Prijavi se! Prijavi se!
Čveka forum

Zadnji film, ki ste si ga ogledali?

beautiful liar :: 12.03.2011 ob 13:59
True Grit
theONE :: 13.03.2011 ob 13:13
Notes on a scandal - Zgodba o profesorici, ki se zaplete v razmerje z učencem in eni starki, ki vse to spremlja. Dober film, ampak se mi zdi da ne izkoristi vsega svojega potenicala.
beautiful liar :: 14.03.2011 ob 14:29
Intervju z vampirjem.
Nekaj je na tem filmu, da ga moram gledat vsakič, ko je na sporedu. Pa sploh ni tak dober :-\ Vsakič rečem, da bom gledala kaj drugega in potem so tam reklame in prestavim na vampirje in ne morem nehat gledat. To je THE vampirski film, še pred vsemi temi emovskimi somraki. Knjigo sem prebrala ene petkrat, in to še preden so se oboževalke Somraka sploh rodile.
El_Pingvino :: 15.03.2011 ob 0:42
The Ghost Writer.

Soliden triler o Tony Blairu samo da pač malo spremeni imena oseb. Kot vsi filmi Polanskega, konec je dober(s tem mislim pesimistčen/ciničen), ehh, zdej me je pa že prijelo, da bi si Chinatown še enkrat ogledal. :-[
beautiful liar :: 18.03.2011 ob 16:28
Buried. Film govori o tipu, ki se zbudi zakopan v leseno krsto, le z vžigalnikom in telefonom. Najprej pomisliš "o ne, uro in pol bo treba gledat enega in istega tipa (tudi če je Ryan Reynolds), kako si sveti z vžigalnikom in telefonira okoli. Yeeey." Ampak film dejansko nima odvečnih scen, ves čas mu uspe obdržati pozornost gledalca (čeprav po pravici povedano, ne zamudiš veliko, če tu in tam mal scene preskakuješ ). Dobro je zasnovan, ampak ima na žalost preveč bednih for, da bi bil res dober.

Joj, skoraj pozabila :o
Endless Bummer... TheONE, dolžan si mi opravičilo. Al pa veš kaj, pozab. Opravičilo mi ne bo vrnilo ure in pol mojega življenja. Ta film je bedn (on so many levels). Še najboljši del so prizori surfanja, pa še to najdem boljše na youtubu v 3 klikih. Najbolj tragično pa je, da film sploh ne bi bil potreben, če bi ta blond dečko uporabil tole:

theONE :: 18.03.2011 ob 16:57
wait what?

Jaz sem ti priporočal beden film, ker si zadnje čase očitno uživala v bednih filmih. Ali sem si pa jaz to kako narobe razlagal? ;D
Ampak ker sem danes že itak za vse ostalo kriv, sem najbrž še tudi za to, da sem te pripravil k ogledu tega filma.
Tako da, oprosti (čeprav ne bo vrnilo minut, ki bi se jih dalo veliko pametneje izkoristiti!).
beautiful liar :: 18.03.2011 ob 17:28
In jaz sem podvomila v to, da je dost beden.

Avtor: beautiful liar

Ne, ma oceno previsoko. Če je film slab, ampak ne dovolj slab, da je že smešen, potem je to res mučenje, ja ;D


Shark attack filmi so smešni, ker nočejo bit. Tale film pa hoče bit in mu ne uspeva. Kar je žalostno.
Ampak opravičilo sprejeto Sej ni bil najslabši film, kar sem jih kdaj videla.

Aja, še en film sem včeraj pogledala: The devil wears Prada. Sem upala, da bom potem lahko rekla, da moja bivša šefica sploh ne zgleda več tak grozna. Pa ne morem. Hudičevka iz filma ima namreč tudi človeški obraz.
spletnik :: 20.03.2011 ob 12:04
Priporočam "Buried" in srbski film "Montevideo, Bog te video".

Prvega je že nekdo zgoraj opisal, le da sem se jaz očitno bolj vživel v vlogo žrtve in bolj užival. Konec pa je sploh nepričakovan, ki ga ne mislim razkrit

Montevideo, Bog te video - zgodba je postavljena v leto 1930, ko se je organiziralo prvo svetovno prvenstvo v nogometu. Zgodba ni samo o nogometu, temveč tudi ljubezni, torej film, ki si ga lahko ogledata tako on kot ona
beautiful liar :: 20.03.2011 ob 12:26
Ah, glede na to, da se panično bojim majhnih, zaprtih prostorov, sem se še preveč vživela v lik v filmu Buried. Sem nekoč, ene 10 let nazaj, napisala kratko zgodbo na to temo, tak da ideja mi je všeč. Ampak, kot rečeno, ene par for je čist bednih, sam jih ne bi tu pisala, ker nočem pisat spoilerjev Se pa strinjam, dober konec.

Zadnji film, ki sem ga pogledala, je pa Casablanca. Klasika pač.
beautiful liar :: 24.03.2011 ob 18:07
Gone with the wind