Prijavi se! Prijavi se!
Čveka forum

Pomoč pri seminarski nalogi

klukec :: 05.12.2008 ob 9:54
Najprej se opravičujem, ker je tema mogoče malo neobičajna, pa vendar se obračam na vas, ker mi bo vaša pomoč v veliko korist in nenazadnje pišem v precej ustrezno izbo . Na FDV pripravljam seminarsko nalogo, ki bi jo rad podkrepil z analizo ankete. Ker si želim zelo različnih profilov anketirancev z vseh koncev Slovenije, sem se obrnil tudi na vas. Upam, da nisem s tem kršil kakšnega pravilnika - če sem ga, prosim moderatorje in admine, da malce pogledajo skozi prste.

Anketni vprašalnik, ki traja od 5 do 10 minut je povsem anonimen. Če imate čas in ste pripravljeni pomagati pri boljši oceni prosim kliknite na povezavo spodaj oz. jo skopirajte v vaš brskalnik.

http://anketa.klukec.net/limesurvey/index.php?sid=14177&lang=sl

Anketa traja do 19. 12. 2008 ... rezultati, ki jih bom objavil tudi tukaj bodo na voljo nekje kmalu po novem letu.

Hvala za pripravljenost za sodelovanje. K sodelovanju lahko povabite tudi svoje prijatelje.

Lep podzrav,
Luka
klukec :: 08.01.2009 ob 23:00
Pozdravljeni ... spet po dolgem času ... kot obljubljeno ...

Prilagam vam povezavo do rezultatov ankete v PDF obliki. Prvi del datoteke je analiza skupaj z grafi, ki je bila vključena v seminarsko nalogo kot empirični del seminarske, drug del pa so zgolj grafi in podatki, ki v seminarski niso bili uporabljeni.

Če vas karkoli zanima v zvezi z nalogo mi pišite na spletni naslov, ki je objavljen v pdf datoteki (na prvi strani). na voljo sem za vsa vprašanja, dileme, pripombe, pritožbe in morebitne pohvale.

Hvala še enkrat vsem, ki ste sodelovali. Ocene pa na žalost še ne vem

LINK DO REZULTATOV: http://anketa.klukec.net/I_DR_WFINAL.pdf

LP,
Luka
beautiful liar :: 09.01.2009 ob 12:50
No, lepo, da deliš rezultate z nami
upam, da bo tud ocena lepa.