Prijavi se! Prijavi se!
Čveka forum

Š-vezava - kvalitetno lektoriranje in vezava diplomskih nalog

Student :: 09.07.2009 ob 22:44


Te kmalu čaka diploma? Potrebuješ cenovno ugodno lektoriranje, tiskanje in vezavo diplomske naloge na enem mestu? Če je tvoj odgovor "Da", potem si na pravem mestu. Š-Vezava ti omogoča, da na enem mestu in po "študentski ceni" poskrbiš tako za lektoriranje in oblikovanje, kot tudi za tiskanje in vezavo diplomske naloge.

Super hitra dostava diplomske naloge

Od trenutka potrditve tvojega naročila oddamo in pošljemo tvojo končno diplomsko nalogo v roku 48 ur - ne glede na to, koliko oz katere izmed storitev naročiš. Svojo diplomsko nalogo torej prejmeš na svoj naslov najkasneje v 3 dneh (ali prej) od trenutka potrditve tvojega naročila.

Hiter in enostaven izračun cene v 3 preprostih korakih

Na strani Š-Vezava lahko hitro in enostavno ugotoviš končno in točno ceno storitev, ki jih potrebuješ. Za hiter izračun cene klikni tukaj, izpolni preprost obrazec in sledi preprostim navodilom.

Koliko stane?

Cena storitve je odvisna od tvojih potreb in storitev, ki jih naročiš. Vabimo pa te, da pregledaš naš cenik storitev in lestvico popustov. Vseeno pa ti predlagamo uporabo obrazca za točen izračun cene, saj nanjo vpliva več dejavnikov, kot so količina besedila, število strani, število slik itd.

Od danes naprej lahko do Š-Vezave dostopaš tudi preko gumba v glavnem meniju portala Študentarija. V kolikor želiš, da je tvoja diploma izdelana profesionalno, sodobno in hitro, smo zagotovo prava izbira zate!
SekomGrafikaSi :: 07.04.2010 ob 13:12
Hitra vezava diplomskih nalog! Vezava magistrskih, diplomskih nalog in doktorskih dezertacij že v 15 minutah in največ 2 urah.

Nudimo vam vezavo diplomskih nalog v lastni knjigoveznici, zato smo hitrejši od ostalih.

Več na: Vezava diplomskih nalog.
brezlj :: 11.01.2012 ob 13:53
Print point kvalitetna vezava diplomskih nalog in vse ostale storitve, ki jih potrebujete ob zaključku študija na print-point.si
AnitaO :: 08.05.2012 ob 23:02
asa :: 20.03.2017 ob 8:59
Ugodno in kvalitetno lektoriranje diplomskih nalog.