Prijavi se! Prijavi se!
Čveka forum

MOJA PRVA... IN EDINA

majamoja :: 06.11.2009 ob 13:53
Ležala sem na plaži in se predajala sončnim žarkom. Vsake toliko časa sem zaplavala in pustila morski vodi,da se dotika tudi mojih najbolj skritih kotičkov.
Kako dober je občutek,ko voda s svojim že skoraj ledenim dotikom,raziskuje moje telo. Bradavičke nehote postanejo trde kot kamen,po telesu me spreleti in tam malo nižje začutim toploto… Hmmmm,če ne bi bila na očem množici ljudi,bi začela vzdihovati in bi se znebila teh nadležnih kopalk,ki mi samo preprečujejo,da bi res povsem uživala.
Ko se po takem prijetnem plavanju,spet predam soncu,se nekdo usede poleg mene. Pogledam in vidim dekle. Tudi ona me gleda in se zasmeji,potem pa v angleškem jeziku razloži,da me je z nekom zamenjala,se opraviči in vstane,da bi šla. Hitro vstanem še jaz,da mi ne bi pobegnila in jo vprašam,kako ji je ime. Pravi,da je Alexsandra in da jo vsi kličejo Alex. Še sama se predstavim in rečem,da me veseli,da sem jo spoznala in da če ne bo našla prijateljice,ki jo je iskala,naj se vrne,pa bova šle na kavo.
Nekaj na njej me je močno pritegnilo; ne znam opisati… Mogoče so bili to njeni dolgi temni lasje,njene modre oči in krasen nasmeh… ne vem… Bila je kot magnet in to so opazili tudi moški okoli mene,saj so se vsi obračali za njo.
Kar nekako žalostno sem se ozrla za njo,ko je odhajala in mi mahala v pozdrav.

Čez čas me je prijateljica prišla iskat za kosilo. Na Alex sem za nekaj časa pozabila. S kolegicami smo bile v bungalovu blizu obale. Bilo nas je pet in vse smo bile močno potrebne tega dopusta,saj smo celo leto trdo garale. In ženske,ki se med delom gibljejo v povsem različnih krogih,si imajo ogromno za povedat,zato je deset dni na prelepi obali kot nalašč,da smo se načvekale in seveda zabavale. Lažje se je sprostiti nekje,ker ni poznanih ljudi. Za ta večer smo imele na urniku večerjo v nekem prestižnem hotelu,ki se bo pozneje nadaljevala v cocktail – party.
S pomočjo ena drugi smo se uredile in bile pripravljene na zabavo. Hotel je bil res krasen,imel je 5 zvezdic, osebje nadvse prijazno in hrana božanska.
Med klepetom sem začutila,da me nekdo gleda. Pogledala sem naokoli,a opazila nikogar,ki bi imel pogled usmerjen proti meni.
Po odlični večerji in že treh koktaljih,sem si odšla »napudrat nos«. Ko sem odprla vrata,je močno zaropotalo,saj se je nekdo zaletel naravnost v njih. In na moje veliko presenečenje je bila to Alex. Z roko na buški,ki jo je dobila od vrat,se je nasmehnila in v meni se je nekaj premaknilo. Na hitro mi je razložila,kje sta s prijateljico in do kdaj bo tu in me vprašala,če se vedno sončim na istem mestu. Seveda sem se in rekla je,da me naslednji dan pride pozdravit. Pritisnila mi je poljubček na lice in že je ni bilo več. Ostala sem sama in prevevala me je vročina. Niti najmanj mi ni bilo jasno,od kod taki čudni občutki.
Ko sem se vrnila za mizo,je moja rdečica na obrazu seveda povzročila plaz vprašanj. Kdo je bil, je bil seksi,temen,svetel, sta govorila… Tipična vprašanja,glede na to,da me je rdečica vedno izdala,kadarkoli sem srečala koga privlačnega. Na hitro sem se izmotala s par izmišljenimi odgovori,ker mi nekako ni bilo do tega,da bi jim povedala o Alex.
Večer se je nadaljeval in zaključil v prijetnem vzdušju in z dobro voljo – brez moških,brez dela,skratka brez vsega,kar nam doma povzroča probleme in zahteva največ truda.

