Prijavi se! Prijavi se!
Čveka forum

najbolši slovenski filmi

beautiful liar :: 16.02.2011 ob 11:18
Ja, jaz tudi ne debatiram o filmski umetnosti z ljudmi, ki jim je Eurotrip najljubši film ever. Ampak ne vidim razloga, da tu to omenim, ker ni noben v tej temi rekel, da so mu taki filmi všeč, zato je irelevantno. Obstaja še kaka stopnja vmes med zateženimi slovenskimi filmi in Umri pokončno, is all. Vzvišeno se pa obnašaš, ker si nas vse označil za ovce, ker nam niso všeč slovenski filmi, ne da bi pomislil, da ima lahko človek okus za dobre filme tudi brez tega. Kot da obstajata samo ta dva pola: Kekec vs Blondinke in eksplozije.
In nimam že a priori nekaj proti slo umetnikom, v bistvu proti njim nimam sploh nič in ne pljuvam po njih. Bom z veseljem pohvalila dober slovenski proizvod, ko vidim kakšnega. Ne bom pa podpirala nečesa, kar mi ni všeč, kar zato, ker je iz naše ljube državice
El_Pingvino :: 17.02.2011 ob 23:08
Zakaj sem vas označil za ovce? ... No, mal premisli, ameriški (in do neke mere tudi britanski) filmi so načeloma edini, ki se predvajajo v kinodvoranah po celem svetu, najbolj so popularni, zaslužijo največ itd. Zakaj? Jaz vidim samo dve možni razlagi tega: A) Ljudje so večinoma debilčki brez lastnega okusa, in jim bo vedno najbolj všeč pač tisto kar ima najbolj agresivno promocijo.
B) Hollywood rocks, in so le-te filmi res bolj zanimivi in nasploh superiorni vsem drugim celega sveta.

Rekla si, da si cinik, da vidim zdej, katera razlaga se ti zdi bolj vrjetna?
beautiful liar :: 17.02.2011 ob 23:15
I give up...
Ker v bistvu tud v splošnih debatah mam svoja načela glede sogovornikov. Po moje ne štekaš, ker nočeš. Sej se strinjam, da je večina zadev, ki pridejo k nam v kina, sranje (torej glasujem za a ).
Ampak moti me tvoje sklepanje: ne maram slovenskih filmov --> nimam okusa za filme na splošno. Kot da sta samo dve skrajnosti; slo filmi in debilne h'woodske komedije.
littleHEART :: 18.02.2011 ob 12:50
Men je pa fajn sam outsider.. pa sej ne rečem da so drugi slabi sam :... tut tujih mi je sam par fajnih ;D