Prijavi se! Prijavi se!
Čveka forum

Nudimo: Grafično obikovanje, 3D modeliranje, animacija

3D Design M :: 03.04.2019 ob 9:43
3D Design Media ponuja celostne grafične rešitve na področju tiskovin in spletnega oblikovanja. Rešitve iz sveta obogatene in navidezne resničnosti, svetu dajemo novo vsebino in obliko. Soočamo se tudi z rešitvami iz sveta 3D okolja, animacije in 3D upodabljanja. Video in fotografija nam nista tuja, združujemo pa ju z drugimi storitvami.

GRAFIČNO OBLIKOVANJE
Za vas kvalitetno in strokovno oblikujemo najrazličnejše grafične oblike – od celostne grafične podobe, logotipa do posameznih grafičnih oblik. Od prve pike do estetske končne grafične oblike.

3D MODELIRANJE
Za vas izdelamo najrazličnejše 3D modele glede na vaše želje. Naj vaša 2D skica, slika ali načrt dobi pravo obliko, in s tem končno želeno podobo. Izdelujemo tudi modele za 3D printanje.

ANIMACIJA
Glede na podan scenarij vam izdelamo animacijo za vaš izdelek, storitev ali dogodek. Skupaj z vami bomo izdelali izdelek, ki bo v celoti predstavljal tisto kar želite in boste nanj ponosni.

UPODABLJANJE (RENDER)
Za vas izdelamo 3D upodobitve za prikaz končnega okolja ali izdelka. Slike lahko potem uporabite na različne načine, preko katerih lahko dosežete končno stranko in ji ponudite natančen vpogled.

Spletna stran: https://www.vizualno-oblikovanje.si/
FB: https://www.facebook.com/3DdesignMedia/