Prijavi se! Prijavi se!
Čveka forum

REPRODUKCIJE UMETNIŠKIH DEL, AMBIENTALNE, OTROŠKE, SPIRITUALNE, RELIGIJSKE SLIKE

svetslik.si :: 05.08.2011 ob 11:14
Ročno slikana slika je čudovito darilo in edinstvena poživitev prostora, ne glede na to ali gre za dnevni prostor, otroško sobo ali delovni kotiček. Prazna stena je namreč nepopisan list papirja, ki dopušča naši domišljiji pot, da izbere sliko, ki, da sobi značaj. Trenutno je opaziti popularnost predvsem igriviH in modernih ambientalnih motivov. Kljub popularnosti ambientalnih slik, pa mnogi cenijo predvsem priznana umetniška dela. Z odlično ponudbo reprodukcij in študij postajajo le ta dosegljiva širši množici.
Novost, ki pritegne res številne kupce, pa so spiritualne slike. Spiritualno življenje ima v današnjih časih velik pomen, kar se odraža tudi pri izbiri slik. Kvaliteta življenja je v današnjem hitrem tempu življenja zelo pomembna, zato si želimo okolje, v katerem se počutimo dobro in ki nas spodbuja v smeri kjer najbolj potrebujemo pomoč.
V spletni trgovini www.svetslik.si lahko izbirate med številnimi ročno slikanimi reprodukcijami in študijami priznani svetovnih umetnikov ter barvito izbiro ambientalnih, otroških in igrivih slik. V ponudbi najdete tudi religijske, energijske in spiritualne slike.
Ker običajno izbira ustrezne slike ni enostavna vam pri www.svetslik.si omogočajo, da pošljete fotografijo prostora in stene kamor želite obesiti izbrano sliko. Pri njih sliko, ki ste jo izbrali, računalniško umestijo v prostor in vam vse skupaj posredujejo v pregled in odločitev, če je to tisto kar iščete. Spletna trgovina www.svetslik.si je uporabniku prijazna trgovina.