Prijavi se! Prijavi se!
Čveka forum

Varstvo psov

Nessa :: 22.06.2009 ob 20:37
Dober dan!

Ker sem opazila, da vas je veliko, ki del svojega življenja posvečate tudi domačim ljubljenčkom, sem se odločila, da odprem novo temo.

Veliko ljudi se v času dopustov odpravlja na potovanje, ne ve pa kam dati svojega ljubljenčka za ta čas, če je seveda nemogoče ga vzeti s seboj. Ko sem jaz naletela na ta problem sem najprej pomislila na pasji hotel, ampak so se mi po prvi izkušnji malo zamerili, saj psica ni tam dobila tistega kar vsak pes in žival potrebuje, pa še ugodno ni.

Zato sem se odločila, da se začnem ukvarjati z varstvom psov in drugih domačih živali in tako dam lastnikom boljšo, alternativno možnost.

Če vas zanima kaj več, si lahko preberite na moji spletni strani=>http://www.varstvodomacihzivali.webs.com/


Lp, Nina
theONE :: 22.06.2009 ob 22:01
kul kul. pametno
beautiful liar :: 28.06.2009 ob 12:04
Men bi prišlo prav varstvo za pritlikave kunce. Take razvajene. Ki ne živijo in nočejo živeti v kletki, ampak imajo na volj vsaj ene 80 kvadratov + lastno sobo za spanje in prehranjevanje.
no_skin :: 04.07.2009 ob 1:55
lepo, da imaš rada živali.

Jaz ko grem na dopust oba psa vzamem s seboj, za ribe in mačko pa poskrbi soseda.
beautiful liar :: 04.07.2009 ob 11:12
Če maš živali, se je pač treba prilagodit, tud glede dopustov. Mi smo mel letos ful usklajevanja, ker gremo s straši isti čas na dopust in kot rečeno, naša razvajenka rabi pa vso pozornost. Js rajš že kupljeno letalsko karto odpovem, kot pa da bi mogla bit mala v kletki cel dan, ker čist brez nadzora tud ne more bit v stanovanju. je le zajc, ne pa pes, ki mu vsaj lahk kaj dopoveš . Tak da zdej bo morala bit sestra doma tist čas, pa če je mela načrte al pa ne ;D.

Mi je pa ful žalostno, ker majo baje zavetišča vsako poletje ogromno dela, ker ljudje zavržejo kužke, ker jih pač ne morejo peljat s sabo v hotel. To mi ful ni jasno... Ljudje, jih poznam in majo pse, majo te res za družinske člane. Mislim, a otroka boš tud kr sred hoste ven iz avta vrgel in odpeljal?
no_skin :: 06.07.2009 ob 17:35
eh ko da to slišiš 1. ?!
Ljudje, kaj jim naj?
LinaMarx :: 18.03.2012 ob 11:10
POZDRAV!

Sem ljubiteljica malih in velikih živali, doma iz Maribora. Sem ponosna lastnica dveh mladih in prijaznih čivav s katerima zelo rada hodim na sprehode in uživam v igranju z njima v naravi.
Z veseljem bi sprehajala še druge pse zastonj, saj je to nekaj kar res rada počnem - a sem trenutno žal brezposelna in bi mi prav prišel kak evro.
Pse lahko tudi pazim, če morate kam za dlje časa, sem popolnoma prilagodljiva vašemu urniku in željam.

Zavedam se odgovornosti, ki jo prinašajo kosmatinci in obljubim, da se bom po svojih močeh potrudila, da bo vašemu psu z mano lepo.

Pokličite me na 031 392 691

Lucija
rikola :: 14.02.2013 ob 10:22
Pozdravljeni,
odprli smo nov pasji salon -PASJI DVOR
Varstvo psov
Vabljeni