Prijavi se! Prijavi se!
Čveka forum

Premiera filma Špaltna Ekspres - zadnje vstopnice

Pingvin :: 13.02.2009 ob 19:22
Premiera filma bo v torek, 3. marca, ob 19. uri, v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma.

[url=http://www.cd-cc.si/default.cfm?Jezik=Sl&Kat=0204&Predstava=1277&Arhiv]Vstopnice so že v predprodaji - večina dvorane je že razprodana, morebitne interesente vabimo, da si zagotovijo še zadnje vstopnice!

Da bodo obiskovalci dobili krila za ogled filma, bo pred premiero poskrbel Red Bull, po projekciji filma pa bo nagradno žrebanje, v katerem sodelujejo vsi obiskovalci. Izžrebane bodo tri privlačne nagrade - ne mečite proč vstopnice!

Ogled video napovednika filmaVeč o vsebini filma

Dokumentarni film prikazuje kulturo in življenje lokalnih prebivalcev ter potovanje iz glavnega mesta Biškek na severu do juga države Kirgizistan, včasih del Sovjetske zveze, vse do vojaško nadzorovanega gorskega mejnega pasu s Kitajsko. Prav v gorah Nebeškega gorovja (Kokšal Too) se odvija večina filma te unikatne in nepozabne avanture. Film prikazuje tako zmagoslavje in srečo ob uspešnih alpinističnih vzponih in spustih kot tudi zaskrbljenost, osamljenost in obup v kritičnih trenutkih ob nesreči udeleženca odprave, stotine kilometrov stran od civilizacije.

[url=http://www.cd-cc.si/default.cfm?Jezik=Sl&Kat=0204&Predstava=1277&Arhiv]Nakup vstopnic v predprodaji tukaj

Lepo pozdravljeni!