Prijavi se! Prijavi se!
Čveka forum

Zadnji film, ki ste si ga ogledali?

beautiful liar :: 27.02.2010 ob 13:34
Zato, ker mi ga niti ni za it gledat, to be honest. Me zgodba ne pritegne. 3D bojo pa zdej itak počas vsi filmi in bo tehnika tak napredovala, da nam bo čez par let Avatar smešen.
Danijel :: 27.02.2010 ob 13:46
nism gledu v 3d tehniki
beautiful liar :: 27.02.2010 ob 13:56
Pol pa sploh ne vem, čemu podležt evforiji... Šla bi ga gledat sam 3D zarad firbca. Če bi ocenla, da ni tak povprečen, kot se mi dozdeva, bi si ga downloadala z neta še v klasični tehniki
Danijel :: 27.02.2010 ob 14:05
no evforija gor al pa dol tud jst bi šel takrat raje kej drugega gledad sam ker je bila želja drugih drugačna sem ga pač šel gledat, sam to je blo prec na začetku k so ga začeli predvajati pri nas, tak da raje ga downloadaj z neta ne boš nič prikrajšana
Mala^^, :: 01.03.2010 ob 19:16
uno sranje valentinovo xD tipična ameršika romantična komedija- NOT 4 me
beautiful liar :: 25.03.2010 ob 10:05
The Hurt Locker - eh, ne dat 5€ za kino, raje si ga z neta potegnite, če ga morate videt. Če si je pa ta film zaslužil oskarja za najboljši film, sem pa jaz Sadam Husein.
Veste, kako je vsebina tega filma vedno napisana v enem stavku? "Film govori o enoti ameriških vojakov v Iraku, ki se uvarja z deminiranjem bomb in njihovem poveljniku, ki se včasih poslužuje precej nestandardnih metod"? Po uri in 15 miunt se mi je posvetilo, zakaj. To je vsa vsebina filma. Pač hodijo od bombe do bombe, jo deaktivirajo, vedno se nekje skriva en bad guy, ki jo hoče medtem aktivirat. Vse do zadnje, kao napete akcije, kjer je valjda bomba na timer. Film ne ponudi čisto nič novega, še kake zanimive tehnične podrobnosti ne. Vojak, ki mu je vojna edino življenje in ne sledi pravilom in ima doma družino pač ni nekaj novega. V bistvu je standardni lik v večini vojnih dram. Na splošno niso liki nič posebnega in zelo površinski.
Zadnje čase se menja edino prizorišče. O Vietnamu so očitno povedali že vse, sedaj je pač aktualen Irak. Ampak problem pri Iraku je, da vojna še traja in očitno H'wood še nima jajc dost kritično pogledat na stvar (ja ja, ful je grozno, ko tvoj tovariš vojak umre in dobimo solzne oči, ko nedolžni umirajo... ampak tudi to definitivno ni nič novega) in posledično je film tako politično korekten, da je že smešen. Zadnjih 15 minut pa film postane še totalno solzav, ko očitno hoče nadoknaditi z globino za 2 uri nazaj.
beautiful liar :: 25.03.2010 ob 17:12
The Road <3
Dobi čisto desetko. Zame najbolj pričakovan film zadnje pol leta, ki ga, če ne bi blo torentov, niti ne bi dočakala. V Koloseju so ga najprej napovedali za 15. januar, potem ga prestavili na 25. marec (danes), sedaj pa kolikor sem videla niti v napovedniku ni več. Film je odlična ekranizacija istoimenske knjige Cormacka McCarthyja in če sem bila nad knjigo malo razočarana sem nad filmom navdušena. Res priporočam!
beautiful liar :: 30.03.2010 ob 21:58
Men who stare at goats - simpatično
A serious man - ne vem še, sem ga ravnokar pogledala. moram prespati najprej
beautiful liar :: 31.03.2010 ob 18:48
Nadaljujem monolog...

Up in the air - fajn film, prvi, kjer sem se identificirala z likom, ki ga igra G. Clooney, ki mi je bil dolgo časa čist antipatičen.

"All the things you probably hate about travelling -the recycled air, the artificial lighting, the digital juice dispensers, the cheap sushi- are warm reminders that I'm home"

Ryan Bingham je jaz čez 30 let, samo s tičem ;D
Danijel :: 05.04.2010 ob 17:03
New moon sam tokrat brez dodatnih zvočnih efektov, ko kak moški v filmu sleče majco...