Prijavi se! Prijavi se!
Čveka forum

naci vs. antifa

StiNkyBuLlShit :: 15.05.2010 ob 1:01
Mene pa zanima na kateri strani ste
Ker je u kurcu prou vse mozno.
Jaz sem deloma na obeh ampak se mi jebe tak da sm bol na antifa in tudi po govorih na koncertih kjer govorijo antifa jouci med nastopom mi je usec (pa pogo plesat)

Pa ce mi lahko nekdo pove zakaj je tolko tega jebenega prahu v zraku?

Aja ja saj je zdravo ce si na eni strani ampak ne pa pretiravat in se preseravat (kot naprimer ko pride kak naci na punk koncert in zacne s kakimi (za moje pojme)bednimi.
Dejte pisat tu ker je fajn debata lahk
beautiful liar :: 15.05.2010 ob 1:26
mal učbenik za zgodovino najprej odpri, pol se bomo pa naprej pogovarjal.
StiNkyBuLlShit :: 15.05.2010 ob 8:21
Avtor: beautiful liar

mal u?benik za zgodovino najprej odpri, pol se bomo pa naprej pogovarjal.


Am zgodovine u soli nimamo vec tak da je malo tezka med vikendom do ucbenika pridt
Danijel :: 15.05.2010 ob 9:25
oh se sploh splača kej o tem pogovarjat?
Avtor: Josip Broz Tito

Avtor: beautiful liar

mal u?benik za zgodovino najprej odpri, pol se bomo pa naprej pogovarjal.


Am zgodovine u soli nimamo vec tak da je malo tezka med vikendom do ucbenika pridt

tam more bit in tam nej ostane!
StiNkyBuLlShit :: 15.05.2010 ob 9:52
Kje to?
beautiful liar :: 15.05.2010 ob 12:29
ja, danijel, se zelo splača... Tema namreč ni o preteklosti, ampak o sedanjih tokovih dogodkov. Zelo aktualna zadeva

JBT, ob tole sem se spotaknila: Naci je izraz, s katero se opisuje člana, zagovornika, pristaša Hitlerjeve Nacional-socialistične stranke, Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei (NSDA) v času pred in med drugo svetovno vojno. Čeprav kot praviš, nimate več zgodovine, najbrž poznaš dogodke v tistem času. Sedaj mi pa prosim lepo pojasni, zakaj je dobro bit, citiram tebe: "deloma na obeh..." straneh?!

Če pa si pod "naci" mislil skupino najstnikov s našitki panterjev, mislim, da tudi sami v javnosti ne marajo oznake naci.
Danijel :: 15.05.2010 ob 13:07
no glih gledu prispevek na tedniku o tem problemu... in kaj je problem ker se očitno tisti "otroci" prestavljajo v čase v katerih niso živeli in se sploh ne zavedajo stvari ki jih počnejo in ki jih podpirajo, in zato pravim da je prostor za to v zgodovini in ne v prihodnjosti! Vem da je problem in da je aktualna zadeva to, vendar je potrebno pri njih spremeniti najprej mišljenje in pa pogoje v katerih živijo pol se pa šele lahko pogovarjamo o tej zadevi, dokler pa problemi ne bodo ostranjeni je pa bolje da se pogovarjamo o tem kako jih odpraviti ne pa koga podpiramo, ker v tem primeru nobenega! In nasplošno nikoli tistega ne podpiram ki neti in pa povzroča probleme al pa širi sovražni govor! In pa kokr kol nikoli se nism zanimal za to niti ko smo imeli zgodovino, tako da ne poznam razlike med njimi, mi je pa jasno edino to da obe strani ne prenašata drugače mislečih...
beautiful liar :: 15.05.2010 ob 13:57
Mal slabo razumeš problematiko.
V času ekonomskih kriz se vedno javne mnenje obrne na desno, pojavi se nestrpnost do priseljencev in tujcev vseh vrst, saj so ti vedno prikladni grešni kozel. In seveda se to (po vsej Evropi) dogaja tudi zdaj. Nima veze s preteklostjo, kot rečeno se skupina, ki jo je imel JBP v mislih, distancira od nemških nacistov, torej od preteklosti. Svojo ideologijo označujejo kot nacionalsocializem http://sl.wikipedia.org/wiki/Nacionalsocializem. Viri sicer uporabljajo krajši izraz nacizem. Nestrpnost in nacionalizma si niso izmislili Nemci

AntiFa "gibanje" pa nasprotuje pojavljanju novodobnega fašizma in nacizma v družbi.

Če se malo delam norca iz včerajšnega izbora za mis ne-vem-česa, moje vrednote so enake pravice za vse, strpnost, sprejemanje drugačnosti in kaj je še ta crap. Strpnost pa se (razumljivo) konča pri širjenju nestrpnosti, ravnanju v smeri diskriminacije, sovražnemu govoru itd. Če sem nestrpna, ker se mi zdi to nedopustno, potem prav
Danijel :: 15.05.2010 ob 14:28
Avtor: beautiful liar

Mal slabo razumeš problematiko.


res je ker se ne obremenjujem z njo, čeprav se tiče tudi mene in pa hvala za obrazložitev
StiNkyBuLlShit :: 15.05.2010 ob 20:34
Saj pravzaprav tudi jaz ne razumem najbols te problematike (je nisem)
No sej je zda tui ne kaj zlo veliko

Mogoce sta vi2 kaksno leto prestara da bi bila 'v tem problemu'

Pa se niti nisem zanimal DO
Ko sem biv na nekem mix konceru (rock,metal,punk) in ko so metalci koncali so prisli oder nekh punksi in ko so zaceli s govorom (med premorom) so se neki skini zaceli dret 'spizdi z odra', 'nimas ponosa sam do sebe' ipd.
In mi gre to na kurac ko so prisli tja drek mesat (oni so imeli mir med 'njihovo' muzko)