Prijavi se! Prijavi se!
Čveka forum

Stafford Gucci že dlje časa išče nov dom

Capka :: 11.08.2011 ob 2:17
Gucci je 6 let star Ameriški Stafford, ki je celo svoje življenje preživel zaprt v premajhen pesjak, brez izhoda ven, živel je v lastnih iztrebkih, tudi hrane in vode ni imel dovolj. Od tam je bil rešen in zdaj je že 5 mesecev pri nas v začasni oskrbi. Zanj iščemo nov dom in odgovornega lastnika. Je srednje rasti (50cm plečne višine, 26kg), zdrav, razglisten, razbolhan, cepljen proti kužnim boleznim in steklini, čipiran, ter že kastriran.

Do ljudi je zelo prijazen, tudi otroke ima zelo rad, ne mara pa drugih psov in mačk, zato se oddaja v dom, kjer bo edini pes pri hiši.

Vse informacije o njemu dobite v tem videu:
">

Gucci išče odgovornega in skrbnega lastnika, ljubitelja psov tipa bull, ki ima izkušnje z bolj zahtevnimi pasmami. Pogoj za oddajo je hranjenje s kvalitetno hrano, ter veterinarska oskrba po potrebi. Išče dom, kjer bo bival v stanovanju ali hiši, nikakor se NE oddaja za bivanje zunaj v pesjaku ali na verigi. Nahaja se v Ljubljani v začasnem domu, kontakt:
051/610-587 masa@dzzz-kranj.siProsim delite njegov video še s svojimi prijatelji in znanci na facebooku, blogih, spletnih straneh, kjerkoli bi ga opazilo večje število ljudi. Tako bo imel Gucci več možnosti, da ga opazi pravi. Hvala!
beautiful liar :: 11.08.2011 ob 14:16
Kak lepotec...
Upam, da najde nov dom!
Capka :: 13.08.2011 ob 11:51
Gucci je danes po petih mesecih bivanja v začasnem domu končno dobil točno tak dom, kakršnega smo iskali zanj! Tema gre lahko v arhiv