Naslednji dan sem že zgodaj odšla na plažo in bila prijetno vznemirjena,ker sem vedela,da pride Alex. S seboj sem imela knjigo in začela brat,potem pa me je kmalu zmanjkalo in sem se potopila v sanje. In to kakšne sanje!!! Vroče,res vroče in tudi Alex je bila v njih… Naenkrat se zdrznem in zbudim,ker sem začutila,da gre nekdo z roko čez hrbet… Pogledam in… tam je bila! Spet vsa nasmejana,s svojimi polnimi ustnicami in sijočimi očmi. Alex,seveda!
Povabila sem jo,da je sedla poleg mene. Potem je debata stekla brez težav,kljub angleškem jeziku. Bila je 23- letna študentka prava, da pa si je lahko plačala šolnino,je plesala v neki predstavi. Prišla je obiskat svoj prijateljico iz otroških dni,ki že dalj časa živi tu na obali. Samska in kot jaz,ravno po propadli zvezi. Tako sva ugotovili,da imava veliko skupnega,saj je tudi njen moški raje preživljal ves svoj prosti čas pri drugi. Sicer kdo pa rabi moške,saj smo povsem sposobne preživeti same. No,če odštejemo seks – za to jih pa res rabimo.
Nehote se me je dotaknila in bilo mi je kot da me je stresla elektrika. V tistem trenutku sem pomislila na to,da bi z njo z veseljem počela še kaj drugega kot se pogovarjala. Nekaj mi je govorila,a je nisem poslušala,opazovala sem njeno popolno oblikovano telo,ki sta ga krasila uhanček v popku in malo tetovirano srce,ki se je lepo videlo,ker je bila v kopalkah. Pogledala sem jo naravnost v oči in ji položila roko na stegno ter jo narahlo pobožala. Opazila sem,da se je naježila,ampak se je le zapeljivo nasmehnila,me poljubila na lice,se ob tem s svojimi prsmi podrgnila ob moje in že je ni bilo več.
V glavi se mi je vrtelo,srce mi je nabijalo in imela sem občutek,da bom eksplodirala. Zapodila sem se v vodo in plavala in plavala,tako daleč,da me je le redko kdo še lahko videl. Zaprla sem oči,si predstavljala njo in si šla z roko pod hlačke. Bradavičke so že zdavnaj otrdele in bila sem popolnoma vlažna. Potisnila sem si prst v to svojo vlažnost in zastokala od užitka. Le nekaj krat sem se pobožala in že sem dosegla vrhunec. Od užitka sem zakričala in bilo mi je vseeno,kdo me vidi ali sliši. Počutila sem se božansko.

Naslednji dan Alex ni prišla in bila sem razočarana. Močno sem upala,da jo še vidim,ker sem imela občutek,da se tudi njej nekaj plete po glavi.
Zvečer smo odšle v salsa klub,pile in plesale kot nore. Kar precej sem spila,ker sem hotela pozabit na Alex in se zdivjat. Naenkrat se je vse ustavilo. Zagledala sem jo na drugi strani plesišča,kako zvija svoje seksi telo pred nekim zelo privlačnim moškim. Tudi ona me je videla in mi pomahala,potem pa plesala naprej,kot da me ni. Bila sem kot omamljena,alkohol je naredil svoje in tako močno sem si v tistem trenutku želela,da bi se je dotaknila,da me je kar bolelo. Šla sem na wc,da bi se osvežila,saj nisem mogla več niti razmišljat.
Odprla sem pipo in si pljusknila vodo v obraz. Pustila sem,da mi je stekla povsod,tudi za modrček,da je ohladila moje vroče telo. V tistem trenutku sem začutila roko na moji riti in obrnila sem se. Bila je Alex. Z eno roko me je zagrabila za lase,z drugo za joške in mi porinila jezik globoko v usta. Tudi jaz sem jo zagrabila,kamorkoli pač je padla roka. Jezika sta se prepletala kot nora,roke so grabile,vzdihovali sva. Z roko mi je šla pod majico in mi začela masirati in gnesti joške. Skoraj se mi je že zmešalo od naslade. Z drugo roko mi je potovala pod krilo in jo vtaknila pod moje hlačke. Božala me je in meni se je mešalo… Nisem vedela,kje sem,kaj počnem,vedela sem samo,da je to nekaj najbolj vročega,kar sem kdaj doživela.
Potem se je naenkrat ustavila in rekla,da mora it,ker jo čaka spremljevalec. Dodala je še,da se kaj vidiva in odhitela skozi vrata.
Za trenutek nisem vedela,kaj se je zgodilo. Še vedno sem bila popolnoma vzburjena in želela samo ene stvari. Dobrega,vročega in divjega seksa.

