Prijavi se! Prijavi se!
Čveka forum

Vaša ocena nove spletne trgovine: Glavca.si

Hektor :: 25.12.2010 ob 21:28
Živjo,

Pred kratkim sem naletel na zanimivo spletno trgovino (moje osebno mnenje) in zadnje čase kar rad malo pobrskam pri njih. Ker je takšna trgovina nekaj novega pri nas me zanimajo vaša mnenja, ocene, kritike, pohvale,.....skratka da vidimo kaj o tej zadevi meni širna slovenija.

http://glavca.si/index.php/


lep pozdrav, Marko
Comma :: 04.01.2011 ob 12:07
Dobra zadeva...vizualno na nivoju. Dobra v iskalnikih (mogoče določi konkretnejše keyworde). Potencial up there. Lahko linkamo gori ? Trade? Page rank pride marca in bo 3-4 po moje. Super. Oceni ti www.hlevskaoprema-stern.si - sicer je katalog ampak ok. V čem si delal?
Hektor :: 21.01.2011 ob 19:19
Živjo še enkrat,

Hvala za pohvale, jih bom posredoval naprej saj nisem ne lastnik in ne oseba ki je izdelala to spletno trgovino

Čisto po golem slučaju sem naletel na to stran, med brskanjem po internetu in za potrebe božično-novoletnih praznikov tudi naročil nekaj zadev, ki so pošteno razveselile ožje sorodnike, saj je težko kje drugje najti podobne zadeve. Med brskanjem sem po slučaju ugotovil, da je znanec lastnik te spletne strani in sem med drugim zaradi lastnega zanimanja in seveda zaradi podpore ob odlični poslovni ideji želel malo povprašat kaj meni o tej trgovini širna slovenija.

Ravno tako pa nisem programer, ki je imel prste zraven pri izdelavi te spletne strani

Kakor sem zasledil na njihovi spletni strani, je trgovino izdelalo tole podjetje: http://www.degriz.net/


Moram priznati da nisem ravno dobro razumel tvojih vprašanj in bi te prosil če mi razložiš, da ti dam mogoče malo bolj amatersko mnenje glede tvoje spletne strani

Drugače pa, na prvi videz izgleda dobro vizualno narejena spletna stran,......bom priporočil naprejLp, Marko