Prijavi se! Prijavi se!
Čveka forum

Skupaj!

Danijel :: 20.05.2010 ob 20:57
Avtor: beautiful liar

ampak z zadnjim stavkom tud ti posplošuješ.
tudi, če bo teh par mulcev zabluzilo, še ne bo ogrožena naša prihodnost, nič bat ;D

sem se danes štirikrat peljala mimo parlamenta in mi je vsakič šlo malo na smeh. resne kot so te stvari, ampak mal je pa tud komično tole, ko vidiš parlament (ki ga gledam skoraj vsak dan) v takem stanju.

res je ampak teli tukaj se imajo za nekakšne nove voditelje in verjami da tisti ki so bili v organizaciji prisotni, bodo nekoč prilezli čez parlamentarni prag... žalost vendar je resnica!

No ne vem vidu samo po tv kako je stanje in ne vem kaj je stavba kriva zato kar se dogaja not? Če že nej bi se spravili na posamezne osebke, ki so za to odgovorni ne pa na last vseh tudi njihove! Sam kaj sej se vid kaj dela alkohol! Žalost vse skup!
beautiful liar :: 20.05.2010 ob 21:20
če misliš Štromajerja&co, jap, oni bojo enkrat sedel v stavbi, ki so jo včeraj njihovi protestniki bombandirali ampak oni so se od nasilja distancirali (šou in šos in kaj je še teh kratic ). niti se ne čutijo odgovorne. ampak čeprav niso imeli tega v načrtu in noben od njih ni bil najbrž niti blizu parlamenta takrat (ko so stvari postale vroče, so jo namreč popihali), so objektivno krivi za nastalo situacijo.

parlament je simbol nečesa in zato parlament, ne pa izložbe maxija čez cesto. mene po pravici povedano boli k***c za parlament in tistih žblj €, kot bo kao stalo popravilo. še za večje bedarije in nepotrebne zadeve gre denar v tej državici. gre za to, da je skupina pijanih vandalov vrgla senco na celotno populacijo šolajoče se mladine. in za to, da je ŠOS ena velika bedarija, kar so včeraj samo še potrdili, ampak imajo pa sposobnost privabljati množice, vsaj navidezno.
Danijel :: 20.05.2010 ob 21:33
ma ne vem keri so ja sej sedaj ni nihče kriv jst sem verjetno najbolj :-[
beautiful liar :: 20.05.2010 ob 21:42
itak, da si ti kriv. to je dokaj logično, a ni?
Danijel :: 20.05.2010 ob 21:44
ja sam ne okrog govoriti jst glavni organizator.............. :-X :-\ :-[
StiNkyBuLlShit :: 20.05.2010 ob 21:45
Ce je kdo najbolj kriv sm to verjetno jaz (in katja (beri dogiiicas ko sem napisal pesmico o katji))