Pijana od naslade in alkohola sem se vrnila na plesišče. Začela sem plesat in ni bilo dolgo,ko me je ogovoril nek moški. Bil je mišičast in pobrit, z lepimi očmi in nasmehom. Plačal mi je pijačo,ki sem jo hitro spila,potem pa ga povabila plesat. Plesala sva čedalje bolj skupaj,začutila sem izboklino v njegovih hlačah. Požiral me je z očmi,jaz pa sem ga le še bolj podžigala. Na uho mi je zašepetal,da sem tako seksi,da ne ve,če bo lahko še dolgo zdržal. Prijela sem ga za roko in ga potegnila za sabo. Brez besed mi je sledil. Šla sva ven,do plaže,do najbolj skritega kotička. Tam sem se postavila predenj in si slekla majico in modrček. Videla sem,kako se mu spet dviga. Zastokal je… Slekla sem si še krilo in že popolnoma mokre hlačke in se začela božat. Bil je popolnoma pripravljen za akcijo. Ulegla sem se v pesek in mu pokazala naj se približa. Poljubil me je močno,mi z jezikom drsel čez vrat do mojih povsem otrdelih bradavičk. Poigral se je z njimi za kakšno minutko,potem pa se spustil do mednožja. S svojim jezikom je začel krožiti okoli mojega ščegetavčka,prst pa je vtaknil v mojo vlažno špranjo. Rajcal me je tako dobro,da mi je že med tem dvakrat prišlo. Nisem mogla več zdržat. Kričala sem od naslade. Zgrabila sem ga in ga vtaknila v usta. Vlekla sem mu ga,hkrati pa masirala svojo muco. Potem sem se postavila na vse štiri,da je od zadaj prodrl vame. Kakšen užitek,kakšna nora,prvinska strast. Nabijal me je,kot da je zadnjič in tudi počutila sem se tako. Gnetla sem si ščegetavček in čutila ga globoko v sebi. Čutila sem,da sva prišla že skoraj do vrhunca. Še nekajkrat mi ga je zabil,potem pa sva oba naenkrat prav živalsko zakričala,ko nama je prišlo. In čez nekaj trenutkov sva oba prepotena obležala na pesku. Pogledala sem ga in nasmehnil se mi je. Rekel je,da česa takega še nikoli ni doživel in da je bilo vrhunsko. Zasmejala sem se in mu rekla,da se za to lahko zahvali ženski. Zmedeno me je pogledal,a sem mu rekla,naj pozabi. Vprašala sem ga kako mu je ime. Bil Alen. Še nikoli nisem storila kaj takega. Alex me je popolnoma obnorela in morala sem se potešit. Z Alenom sva se oblekla in počasi šla nazaj do kluba. Zahvalila sem se mu in oba sva se zasmejala. Rekel mi je,da me ne bo nikoli pozabil. Potem sva šla vsak svojo pot.
Prijateljice so me že zagledale in spet ena prek druge začele postavljat vprašanja. Rekla sem jim le,da sem pravkar doživela najboljši seks v svojem življenju in da je to vse kar morajo vedeti. Sama pri sebi pa sem si vseeno želela še enkrat videti Alex in končati kar sva začeli,čeprav sem vedela,da je to nemogoče,saj smo naslednji dan namreč odhajale domov.

Na dopust sem popolnoma pozabila in se vrgla v delo. Dnevi so minevali hitro,noči še hitreje. V meni pa je bilo neko nerazložljivo hrepenenje.

