Prijavi se! Prijavi se!
Čveka forum

Zadnji film, ki ste si ga ogledali?

theONE :: 12.02.2011 ob 15:43
Največ jih bodo pomoje pobrali Black Swan, Inception in The Social network.
beautiful liar :: 12.02.2011 ob 17:07
Inception nima šans, IMO. V kaki tehnični kategoriji, mogoče. The Social Network pa sploh ne vem, kaj dela s tolk nominacijami. Ni ravno presežek in čist preveč se je o njem govorilo pred in med Globusi. Najboljši film bo The King's speech, režija bo šla pa Aronofskymu, kar je sicer bolj moja želja, kot napoved. Sem še vedno super jezna, ker so spregledali Dannyja Boyla za 127 ur. Sej ne rečem, da si zasluži oskarja, sam nominacijo pa definitivno, noooo :o
theONE :: 12.02.2011 ob 17:45
Samo tega King's Speech pa res ne morejo prehvalit. Povsod najboljše kritike in ocene. Bomo videli če upravičeno .
Danes mogoče še pogledam The kids are all right.
beautiful liar :: 12.02.2011 ob 19:24
Mene je nekaj že v osnovi zmotilo pri Kraljevem govoru. Povem kaj, ko ga pogledam, da vidim, če upravičeno.
El_Pingvino :: 16.02.2011 ob 3:53
Ne poznam še vseh filmov, ki sta jih naštela, ampak če je kakšen od njih na kakršen koli način povezan s holokavstom ali pa vsaj z drugo svetovno vojno, bo pobral največ nagrad, vedno je tako.
beautiful liar :: 16.02.2011 ob 11:09
Mislim, da ne, je pa en z gejevsko/lezbično tematiko, če pomaga Ampak nima posebnih možnosti.
theONE :: 21.02.2011 ob 21:05
Kids are all right nima za burek. Pa ne da je neki slab film, samo je konkurenca premočna.
beautiful liar :: 21.02.2011 ob 21:56
konkurenca ni nič močna... razen Črnega laboda me lani noben film ni neki ful navdušil, da bi mi dejansko ostal v spominu.

aja, zadnji film... ne vem naslova, neki na neki vesoljski ladji z nekimi vesoljčki al kaj pač, ki pobijajo posadko (ne, ni bil alien). joj, kak ne maram takih filmov :
beautiful liar :: 25.02.2011 ob 13:13
Shark Attack 3: Megalodon - praktično neobstoječa zgodba, obupen scenarij z za crknit smešnimi dialogi, igra je pod nivojem, da bi še Kristen Stewart iz Somraka v primerjavi s temi igralci izgledala, kot da zna igrati, posebni učinki so milo rečeno slabi in to kljub temu, da film praktično sloni na njih. Liki tako tečni, da prav navijaš za morskega psa, da jih čimprej in čim več poje.
Mega Shark vs. Giant Octopus - vse zgoraj našteto plus ogromna hobotnica in Renegade Lorenzo Lamas. Najbolj briljantno pri tem filmu je, da je scenarij tako nelogičen, da je glavni zaplet - naslovni pošasti se po več milijon let dolgem spanju v ledu spet odmrzneta in zbudita - pravzaprav še najmanjši problem.
Mega Piranha - podobna zadeva, le druge ribe. Ampak pri piranjah je en problem, namreč niso zanimive. Živijo na omejenem območju nek bogu za hrbtom na žblj kontinentu pa še samo v blatnih, umazanih rekah. Zakaj bi bile morilske piranje problem? Zato so jih naravnost elegantno spremenili v rjoveče, v morju živeče kamikaze v velikosti - megalodona. Nauk: morski psi so še vedno zakon.

Ja, imam nov hobi. Na imdb-ju iščem filme z oceno nižjo od 3 in se režim, ko jih gledam. Na seznamu imam sedaj še The Curse of the Komodo (o gensko spremenjenih komodoških varanih), a ne najdem spodobnega torrenta.


Drugače pa še film Four Lions, angleška črna komedija o britanskih muslimanih, ki se odločijo, da bodo postali samomorilski bombni napadalci. Čisto po angleško smešno, priporočam!
theONE :: 25.02.2011 ob 15:11
To je mučenje ;D