Prijavi se! Prijavi se!
Čveka forum

Slovenija ima talent

Lely :: 29.03.2010 ob 19:11
OK! Ta oddaja na POP TV je zelo v redu, ampak na komercijalki bi lahko meli malo boljše oddaje in naj to dajo na nacionalko, ker tam je vse brezveze razen TV SLO 2 kjer je šport! Minus pri tej oddaji dam zaradi ''talentov'' plus pa za dobro vodenje oddaje. Žal pa mi je samo zato ker ni več AS TI TUD NOT PADU. Kdo pa še gleda pederčka Maria? ???
beautiful liar :: 29.03.2010 ob 20:25
To ne bojo dal na nacionalko ker:
1. je pač licenco kupil pop tv, ne tvs
2. tvs nima takih oddaj. namen tvs je izobraževalni, informativni bla bla bla. kar je načeloma izgovor za crapy program. ne izključuje pa oddaj, ki vseeno poneumljajo (ja, mario zame poneumlja čist enako kot as ti tud not padu)

Pedrčka maria gledajo pa skor vse babice v Slo

Ja, pa ne gledat tvs ampak slovenija ima talent na pop tv. What's the problem? ;D
beautiful liar :: 11.04.2010 ob 14:50
Pa da ne bo tema čist brezveze odprta...

Gleda kdo?
Jaz priznam, s težkim srcem, da se čist not padla. Prav veselim se vsako nedeljo . Ene par nastopov je blo prav kul. Zaenkrat so me najbolj očarali un mulček, ki je v prvi oddaji zapel Tears in Heaven pa zadnjič košarkarsko - akrobatsko moštvo (še iz osnovne šole sem nad takimi zadevami čist fascinirana) in pa punčka, ki je na koncu pela pa mal na violino igrala.
Se mi pa zdi bedno, da so na oddajo spustili tud par takih, ki so tam bili očitno sam zarad šova, brez najmanjšega talenta za karkoli (večinoma petje). Ker na račun tega kdo drug ni prišel do avdicij. Da o tem, da je par vaških posebnežev dejansko še v 2. krog šlo, niti ne govorimo.
Aja, danes bo ena mala punčka, ki bo tak čudovito zapela I will always love you, da grejo dlake pokonci. Neki časa nazaj je njen posnetek že ušel na youtube (mogoče še je) tak da se jo je dalo že par tednov nazaj slišat.

EDIT: posnetek je s predizbora, ne oddaje Mala je 6 let stara...


Ok, upam, da kdo gleda, ker drugač se bom bedno počutila, da sem se razpisala :'(
Danijel :: 11.04.2010 ob 15:13
ej B.L škoda ker ne obstaja tak smeško tukej k se smeji pa meče po tleh
Morem rečt da sem mal spremljal prejšnjo nedeljo, to je pa zgledalo tak da sem se vsake tok časa mal obrnil proti tv, če je blo glih slišat da bi tisti, ki je bil na odru "znal imeti talent" seveda v slabem smislu najbolj me je pa seveda navdušila tista "šolana" pevka, ki se je na koncu spravila na žirijo in na ne vem kera pevka al kar kol je že bila v žiriji ??? sam vseeno ne razumem kako lahko oz. po kakem ključu bodo izžrebali potem zmagovalca, glede na to da je tok različnih vrst talentov ???
sej ne moreš združiti jabuk pa hrušk v isti koš pol pa rečt da je to vseeno in isto kar se pa tiče akrobatskega moštva, sej pri zadevi ne rabiš prav posebnega talenta, ampak zgolj veliko vaje in pa kondicije tak da ta zadeva nebi smela priti v nadaljevanje, ker kot rečeno izbirajo slovenski talent ne pa zgolj ljudi, ki se s zadevami ukvarjajo cele dneve, ker jih to veseli!
beautiful liar :: 11.04.2010 ob 17:17
danijel, bi tebe rada vidla v enem akrobatskem nastopu. Nekaj mi pravi, da bi rabila tistega smajlija, ki se po tleh valja ;D

Kako že gre tista? Uspeh je 5% talenta in 95% trdega dela?
Danijel :: 11.04.2010 ob 20:41
Avtor: beautiful liar

danijel, bi tebe rada vidla v enem akrobatskem nastopu. Nekaj mi pravi, da bi rabila tistega smajlija, ki se po tleh valja ;D

Kako že gre tista? Uspeh je 5% talenta in 95% trdega dela?

tud to je talent... folk v smeh spravt tak da bi kr sam seb 2 nalimu na čelo drugač pa gledam trenutno haha pevski talenti ;D prvi je zažigal, točno trenutno pa joški do kolen nek celolit ta pa ma talent k sm ga opisal zgoraj
beautiful liar :: 11.04.2010 ob 21:32
Zamudila prvo uro, ker je dober kebab še vedno bolj pomemben...
Palčki, ki plešejo breakdance 8) To, da so iz Celja, ne vpliva na mojo oceno.

Kuža tud kul. (če smo že pri tem, kaj je talent... Kak talentiran morš bit, da mečeš frizbi?)

Mulc, ki je pel Use sombody od KoL pa je na žalost izbral napačno pesem. Dober bil, ni kaj, sam interpretacija pesmi je bla pač zgrešena. Tak da js bi ga iz principa domov poslala.

U, po odmoru bo Lina 8)
Danijel :: 11.04.2010 ob 21:53
ja Lina ima talent, samo se mi zdi da je za njo vse skupaj prezgodaj, ker bo če ji rata pa ji uspe zmagat, zna imeti to določene negativne posledice v njenem nadaljnem življenju enostavno je premlada za toliko slave... mulca sem zgrešu oz nism posvečal pozornosti tv tak da ne vem gledu sem kravje zvončke ;D bi bilo bolje če bi bilo na suho brez zvočne podlage... me je pa zmotilo da je šel naprej fant ki je slep, ker se mi zdi da je šel samo zato ker ne vidi!
Danijel :: 09.05.2010 ob 22:06
ja nevem cena klica kaj si to mislu 2 eura na klic je skrajno previsoka sam če pa tako pogledaš pa nekje morejo dobiti tistih 50tisočakov
beautiful liar :: 09.05.2010 ob 22:10
tistih 50k bojo že od reklam dobil. itak so na vsake 3 minute > pa od prodaje kart.
nism vedla, da je 2€ klic?! :o Ne bom glasovala, ko jih jebe.