Prijavi se! Prijavi se!
Čveka forum

Powerplay Manager - spletna strategija športa

theMaister :: 17.07.2011 ob 16:27
Rad bi vam predstavil igro, ki je mnogim del vsakdana (spodaj imate tudi slike). Za njo ne porabite niti 5 minut vašega časa dnevno pa vendarle osvaja srce ljubiteljev športa. Vseh starosti. Nedolgo nazaj smo imeli v Ljubljani srečanje in prišli so igralci iz vseh koncev Slovenije. Ne samo to. obiskali so nas sami ustanovitelji igre iz Slovaške.

SLIKE IZ SREČANJA: http://ppm.powerplaymanager.com/sl/ppm-srecanja.html?data=detail-38

Za kaj v bistvu gre?
Popolnoma enostavno. Postavite se v kožo trenerja/managerja kluba. Igrate z igralci iz celotne Slovenije in ostalega sveta. Na voljo sta trenutno dva športa; HOKEJ in NOGOMET. Ob koncu tega leta pa bo na voljo tudi nov šport - ROKOMET. V prihodnosti pa še veliko drugih športov (košarka, formula 1, tenis, biatlon, bejzbol in odbojka)

* Treniraj igralce
* Vzgajaj mlade igralce
* Kupuj igralce
* Gradite objekte
* Gradite stadion
* Poskrbi za finančno stabilnost kluba
* Igrate tekme v svoji ligi
* Določate taktike in postavitve
* Doživljate uspehe in razočaranja
* Napredujte iz nižje lige v višjo, postanite državni prvak ali pokalni prvak ter zaigrajte v ligi prvakov
* Postanete lahko selektor reprezentance in jo poskušate popeljati na svetovno ali evropsko prvenstvo

In veliko drugega...

POVEZAVA DO IGRE: http://www.powerplaymanager.com/r455121
V primeru da potrebujete pomoč, ko boste začeli igrati, se vam na voljo kot mentor in pomagal vam bom z nasveti preko zasebnih sporočil: http://ppm.powerplaymanager.com/sl/profil-managerja.html?data=455121-kokio86

Igra se zelo približa realnosti in kdor ima rad šport bo tudi hitro vzljubil to igro. Vzame vam zelo malo časa dnevno, ampak bo vas pritegnila, saj ponuja veliko izzivov. Za svoj klub boste skrbeli, ga izboljševali. Ne samo kvaliteto igralcev. Tudi infrastrukturo kluba.


Nekaj slik iz NOGOMETA:
Poglejte si nekaj slik iz nogometa. Če vam je všeč kar vidite. Ste ljubitelj športa. Potem poskusite. Registracije je zelo enostavna. Zgoraj imate povezavo do igre.

Prijeten dan še naprej in mogoče se vidimo v igri ali na kakšnem srečanju. Če pa vas ne zanima pa se opravičujem če smetim
Lev 84 :: 27.05.2012 ob 16:50
Živjo Sem nov tuki,vendar poznam to igro zelo dobro...sem navdušenec nad hokejem...zato zaenkrat igram samo ta šport ;D

Pri zgornjem vam je podrobno bolj predstavljen nogomet,če bi pa kdo hotel še kakšno info več o hokeju...naj se javi na ZS

Še toliko v mesecu maju se je igra totalno prenovila in zgleda veliko bolj pregledno in moderno...pa še nova nagradna igra za nas managerje je za vsakega novega člana ki vztraja najmanj 11 dni(oz. 11 prijav) dobimo nekaj novih kreditov Pridite pogledat morda navduši tudi vas:

Vaša "referral"(priporočilna) povezava: http://www.powerplaymanager.com/r780599

aja igra postaja vse bolj i bolj resnična...zato kr v boj...