Prijavi se! Prijavi se!
Čveka forum

Zadnji film, ki ste si ga ogledali?

beautiful liar :: 05.08.2010 ob 12:31
Almost famous - ful lušn film, napol avtobiografski, o mulcu, ki dobi priložnost, da za revijo Rolling Stone napiše članek s turneje priljubljenega rock banda.
Zowe :: 23.08.2010 ob 22:47
From Paris with love... dober film
beautiful liar :: 04.09.2010 ob 21:08
So filmi, ki jih pogledaš in pozabiš naslednji dan. So filmi, ki jih pogledaš in ti dajo misliti, zato si jih z veseljem še kdaj pogledaš. In so filmi, ki jih pogledaš vedno znova in znova in se jih preprosto ne moreš naveličati*. Forrest Gump sodi med slednje Ta film sem po moje gledala vsaj 10x, 11x. No takrat sem nehala šteti. In preprosto ne izgubi čara.

* Obstajajo še filmi, ki jih lahko pogledaš - iz čiste radovednosti - le do polovice, pa še to z velikim trpljenjem. Kot naprimer Somrek. Ampak to je že druga zgodba.
beautiful liar :: 08.09.2010 ob 21:09
Brokedown Palace - povprečen film o dveh ameriških smrkljah, ki se (seveda po krivem) znajdeta v tajskem zaporu.

Sideways - res simpatičen film o življenju in vinu. Toplo priporočam, sploh vsem ljubiteljem vina in Kalifornije
The Fonz :: 09.09.2010 ob 23:00
Hmmm, mislim, da je bil kar Shutter Island.
Odličen film, šokanten konec, pa še to naj omenim, da je DiCaprio kot vino -bolj se stara, boljši je.

Resno, meni model iz filma v film bolje igra.
beautiful liar :: 10.09.2010 ob 12:23
aha, leo je res presenetljivo dober igralec. hvalabogu po titanicu ni zapadel v romantične komedije ali kaj podobnega, ampak zna zbirati vloge.
The Fonz :: 10.09.2010 ob 12:38
se strinjam ja
Meni so več ali manj vsi njegovi filmi super. Catch Me If You Can <3 joooj kako fajn film ;D
beautiful liar :: 18.09.2010 ob 11:51
10 things I hate about you, ker je bil ravno po televiziji in malo Heatha Ledgerja ni še nikomur škodilo.

Precious: Based on the Novel Push by Sapphire. Zelo pretreslijiv film z odlično igralsko zasedbo (oskar za žensko stransko vlogo). Mogoče malo poklicne deformacije, ker kar vidim, kako se bo ta film predvajal na vajah na našem faksu, ampak zame eden boljših filmov letos.
El_Pingvino :: 18.09.2010 ob 17:09
Bah, med pa Precious ni bil všeč, sredi filma natančo v tistem trenutku ko film namigne da jo poleg vseh drugih tudi mama spolno zlorablja sem ugotovu da se režiser preprosto zajebava. Eno je socialni-realizem a metanje groznih stvari v puncino življenje kar vse povprek, brez da bi kaj dodale zgodbi je nakaj čisto drugega. Zdelo se mi je kot tisti akcijski filmi oz. grozljivke kjer mel gibson pokolje 30ljudi v prvih petih minutah a niti eno truplo nima nadalnjega vpliva na zgodbo, tukaj so pa pač namesto klanja nabijali osebne tragedije eno vsakih pet minut kod da gre za enciklopedijo... Počasi zadeva postane absurdna, če bi bila komedija to niti ne bi bil problem, ampak v drami pa ne moreš it v tak ekstrem ne da bi zgodba izgubila na kredibilnosti.
beautiful liar :: 18.09.2010 ob 20:51
ja, in dejstvo, da je knjiga (po kateri je film narejen, torej se režiser ne zajebava - v bistvu v nobenem primeru ni režiser tisti, ki se zajebava, ker tudi če bi šlo za originalni scenarij, bi bil za zgodbo kriv scenarist) nastala po resnični zgodbi, vse, kar si napisal, naredi še bolj tragično

ne vem no, meni se pa sploh ne zdi tak zelo metanje enega udarca za drugim v zgodbo. ampak again, poklicna deformacija. meni se zdi namreč zgodba precej običajen in (na žalost) ne pretiran opis socialnega dna.