Prijavi se! Prijavi se!
Čveka forum

Vaše ljubezensko življenje?

beautiful liar :: 17.03.2009 ob 17:05
(pre)visoko v oblakih :-[ :-[
aknalb :: 29.04.2009 ob 16:17
kr uredu
Funkee :: 01.05.2009 ob 20:33
Vsake toliko časa se nekaj zgodi in v večini ne traja ravno dolgo. :
bejbika92 :: 01.05.2009 ob 20:35
ma fuuuuul dobr še vedno
A-Babe :: 02.05.2009 ob 16:02
Trenutno rahlo zmedeno in neodločeno. :
ukvadrat :: 30.12.2009 ob 19:19
HRVAŠKA NAPADLA SLOVENIJO IN ZAVZELA ŠTIRI GLAVNE REGIJE!

Da, pravilno ste prebrali, hrvaški predsednik je z vdorom njihovih čet sprožil obsežno ofenzivo nad slovensko ozemlje. Če bolje pomislimo, se nam je to v zgodovini Slovenije že zgodilo, leta 1991, ko so enote JLA vkorakale na slovensko ozemlje.
Vendar se vse to ni zgodilo v prečudoviti Sloveniji, kot jo poznamo. V socialno strateški masovni spletni igri eRepublik, se je zgodil dolgo pričakovani premik agresorja. Pri obrambi našega teritorija in domovine kot samostojne in svobodne države pa potrebujemo prav vsakega izmed vas. Trenutno smo v manjšini, saj je napadalcev kar petkrat več. Zaenkrat smo dobro oboroženi, obstaja pa zelo realna možnost, da to ne bo zadostovalo. Že nekaj časa se krešejo iskre med nami in našo južno sosedo v igri. Seveda pa imamo sedaj možnost, vsaj v virtualno fikcijskem svetu pokazati zobe, izvleči svoja orožja in pokazati, da se Slovenci ne damo, in da naše ozemlje pripada le nam! Napadalci bodo kmalu zasedli vsaj štiri slovenske regije in sicer
-Dolenjsko,
-Štajersko,
-Primorje,
-Notranjsko.
Ne pustimo, da naša prelepa domovina, ki jo hrabri junaki branimo do zadnjega diha pade v roke naših južnih sosedov Hrvatov, ki so že nekajkrat poskušali zavzeti Slovenijo. Tudi ti lahko postaneš borec v vrstah slovenske bojne elite in pomagaš Slovencem dobiti, kar je njihovega! Če so nas po drugi svetovni vojni v realnosti odtrgali od Istre in Trsta, jim to v virtualnosti ne bo uspelo!
Vsi, ki ste pripravljeni pomagati naši prelepi virtualni domovini Sloveniji se prijavite na http://www.erepublik.com/en/referrer/ukvadrat. Izberite Slovenijo ter regijo Prekmurje in začnite igrati. Ves čas vam bodo ob strani stali naši ustrežljivi, delavni in zvesti mentorji, ki pripavljajo novopečene slovenske bojevnike na življenje v igri. Prav tako bo Vlada Republike Slovenije poskrbela za orožje in vse kar je potrebno za vojno. V kratkem času bo vsak od vas pripravljen na bitko za obrambo naše domovine pred napadi iz tujine.

Hrvatje so na eRepublik objavili tudi obsežne sovražne govore in novice v časopisih, ki govorijo (citiram):
''Nekada davno smo bili i prijatelji. Imali smo NAP potpisan. I onda, ničim izazvani ste nas kukavički napali s leđa. Dok su Mađari i Srbi hrabro pokušavali uzeti Hrvatske regije Vi ste podmuklo krali damage u Lici. Svih PETORO Vas. I nakon toga ste nastavili s blokadama: malo Lika, malo Istra. Hm... kako li ste se podijelili? Trojica u Istru, a ostala dva u Liku? Baš nas zanima. I onda smo mi rekli: DOSTA!!! Dosta nam je tog dosadnog komarca koji samo zuji. Čak nije ni onaj pravi komarac malaričar koji može nanijeti ozbiljne štete; samo malo zasvrbi i to je to.''*
*V tem sestavku, nas hrvaški nestrpneži označujejo kot komarje, ki prinašajo le srbečico in ne večjih problemov. Dokažimo jim, da temu ni tako!

Vsi, ki bi radi pomagali virtualni Sloveniji postati velesila (trenutno nas je okoli 1.800, Hrvatov pa preko 11.000), ste vljudno vabljeni, da se nam pridružite in registrirate na spletnem naslovu http://www.erepublik.com/en/referrer/ukvadrat, naša skupnost pa se nahaja tudi na naslovu http://www.erepublik.si Več nas bo, bolje se bomo odrezali v vojni proti hrvaškemu agresorju, ki pogoltno izteguje svoje kremplje po slovenskem ozemlju!

KO SE PRIJAVITE V EREPUBLIKO OBVEZNO IZBERITE REGIJO PREKMURJE. TO PA ZATO, KER JE TA REGIJA ŠE VEDNO POD SLOVENSKO UPRAVO.
V KOLIKOR IZBERETE OSTALE REGIJE, BOSTE DOBILI HRVAŠKO DRŽAVLJANSTVO IN S TEM NE BOSTE NIČ PRIPOMOGLI ESLOVENIJI.
KO PA BO VOJNE KONEC SE LAHKO PRESELITE V ŽELENO REGIJO.

Postanite Eslovenci in pokažimo sosedom kaj zmore poštena in trda slovenska roka!
negec69 :: 06.01.2010 ob 18:02
Avtor: trinajst

Srečo najde tisti , ki jo išče. Če en partner ne štima poiščeš drugega... Osamljenost je čisto nepotreben pojav...
Ja če si pička
Majci.K :: 09.01.2010 ob 20:00
in LOVE .. <3[sup]Naj[/sup] [sub]e![/sub] <3


[Haah DolgČaas Mi Je. ]
Danijel :: 10.01.2010 ob 13:04
Avtor: Majci.K

in LOVE .. <3[sup]Naj[/sup] [sub]e![/sub] <3

Še dobr da je samo še 14 dni... poj ti pa ne bo več dolgčas

[Haah DolgČaas Mi Je. ]
Majci.K :: 12.01.2010 ob 17:12
Avtor: danijel

Avtor: Majci.K

in LOVE .. <3[sup]Naj[/sup] [sub]e![/sub] <3

Še dobr da je samo še 14 dni... poj ti pa ne bo več dolgčas

[Haah DolgČaas Mi Je. ]
Al pa da je dvanaajst