Prijavi se! Prijavi se!
Čveka forum

Strateska igra eRepublik

hoffman12 :: 31.10.2011 ob 12:24
eRepublik je simulacija življenja, lahko bi rekli naša druga priložnost. V njej boste lahko delali vse česar ne bi v pravem življenju. Je browser-based igra, tako da za igranje potrebujete samo računalnik in dostop do interneta.
Začnemo kot navadni državljan, katerega glavna skrb je delo v službi, trening za boljšo moč in seveda vsakodnevni obrok hrane. Sčasoma pa naše ambicije lahko postanejo mnogo višje, saj ima igra mnogo izzivov.

Svet v eRepubliku je razdeljen na države, enako kakor v resničnem svetu, samo da se meje med državami vseskozi spreminjajo, izginjajo in ponovno nastajajo. Največji sovražniki v resničnem svetu so lahko v igri zavezniki in obratno. Politične igre dnevno spreminjajo podobo sveta in razmerja moči med državami.
Če so tvoje ambicije višje, kot biti samo kmet na šahovnici, lahko izbiraš med mnogo stvarmi, ki pa se med seboj ne izključujejo. Lahko si politik, podjetnik, vojak na frontah, novinar,… Odpreš si lahko svoj časopis, v njem pišeš vse novosti, pridružiš se lahko vojaški enoti, odpreš tovarne kruha, orožja...
Če se odločiš za politično pot, lahko sčasoma tudi ti postaneš predsednik naše države in jo vodiš proti slavi. Če tvoje ambicije niso tako visoke, lahko še vedno ustanoviš svojo stranko, kandidiraš za kongres, sprejemaš nove zakone in še in še možnosti.
V tej igri bojo na svoj račun prišli tudi ljudje s podjetniškim duhom, saj lahko z dobro poslovno žilico, zaposlovanjem bolj učinkovitih delavcev, višanjem proizvodnje in kupovanjem cenejših surovin nadigrajo konkurenco v njihovi panogi.
Če bi radi samo uperili puško v sovražnika ter mu pokazali vraga, je ta igra kot nalašč za vas, saj vam omogoča neskončno možnosti. Bi se radi borili proti Američanom, Rusom, Kitajcem, Hrvatom, Italijanom...? Bi radi pomagali tem istim narodom premagati druge narode? Tukaj imate idealno priložnost. In če boste uspešni, lahko postanete narodni heroj, katerega bojo vsi občudovali in spoštovali.
Seveda so ljudje, ki imajo dar za pisanje člankov in taki lahko ustanovijo svoj časopis ter pišejo o dogajanju v igri, kakor tudo o dogajanju zunaj igre.
Slovenija je v eRepublik majhna država, ki pa je že pustila svoj pečat v igri, toda še vedno nismo konkurenčni. Registrirajte se in pomagajte virtualni Sloveniji, da dobi spoštovanje, vojaško in gospodarsko moč, ki si jih zasluži.

Slovenija vas potrebuje!
Pridružite se na: http://www.erepublik.com/

Za morebitna vprašanja me lahko kontaktirate v igri sami