Nekega dne sem se vračala s sestanka proti domu. Odločila sem,da grem peš in izkoristim zadnje sončne žarke dneva. Ko sem hodila skozi mesto,sem v parku na klopi zagledala znan obraz. Najprej nisem vedela,kam bi ga dala,ampak že naslednji trenutek je v meni nekaj preskočilo. Bila je Alex, seksi,vroča Alex. Sedela je z nahrbtnikom ob sebi in s knjigo v roki. Nekaj časa sem jo le gledala,potem pa je tudi ona zagledala mene. Pomahala mi je in nakazala,naj se ji pridružim. Kar sem seveda z veseljem storila. Objeli sva se in poljubili na lica,ob čemer sem začutila njene čvrste joške ob mojih. Streslo me je. Razložila mi je,da potuje po Evropi in da je sedaj 2 dni v mojem mestu. Iskala je neko ugodno nočitev. Brez pomisleka sem jo povabila k sebi in ona je povabilo hvaležno sprejela.
Poklicala sem taksi,ki naju je odpeljal do mojega stanovanja.
Pokazala sem ji sobo za goste in ji razkazala stanovanje. Bila je navdušena nad njim. Vprašala me je,če sem še vedno samska. Pritrdila sem,saj navsezadnje tudi nisem imela časa,da bi koga spoznala.
Naredila sem večerjo in nama nalila vino. Uživale sva v hrani,pijači in pogovoru in ura je bila kmalu polnoči. Zaželeli sva si lahko noč in odšle vsaka v svojo sobo.
Počasi sem se slekla in si predstavljala,kako to počne Alex. Polna vročih misli sem stopila pod tuš in se hotela otresti vsega. Zaslišala sem vrata in v kopalnico je stopila Alex. Nerodno sem poskušala zakriti svoje telo,a mi ni uspelo. Rekla mi je,da sem lepa. Zardela sem kot šolarka. Potem se je tudi ona slekla in se mi pridružila pod tušem. Vzela je gobico in me počasi,nežno in zapeljivo umivala. Delček za delčkom je drgnila moje drhteče telo. Potem je dala gobico v moje roke,da sem tudi jaz umila njo. Ko sva bile gotove,me je obrisala,potem še sebe. Nisem vedela,kaj naj sama s sabo. Bila sem vznemirjena,tudi vzburjena. Potegnila me je za roko in me odpeljala do spalnice. Tam mi je rekla,naj ležem. S šalom mi je zvezala roke in sedla med moje noge. Začela me je ljubkovati po celem telesu. Čutila sem kako mi vročina buta v glavo in kako postaja moje mednožje čedalje bolj vlažno. Vzela si je čas in se posvetila vsakemu delčku posebej. Ko se je približala moji popolnoma vlažni muci,sem vztrepetala od pričakovanja in naslade. Z jezikom me je raziskovala in prsti pa so delali svoje. Porinila jih je globoko v mene in zaječala sem. Bila sem tik pred tem,da mi pride,ko se je ustavila. Cela sem se tresla,zgrabila bi jo,a nisem mogla,ker sem bila zvezana. Poljubila me je in njen jezik je iskal mojega. Rekla mi je naj ne bom neučakana. Potem je ponovila vse še enkrat od začetka. Grizljala mi je bradavičke,se igrala z mojim ščegetavčkom… Z eno roko je božala sebe,z drugo mene. Slišala sem,da diha čedalje težje in vedela sem,da je tako kot jaz,že čisto blizu vrhunca. Stopnjevala je božanje,dokler nama ni teles prevzel najboljši občutek na svetu… Bilo je neverjetno!!! Nisem se mogla zadržat in sem kričala… Kričala je tudi ona… Ko sva se le uspeli pomiriti,me je še enkrat poljubila in čez trenutek je že spala ob men. Bila je res lepa,skoraj popolna! In nisem mogla verjet,da je to kar se pravkar zgodilo,resnično. Z nasmehom na ustnicah sem zaspala.

Zjutraj sem se zbudila in za trenutek nisem vedela,kje sem. Pogledala sem okoli sebe. Bila sem gola,a pokrita z odejo. V trenutku sem se spomnila včerajšnjega dogajanja in se tiho vprašala,če bova danes ponovile. Vstala sem in šla v kuhinjo,da bi nama skuhala kavo. Na pultu je že bila kava,poleg nje pa sporočilo.
» Draga moja, kar sva imeli, je bilo nekaj najboljšega in iskrenega,kar sem kdaj doživela. Lepa si in seksi,še mnogim moškim pa verjetno tudi kakšni ženski,boš zmešala glavo. Želim ti lepo življenje in ti obljubim,da te ne bom nikoli pozabila. Bila si moja prva…

Poljubček na najbolj intimen delček tvojega telesa,
Alex«

Tudi Alex je bila moja prva… seveda tudi edina. Bilo je nepozabno doživetje,ki me je naučilo še bolj ceniti sebe in svoje telo. Našla sem človeka,ki ga ljubim in on ljubi mene. Včasih pa med seksom še vedno zaslišim Alexin glas…