Prijavi se! Prijavi se!
Čveka forum

Vabimo vas na 4. JAPmeet, srečanje vseh znamk JAPONSKIH VOZI

Japmeet :: 20.05.2009 ob 23:06
Vabimo vas na 4. JAPmeet, srečanje vseh znamk JAPONSKIH VOZIL

13. junij 2009
Ljubljana, BTC - parkirna hiša Citypark-a
4. nadstropje


Bliža se 13.6.2009 Pomemben datum, odvijalo se bo namreč že 4. srečanje japonskih vozil, znano kot 4. JAP MEET 2009. Letos smo se prestavili naravnost v urbano središče avtomobilističnega dogajanja. Kraj srečanja je namreč 4. nadstropje Cityparkove garažne hiše v BTC-ju(Ljubljana).
Priprave so bile dolge, morda včasih mučne ampak gotovo zabavne. V sklopu promocije smo prepotovali dober del Slovenije. Bili smo tudi na premieri Hitri in drzni 4. Letos očitno polno štiric, Četrti del Hitrih in drznih, četrti JAP meet v četrtem nadstropju parkirne hiše. Pa pustmo zdej to, kaj se bo dogajalo? Program obsega znane družabne igre kot so metanje/potiskanje motorne glave, bat bowling, že legendaren drag race z vozički, macola party, vleka vrvi, predstavitve predelanih vozil in še marsikaj. Manjkale ne bodo niti hostese, še posebaj bo poskrbljeno za pijačo, seveda tudi za hrano (suuuuuuuushiiiiiiiii, riža bo pa tko al tko full velik).
Skratka vzemite si čas, pripravite vaše jeklene konjičke, predelane ali serijske, nizke ali visoke, turbo ali N/A, bencinarje ali dizle, ma nima veze, važno je da so iz Japonske!

Se vidimo 13.6.2009 ob 14.uri, na vrhu Cityparkove garažne hiše v BTC, Ljubljana!

P.S. Drey ševedno garantira sončno vreme in gajbo pera v primeru slabega vremena(dogodek se prestavi za en teden). Upamo da se tudi vsi trije Daihatsuji prikažejoo na srečanju

Promo video:

Glasovanje za Miss JAPmeet: http://japmeet.si/si/miss-japmeet/glasovanje-za-miss-japmeet-2009.htmlVLJUDNO VABLJENI!!!

Lep pozdrav!
JAPmeet Team

Japmeet :: 05.06.2009 ob 20:24
Program:

14:00 Otvoritev
Bat bowling
Drsanje motorne glave
Menjava kolesa
Tekmovanje v hitrem pitju
Drag race z vozički
Dvigovanje težkega bremena
Free Fight
vlečenje vrvi
Showoff
Izbor za Miss JAPmeet
Macola party
After Party

Lep pozdrav!
[color=#FF0000]JAPmeet Team