Prijavi se! Prijavi se!
Čveka forum

Za vse,ki klikate PTC strani-ZELO POMEMBNO!!

kukifajter007 :: 20.09.2011 ob 10:49
Pozdravljeni!

Po dolgem času imam za vas novo zelo uporabno zadevico.
Vsi, ki klikate PTC strani poznate problem pridobivanja referralov. Referrali pa so osnova za naš zaslužek. Ta problem se z to stranjo minimizira. Ta stran vam omogoča klikanje oglasov, ugotavljanje ali je neka PTC stran SCAM ali ne, pridobivanje referralov na vam željene PTC strani, prijavljanje na 100% PTC strani, oglaševanje vaših blogov in internetnih strani in seveda ustvarjanje lastne verige referralov (kjer se zaslužek potencira in razdeli med vse aktivne člane).

Vse to je na tej strani popolnoma free oz. stane vas le nekaj kreditnih točk, katere je zelo enostvno pridobiti s klikanjem oglasov ali s prijavljanjem na PTC strani. Te kreditne točke si je moč tudi izplačati v obliki denarja na vaš paypal ali alertpay račun. Minimalno izplačilo je 800 kreditnih točk, kar znaša 4,95$. 800 točk pa lahko prislužite v sedmih dneh, če vsak dan poklikate vseh 80 oglasov (od 0,5 pa do 7,0 c.točke je vreden en oglas). To vam vzame nekje pol ure dnevno.
Verjetno si ne boste izplačali točk v obliki denarja, saj jih boste porabili za referrale, ker so oni naše največje bogastvo

Ta stran je enostavna za uporabo, saj je vse lepo razloženo po korakih preden kar koli kliknete.

Prijavite se preko mene in tako sodelujete v že nastali verigi, pogoj pa je, da povabite še 5 ljudi v to verigo preko tega linka:


Link za prijavo do omenjene strani: http://www.downlinerefs.com/?ref=kukifajter007