Prijavi se! Prijavi se!
Čveka forum

ZASLUŽEK z naj PTC stranmi in taktika...+ dokazilo o plačilih

BBlife25 :: 08.05.2010 ob 19:24
Ok ...Z PTC stranmi se že ukvarjam kar nekaj časa in povem vam da taktika kako zaslužiti igra veliko vlogo pri zaslužku..
zaslužek 35-40$ na dan, seveda lahko tudi več ampak to je realna ocena…


NEOBUX

Najboljša stran za zaslužek je definitivno NEOBUX...Stran je ustanovljena leta2008 in ima že preko 3 milione uporabnikov in število up. iz dneva v dan raste.. je med 500 NAJBOLJ OBISKANIH WEB STANI NA SVETU !!! ....zato predlagam da se osredotočite na to stran!!! Ni potrebno investirat denarja.

PTC pomeni paid to click - klikanje oglasov za denar. Kot standard member prejmeš 1 cent za vaš klik in 0.5 cent za klik vaših referalov. Zagotavljajo min 4+ oglasov na dan. Minimum payout(izplačilo) je 2 $. Izplačilo prejmeš takoj!!!
Uporabljajo plačilna sistema Paypal in Alertpay. Seveda če nimaš kreditne kartice se prijaviš na Alertpay pa je stvar rešena!

Večina vas bo rekla...jah to je tako malo da nima smisla klikat...NAPAKA
Vsak začetek je težak. Vendar ne obupat, treba je biti vstrajen da prideš do zeljenega uspeha. Kako bom razložil v nadaljevanju.


Taktika:

Cilj je, da na Neobux-u najdeš čim več direktih referalov. To pomeni da se čim več ljudi prijavi pod tabo(ne gre za piramidni sistem ). To narediš tako, da na Neobux strani klikneš na link " Banners" in nato referral link. Kopiraš ga in ga daš svojim prijateljem, na forume, na facebook, myspace, narediš blog ali enostavno web stran... za bolj podrobno razlago pojdite na mojo web stran tukaj: http://www.freewebs.com/moneyearningptcsites/direcktrefstrategy.htm
POMEMBNO: preden lahko priporočaš stran drugim(iščeš referale) moraš poklikat najmanj 100 reklam ali biti prijavljen vsaj 30 dni.

Lahko referale tudi najameš( za 30 dni ali več) vendar tako taktiko NE svetujem!!!!


Prijavite se tukaj (zastonj): NEOBUX


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


ONBUX


ONBUX je nova PTC stran ki je registrirana kot web podjetje. Je 460 NAJBOLJ OBISKANA STRAN NA WEB-U. Kot Neobux tudi Onbux je v lasti Portugalskega podjetja. Odprla se je junija2010 in do septembra 2010 je dosegla 1 milion uporabnikov. Praktično ista pravila kot za neobux.Torej:
1 cent za ogled reklame, in 0,5 cent za ogled reklame referala. Minimalno plačilo 2$ (Paypal, Alertpay) ki ga prejmeš takoj po zahtevku po plačilu(instant).
POMEMBNO: Preden lahko priporočaš stran drugim(iščeš referale) moraš poklikat najmanj 60 reklam ali biti prijavljen vsaj 30 dni.

Taktika:

Ista kot za Neobux, s tem da najemanje referalov je tukaj priporočljivo saj so referali zelo aktivni in s tudi z najemom da zaslužit lep kupček denarja...

Prijavite se tukaj ( zastonj ) : ONBUX

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


BuxP


BuxP je še ena PTC stran ki je na Web-u od leta 2008. Malce drugačna od ostalih PTC strani saj so tu tu plačujejo za ogled reklam in youtube video-v. Sicer je minimalno plačilo 7.99$ vendar se dnevno da zaslužiti več kot na zgoraj omenjenih straneh. Plačila so preko Paypal in Alertpay. Dobra stran te strani je tudi da z malo število referalov lahko zaslužiš veliko. Najem referalov ni mogoč je pa možno referale kupiti in jih imaš zavedno. Torej tisti ki imate nekaj več denarja lahko referale kupite in profitirate kar hitro.
Torej tukaj lahko priporočate stran drugim takoj ko se prijavite.

Taktika:

Ista kot za Neobux, s tem da kot že omenjeno lahko referale kupite in profitirate.

Prijavite se tukaj ( zastonj ) :BuxP

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bux-Matrix


Bux-Matrix je zelo uspešna PTC strani ki je vodena z strani podjetja MARK and James. Lastniki iz ZDA. Ustanovljena leta 2008.
Plačajo 1 cent po reklami in 0,5 cent za referalov ogled reklame. Najmanjše izplačilo je 2$ v roku 2 dneh po zahtevku za izplačilo. Tukaj je izplačilo le na Alertpay. Priporočate( iščete referale) lahko takoj ko se prijavite na stran:

Taktika:

Ista kot za Neobux. Najem referalov ne priporočam.


Prijavite se tukaj ( zastonj ) :Bux-Matrix

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


ZASLUŽEK: 35-40 $ NA DAN

Za vprašanja in nadaljnjo taktiko mi lahko pošljete PM ali si oglejte mojo spletno stran:

http://moneyearningptcsites.webs.com/
( na spletni strani boste našli tudi zadnja izplačila zgoraj omenjenih straneh )


DAJMO ZASLUŽIT!!!
BBlife25 :: 06.01.2011 ob 9:22
Ok.... samo za spodbudo in dokazilo da so zgoraj nevedene PTC zelo stabilne:

Plačilo: ONBUX - 26.12.2010 - 10.33$ ;D

[IMG]http://img442.imageshack.us/img442/9669/onbux10.jpg" class="avatar-big">


Plačilo: Neobux - 27.12.2010 - 12.73$ ;D

[IMG]http://img600.imageshack.us/img600/9313/neobux10.jpg" class="avatar-big">
laramiro5 :: 10.04.2011 ob 11:57
Stran, kjer ti plačajo, da surfaš po internetu. Ko si na netu, samo vklopiš stran in že služiš denar. Res se splača prijaviti, saj resnično izplačujejo

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=laramiro5