Prijavi se! Prijavi se!
Čveka forum

Zadnji film, ki ste si ga ogledali?

beenc :: 26.09.2010 ob 14:17
Nazadnje sem si pogledal film Get him to th greek. Zelo dobra komedija, ki sem jo našel na portalu themoovie.

lp
beautiful liar :: 07.10.2010 ob 12:37
Tropic Thunder - povprečen film, niti nasmejal me ni pretirano. Všeč so mi satirični vložk in pa seveda presenetljivo navdušujoča upodobitev z denarjem obsedenega producenta by Tom Cruise Tipičen Ben Stiller movie, kar se mi zdi itak super, da nekemu ustvarjalcu uspe ustvariti svoj tip filmov, da lahko vsi rečejo "tipično njegov film". Ok, razen pri Adamu Sandlerju. Ta mali škrat je samo zelo nadležen ;D

The Omen (1976) - Damien je kul 8)
beautiful liar :: 08.10.2010 ob 11:10
Nadaljevala s ciklom o hudičevih otrocih

Rosemary's baby
The Excorcist (moja najljubša grozljivka ta trenutek 8) )
theONE :: 30.12.2010 ob 19:55
Almost famous - Kul film in se mi zdi da kar pristen glede tega kako se band razvija in kako hitro lahko postanejo stvari nasty. Malo me spominja na Boat that rocked. Čudno je bilo videt Anno Paquin v drugi vlogi. Sem je vajen samo iz Prave krvi.
Pa model se mi je tud malo "smilil" ko so se kar tri dekline nanj spravle ;D.
beautiful liar :: 30.12.2010 ob 20:54
^^ Aha, men je bil tud to čist simpatičen film. Baje delno avtobiografski, saj je tudi režiser C. Crowe nekoč delal kot glasbeni novinar.
beautiful liar :: 31.12.2010 ob 12:32
Aja, moj zadnji film... Eat, pray, love. Glede na to, da sem pričakovala običajni Julia Roberts film, sem bila kar pozitivno presenečena. Robertsova je pokazala, da je dobra igralka, in čeprav je film malo predolg in precej preveč ameriški, je vreden ogleda za vse, ki prebavljajo chick flicke. Ljubitelji Umri pokončno pa vseeno raje stay away ;D
theONE :: 02.01.2011 ob 12:27
A beautiful mind- Zgodba o matematičnem geniju, ki trpi za shizofrenijo. Zgodba bazira na resničnih dogodkih in je dokaj žalostna. Russell Crowe pa odigra odlično.

Pulp Fiction- Če se ne motim je to edini film poleg Inglourious basterds od Tarantina, ki sem ga gledal (Hell Ride ne štejem) in sploh se ne morem odločit kateri mi je bolj carski. Oba polna odštekanih dialogov, odličnih igralcev in neke (tragi)komičnosti. Mogoče so se mi sprva zdele kakšne stvari nepomembne, ampak na koncu vse to vpliva kako film izpade. My point, masterpiece.

Black Swan- Verjetno najboljši triler preteklega leta. Težak, temačen, grotesken. Če bi vedel kaj me čaka, se ne bi spravil gledat ob 11. zvečer ;D.
beautiful liar :: 11.01.2011 ob 0:09
127 hours režiserja Dannyja Boyla (Trainspotting, Slumdog Millionaire). Zgodba o mladem plezalcu, ki se ponesreči in obtiči z ukleščeno roko v soteski. Glede na to, da se pol filma praktično nič ne dogaja in je ideja filma - nič ni močnejše od želje po preživetju, kot pravi trailer - precej obrabljena, je režiserju uspelo ustvariti resnično dober film. Mene je res pritegnil in čeprav nisem videla veliko letošnjih kandidatov za oskarjevske nominacije, si Boyle vsaj nominacijo definitivno zasluži! Aja, par minut filma ni ravno za občutljive

theONE :: 12.02.2011 ob 10:21
Candy-Film o dveh zaljubljencih, katerima je poleg zaljubljenosti skupna še odvisnost od heroina.
beautiful liar :: 12.02.2011 ob 12:09
Nekaj s Sandro Bullock in Benom Afleckom (naslov je nekaj kot Naravna nesreča? Sile? God knows...). Če spiješ en pir, je še celo prebavljiv.
Drugač pa v zadnjem času Machete, Black Swan, Up, Let me in (priporočam) in The Social Network. Še pred oskarji pogledam še Kraljev govor in se odločim, kateri bo moj favorit za oskarja. Zaenkrat Črni labod vodi (videla prej omenjena nominiranca plus Toy Story 3 in 127 hours)