jezikom kroži po njem, pritiska nanj, jaz pa tiho vzdihujem. Nadaljuje pot, ki mu jo narekuje trakec. Njegov vroč in moker jezik potuje gor in dol med mojimi vročimi ustnicam. Zdaj se dotakne ščegetavčka, zdaj vroče luknice. Čutim kako z jezikom poriva blago v luknico, ko me drži za ritko in v ritmu vleče k sebi.
Slastna si! Samo jaz bi še nekaj več...reče, ko spusti mojo ritko. V roke vzame posodo s sadjem. Izbere najlepši grozd, z ustmi odtrga prvo jagodo in jo z užitkom poje.
Zelo dobro, samo poznam način kako je lahko še boljše.
Začudeno ga gledam, ko mi odmika trakec z luknice. Spet z ustmi odtrga jagodo. Nagne se naprej proti moji muci, vendar namesto jezika čutim nekaj drugega, ki sili v mojo vročo luknjico.
Grozdno jagodo poriva vame! Že od tega spoznanja mi skorajda pride. Čutim že novo jagodo, ki sili vame. In novo, in novo, in...
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA je vse, kar lahko izustim ko mi pride.
Pusti mi, da pridem do sape in me gleda s tistim svojim porednim pogledom, ki ponovno prebuja moje telo.
No, zdaj bi jih pa rad nazaj! Iztisni jih iz sebe.
Ubogam ga. Stisnem mišice znotraj svoje muce in že pride na dan prva jagoda. Takoj jo ujame v svoja usta in poje.
Mmmmm. Čudovito!
Nadaljujeva s tem, dokler mu ne povem, da ne čutim več nobene v sebi.
Bom za vsak slučaj preveril, če ni kaka še ostala notri skrita, mi reče ko vstaja s stola. Spet ga gledam z nerazumevanjem, ko se nagne naprej, me zgrabi za boke in močno sune vame s svojo trdo moškostjo.
AAAAAAAAAAAAAAAA, tokrat odmeva samo v moji glavi, ker mi je usta zaprl s svojimi in me pohotno poljubljal. Močno stiska moje boke, ko me vleče na svoj k...., čutim kako me širi, kako me polni, kako me nabija, da ne morem misliti na prav nič.
Kako sladko, mokromuco imaš. Ustvarjena je za moj k..... Čutiš kako te polni? Čutiš kako rije po tebi mi govori, preden se z usti loti mojih bradavičk. Sesa in grizlja zdaj eno, zdaj drugo, ves čas pa močnopritiska v mojo vročo muco, da kar boli.
Kar naenkrat začutim kako se mi vročina izmucke začenja širiti po celem telesu. Nekontrolirano se začnem tresti.
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOH je vse, kar lahko izdavim, preden v moji glavi zavlada popolna tema. Komajda čutim še nekaj zadnjih sunkov, preden pride tudi njemu. Vendar pa čutim vročino njegove sperme v moji muci.
Nasloni se name in nekaj časa počivava na mizi. Ko pride malo k sebi se dvigne in mi reče: No, pa me spet čaka nova sladica.
Debelo ga pogledam, ker mi spet ni čisto nič jasno.
Oh, draga moja žena, toliko stvari ti še moram pokazati in te naučiti! Sploh ne veš v kako zadovoljstvo mi bo to mi še reče, potem pa se z jezikom loti temeljitega čiščenje moje ponovno prebujajoče se muce.


avtor glorious_muse / vir vrtnica.net
xmala :: 19.02.2009 ob 20:34
IN GDO SE JE NA KONCU POROČIL!!!! ??? ;D